Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NOVÝ SEZNAM - pouzivate to?

26. 06. 2002
0
0
2052
Autor
Kombajn

to jsem zvedav na diskusi

Zda se mi ze celou akci NOVY SEZNAM se vse akorat zneprehlednilo, ted se bojim aby mi neuniklo nejake dilko od aktivnich autoru. Jsem jediny, komu se tahle vec nelibi?

 

 

Omlouvam se jestli se tu uz o tom diskutovalo, priznam se ze tento server vyuzivam k cerpani poezie a predavani nesmyslu z me strany jinym lidem a do auditorii moc nechodim, ale kdyz jsem hledal, tak  jsem nic nenasel.


Print
02. 07. 2002
Dát tip
Souhlasím s Čarodějem. Byl jsme zvyklý dávat tři dílka na jednou. Mělo to někdy i svou vnitřní souvislost a tudíž logiku. Za to bych se moc přimlouval!

Kombajn
02. 07. 2002
Dát tip
mam dojem ze to lze vkladat zpetne... ovsem pak budete v seznamu jen chvili ;)

Armand
01. 07. 2002
Dát tip
ten limit na den je pochybný, už si mi stěžoval i Ghatotkatcza... nevěděl jsem o něm, protože nevkládám skoro nic, ale myslím, že to je trochu nešťastné řešení

Helča
01. 07. 2002
Dát tip
Carodej: můžeš je vložit najednou, ale musíš zadat jiné datum uveřejnění, pak se ti daný den v seznamu objeví. Když ti dílo získá 10 tipů do limitu se ti přičte jednička... To je taky proč má gd tak vysoký limit, započítavají se tam taky díla, která nebyla v Novém seznamu. Je otázkou, zda je to dobře.(já si myslím, že ne). Je pravda, že ten denní limit to trochu zamotává, hlavně taky proto že díla publikovaná do budoucnosti se zobrazí až v budoucnosti (což je srpávně), ale nezkušení autoři si myslí, že se jim to nepodařilo vložit. Je to novinka a tak to chce nějaký čas na doladění. Osobně jsem pro to, aby se díla počítali průběžně (třeba za kterýchkoli po sobě jdoucích 30 dní) a ne za měsíc.

Helča
01. 07. 2002
Dát tip
avi

Carodej
01. 07. 2002
Dát tip
Helča - to já vím, a to je právě ta blbost. Ve chvíli, kdy moje dílo ještě ten den dostane v novém seznamu deset tipů, měl bych mít šanci vložit další dílo do nového seznamu.

Carodej
01. 07. 2002
Dát tip
avi

gd
01. 07. 2002
Dát tip
To by potřebovalo probrat s Oldou... Když vkládám víc děl za jeden den, dávám je pokaždý na jiný termíny vydání - nechci čtenáře zatěžovat víc svejma plkama najednou.

Carodej
01. 07. 2002
Dát tip
Jenže když to předchozí dílo toho dne dostane deset tipů nebo výběr, měl bys mít tu šanci tam dát v tu chvíli další.

Helča
01. 07. 2002
Dát tip
Carodej: a proč bys ho nemohl dát na další den? Neříkej mi že máš víc než 30 děl do měsíce. Jinak já se za ten denní limit neperu. U mě jsou jeho pro a proti zatím vyvažené. Ale ty mě přesvedcuješ spíš o tom, že smysl má... gd: tak tak ...

Carodej
01. 07. 2002
Dát tip
Helčo, ale to není o tom, že bych chtěl dát třicet děl za měsíc - ale já většinou píšu díla rovnou do Písmáka - a pak mne strašně IRITUJE čekat do půlnoci ve chvíli, kdy náhodou napíšu víc, než jedno dílo za den. Dal bych limit třeba tři díla v rozmezí tří dnů, ale klidně za sebou. Nechce se mi dávat díla do Celého seznamu. Nevěřím tomu, že si lidé budou klikat na "autor ten den uveřejnil další díla". A logicky chci, aby má díla lidé viděli - potažmo četli.

Helča
01. 07. 2002
Dát tip
Carodej: jeste jednou, nemusíš čekat do půlnoci, stačí aby jsi místo dnešního data a políčka datum publikování napsal datum zítřejší.

Helča
01. 07. 2002
Dát tip
avi

Carodej
01. 07. 2002
Dát tip
Helča - jo, ale to právě nevyjde hned, ale až o půlnoci. A to se mi nelíbí. Viz výše.

Helča
01. 07. 2002
Dát tip
aha už chápa, jsi nedočkavý kritiků :)

Helča
01. 07. 2002
Dát tip
chápu ... tam mělo být

Carodej
01. 07. 2002
Dát tip
Helča - v případě, že mé předcházející dílko dostane deset tipů, mělo by to podle mne být totéž, jako když ho dostane to v celkovém seznamu. A nedal bych omezení jedno dílo na den, ale třeba tři na tři dny. Ano, v tomto ohledu jsem, protože jsem na netu většinou hodně často a tudíž bych rád reagoval na podněty...

Helča
01. 07. 2002
Dát tip
Hm, v tom máš asi pravdu. Možná je to denní omezení jen zbytečná komplikace. Setrvávám v názoru, že je mi to jedno :)

Carodej
29. 06. 2002
Dát tip
No, teď mne například docela naštvalo, že jsem musel dílko naplánovat až na půlnoc, protože se mi ho nechce dávat do celkového seznamu. Zase tak negrafomaním. Nicméně chápu, že někteří lidé to tu zahlcují.

gd
29. 06. 2002
Dát tip
Je na každým, aby zhodnotil, co opravdu stojí za to dát do hlavního seznamu. A pokud se ujme a získá ohlas, lze protlačit i další... Já zatím nemám problém, naopak - koukal jsem, že můžu přidat ještě osm děl, což mi nepřijde v pořádku - podíváš se na to, Oldo?

Carodej
29. 06. 2002
Dát tip
Já hlavně nechápu - můžeš přidat ještě x děl - ale bohužel ne najednou. Myslím, že by měl být nějaký větší limit - třeba třídenní. Můžeš vložit během tří dnů tři díla - najednou nebo postupně. Ale jedno dílo na den je zase až moc omezující. Navíc - když tvé dílo v novém seznamu dostane víc než deset tipů, neznamená to, že můžeš beztrestně vložit další, což je myslím škoda. Protože díla, co mají hodně tipů znamenají, že jejich autor není asi plytký břídil a měl by mít automaticky možnost vložit další dílo bez toho, aby čekal.

gd
29. 06. 2002
Dát tip
On existuje nějakej limit na den? Myslel jsem že do hlavního seznamu je limit 5 na měsíc a do kompletního žádnej limit není... A dílo, který dostane víc než deset tipů, se do tvýho limitu nepočítá, to přece už funguje, ne?

Carodej
29. 06. 2002
Dát tip
Nedovolí mi to za den vložit víc, než jedno dílo, což je podle mne trochu moc přitažený za vlasy.

Kombajn
28. 06. 2002
Dát tip
Prokleti: kdepak, aspon meli cesi prvenstvi. ;) A rozlisuj mezi tim kdyz se ptam na nazor lidi a mezitim kdyz nadavam, je to celkem rozdil. Asi se v nazoru na novy seznam neshodnem. Jinak nerikam ze jsem stihal cist komplet. Ale kdyz uz si vybiram co ctu, tak ze vseho... ale uz sem o neco vysse napsal, ze vzhledem k prevazujicim nazorum, ktere povazuji novy seznam za dobry, je tato diskuse zbytecna.

Gioconda
28. 06. 2002
Dát tip
NEPOUŽÍVÁM.

Prokletí
28. 06. 2002
Dát tip
Kombajne, tak se dohodnem ;o) A pozor na králíčky v obilí, prosím ;o) m.

Armand
27. 06. 2002
Dát tip
myslím, že aby měl nový seznam nějaký smysl, tak by měl obsahovat jen ta dílka s 10+ tipy a výběry redaktorů.... a nic víc. Já jsem nějak nestihl, nepostřeh rozdíl mezi novým a kompletním seznamem.

Olda
27. 06. 2002
Dát tip
Armand; huh, a četl jsi text "Nový seznam děl"? Protože těžko to vysvětlovat o moc podrobněji.

Kombajn
27. 06. 2002
Dát tip
spis jsem si rikal, ze by defaultne mel byt nastaven seznam kompletni a kliknutim si ho zredukovat nez naopak, ale to je asi vec nazoru.

Olda
27. 06. 2002
Dát tip
Ke smyslu Nového seznamu nic přihazovat nebudu, vše ji napsáno pod dílem "Nový seznam děl" a před tím v diskuzi "redaktoři a výběr" (od hermita). Jinak čistě empiricky -- statstiky mluví jasně, na kompletní seznam klikne jedna osmina čtenářů. Na kompletní seznam máš dva přímé odkazy -- z levého "podmenu" v Dílech a z autorské stránky "všechna díla"

Kombajn
27. 06. 2002
Dát tip
No to jsi me potesil, budu mit o 7/8 mene ctenaru ;/

Merle
27. 06. 2002
Dát tip
co udělat v nastavení, aby si každej určil, jakej seznam chce defaultní?

gd
27. 06. 2002
Dát tip
Kombík: Jestli nechceš, aby ti uniklo nějaký dílko od oblíbenýho autora, dej si ho do oblíbenejch. Lehká pomoc. Kratší seznam je úleva...

Kombajn
27. 06. 2002
Dát tip
gd: mam tam printa a dannyho. od nich se da cekat, ze snad nikdy nenapisi vec na ktere by aspon neco nebylo. ale prochazim casto i jine autory... nekdy zaujmou nekdy ne. myslel jsem, ze tohle vice lidem vadi, evidentne ani moc ne. takze mozna tohle auditko je zbytecne.

misak
27. 06. 2002
Dát tip
Pouzivam hlavne novy seznam a kdyz mam chut a cas tak kompletni... Myslim si, ze to je dobry napad. Je tu prilis autoru - chrlicu... a opravdu se to neda stihat cist, kdyz nekdo vychrli kazdy den dve basne (byt treba dokonale remeslne zpracovane). Ted pochopitelne nemyslim ty, kteri maji napsano do suplicku. Jinak Kombajne, vis co nas je, cos na ne jeste nenarazil;-) To ja tebe uz ctu...:)

Olda
27. 06. 2002
Dát tip
Kombajn; tak já bych zbrkle nezaváděl tak zásadní novinku, které by nepředcházela celoplošná diskuze a především podpora od diskutujících. Ten seznam se zatím osvědčuje. K té možnosti zvolit si jak se bude chovat levý odkaz Díla se dostanu, ale možností jak se na jedno kliknutí dostat k úplnému seznamu je několik i nyní.

kap_Stehno
27. 06. 2002
Dát tip
muj pocit z nového seznamu je akorat ten, ze se tam zařadí jen díla preferovaná sebou samým a ta, která jsou ohodnocena určitým počtem tipů (jejichž podstata je kapitolou sama pro sebe), jinak je to stejný

JosefTupý
27. 06. 2002
Dát tip
mně to vyhovuje.

Prokletí
27. 06. 2002
Dát tip
Kombajne, probůh, nechceš taky nadávat na to, že upálili Husa? Trochu pozdě, ne? Jestli nemáš vychovanou čtenářskou obec, nebudou Tě číst bez ohledu na jakýkoli seznam. Nový seznam dílek je kepší, už jen jako defaultní pro nezůčastněného čtenáře. A úplný seznam stejně neznizel, funkce oblíbených autorů taky ne. Ty jsi snad stíhal číst celý úplný seznam? ;o)))))))) Já teda ne, myslím, že v tom nejsem sám či sama ;o) Uájííííí ;o))))))))))))) Chechechéééééé m.

Norek
26. 06. 2002
Dát tip
Myslím si, že NOVÝ SEZNAM má svůj smysl, ale já stejně listuji v seznamu kompletním. Občas jsou tam schované opravdové skvosty.

Gastarbajtr
26. 06. 2002
Dát tip
huf, těch děl je, že mám problém přečíst většinu i z toho nového seznamu...

Javert
26. 06. 2002
Dát tip
Nový seznam se mi moc líbí a do kompletního seznamu vůbec nechodím.

Norek
26. 06. 2002
Dát tip
Já taky nečtu všechno. To nejsem ( asi jako většina lidí) schopnej zvládnout, ale raději si vybírám s kompletního seznamu.

Norek
26. 06. 2002
Dát tip
to s tam asi neni dobrý (sakra) oprava: z kompletního

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru