Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sonet pro Sarken

06. 03. 2000
1
0
2187
Autor
Merle

Tak seriál se díky srazu zase o něco prodlouží...

Podivná holka se prochází po parku (na čele hvězdička, zltá - však malá) šatečky s vlečkou a půl lokte rozparku... Skutečná princezna! Kde se tu vzala? Ze zlata vlasy a rozvázán střevíček. V ruce tři oříšky, dózičku soli, a nejspíš pro sichr i hrachu pytlíček Přesto se zdálo, že ji cosi bolí... Svým luzným zjevem jsem ji asi omámil, když jsem z ní jeden z těch oříšků vymámil. No a co? Je tu snad někdo z vás svatý? Svět se mi před zraky pomalu rozplývá... Tahleta smrt byla obzvláště ošklivá. Ze vnitřku roztrhán zlatými šaty...
mike
20. 11. 2000
Dát tip
Ty ses s těma sonetama nějak rozjel. Pro mě už to částečně ztrácí kouzlo, protože toho čtu najednou nějak moc. Samozřejmě ti můžu vždycky pochválit formu atd., ale obsahy jsou si dost podobný, v určitým blíže nespecifikovatelným smyslu.

Prokletí
17. 10. 2000
Dát tip
*Sonet pro Sarken: NAA-hele, to pak z Tebe na pitevně tahali z kousků látky sešitý záclony, ne? no, přispěls tím k oživení areálu patologoie... m.

Sarken
10. 03. 2000
Dát tip
A pak, že nejseš masochista. Žádnou rozumnou kritiku ze mě nevzrazíš(jako obvykle), naprosto uchvácena se svíjím smíchy nááááádhera.

Miroslawek
09. 03. 2000
Dát tip
Počkej až Tě omámím já svým luzným zjevem. Se těš.

Bára Braun
06. 03. 2000
Dát tip
Krááása...Tys to tady ale s těma sonetama rozjel !! ...co si z toho tak udělat živnost?

Bibša
06. 03. 2000
Dát tip
Princezna Šarkenka... úžasné! Šak fíš!

Šílená
06. 03. 2000
Dát tip
:o))) tak tato smrt byla opravdu obzvlášť... no nic... je to hezkýýýýýý!!!

je to hezoučký, jen ta představa je morbidní :))

AZALIN
06. 03. 2000
Dát tip
Mmmmm... víš, nechcu nějak moc rejpat, ale možná by tomu prospělo takovýto klasický "uležení".. nechat nějakej čas bejt a pak se k tomu vrátit a znova se nad tím zamyslet a případně trošku vyspravit.. Já k tomu můžu říct jenom "docela dobrý"... Ale já vim, já vim, že "Šári" by ti asi neodpustila, kdybys to sem neplácnul hnedka.. jo jo, ty to nemáš lehké.. máš to velice těžké.. ;-)))

Marigold
06. 03. 2000
Dát tip
:-))))

zolli
06. 03. 2000
Dát tip
Budeme Merlíka muset zašít...
ROZHARANEC :o)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru