Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

nasrat sráči

08. 09. 2002
3
0
6373

honza

 

 

 

no nic

jen potřebujem zas

nasrat pár z vás


ostřice
06. 09. 2003
Dát tip
... tak se mi zdá že gd tady někoho nasral, sráči. já to nebyl, nejsem citlivka... :)

JohnieBass
11. 10. 2002
Dát tip
Stále nechápu k čemu si myslíš, že byla tato, jestli to vůbec je, provokace. JB

galaxy
05. 10. 2002
Dát tip
Nepovedlo se :-)))))))

Prokletí
27. 09. 2002
Dát tip
rebe, o tom jsem už, nevím jeszli tady, mluvil, že některé věci fronty stály rozhodně za podívání, ale ani v nejmnším to nevyvážilo jejich nežádoucí projevy. Základní jejich problém byl, jak říkáš, problém komunikace, nikdy se s nkým nebavili, proto dopadli, jak dopadli. Držme jim palce ;o) Nejsem proti političnosti v lit., je naprosto legitimní, ale musí jít skutečně o literaturu a i názory musí jít ruku v ruce s platnými zákony právními i etickými ;o))))) Rozumíme si? ;o))))))))) m.

Vio
26. 09. 2002
Dát tip
Rebecco, OK ;-) Víš, já jen, že jsem tam byl a tak trochu jsem se podílel na organizaci, tak jsem to chtěl uvést na pravou míru. S tou "účelovou lží" to byla zase moje unáhlenost. Dobrý? ;-)

Prokletí
26. 09. 2002
Dát tip
To srovnání je naprosto na místě, podíváme-li se na odpovědnost: Můj byt (teď budu myslet ten s pokaženým záchodem) = prostor, za který zodpovídám Z hlediska Oldy: Písmák = prostor za který zodpovídám Dobrá, exhibice má právo na existenci, má-li své opodstanění, ale tady žádné nebzlo, natož pozitivní ;o))))))))))))))))) m.

Vio
25. 09. 2002
Dát tip
Rebecco, co to je podpora publika? V čem? Publikum mohlo vyjádřit svůj názor, nicméně to přece nemění nic na rozhodnutí poroty?! Nemělo to s rozhodováním poroty nic společného. To, co jsi řekla, byla účelová lež - cituji "... a přesto pro mé básně nakonec písmáci hlasovali na festivalu".

Nuitík
25. 09. 2002
Dát tip
zajímavé haiku

FABIÁN
23. 09. 2002
Dát tip
JohnieBass: exhibice a provokace má svůj smysl, jak jinak bych si získala počáteční popularitu já? co asi byla moje "masturbace v deset ráno" ??? díky čemuž se moje čtenost zvedla během jednoho týdne na desetinásobek? když jsem pochopila jak to tady funguje, byla to jediná možnost.... nikoho jsem tu osobně neznala.... a přesto pro mé básně nakonec písmáci hlasovali na festivalu a dostaly se do dvou nejuznávanějších literárních plátků... víte, vy všichni ostatní.... až donedávna jsem to na Písmák sama nezveřejnila, nerada se chlubím, ale když vidím, co tady prohlašujete kolikrát za naprostý voloviny, tak jsem dospěla k závěru, že zveřejním na Písmák "Oběti doby" včetně všech možných poděkování.... což jsem doposud neučinila a měla jsem.... ale jak říká¨m, nechtěla jsem se chlubit... čistě pro úplnost, druhá vítězná báseň byla zde uvedené "Jídlo versus Larry Flint" ze stejnojmenné sbírky (o čemž mi Lilbeth čili Rézi z Totemu napsala, že je to dílo nevypsané puberťačky)a "Sundejte ho někdo, prosím Vás"... jestli chcete něčím někdy v soutěžích zaujmout, pak to může být i provokace nebo exhibice.... a to čehokoliv.... záleží na tom, jakou tomu ovšem dáte formu.... a též jestli máte někoho, kdo pro to bude hlasovat.... to je asi tak celé..... a prvopočáteční exhibice frontynabanan třeba časem i nějaké ovoce přinese.... jasně, taky jsem neposlala do soutěže Masturbaci v deset ráno.... i když.... asi ji tam pošlu příště.... btw.... Oldo, mohl bys mi to dílo konečně vrátit na Písmák? prosím....

FABIÁN
23. 09. 2002
Dát tip
FABIÁN = Rebecca13 - mám v práci částečně zablokované stránky a mám s tím stále problémy, nedostanu se do diskusí více než jednou denně pod jedním nickem, zneužila jsem tedy nick svého syna.

Prokletí
23. 09. 2002
Dát tip
Fabiáne, prosím, představ si tuhle situaci: Sousedovi v bytě nad Tebou se prorve záchod a veškerá produkce jeho vylučovacího systému bude prosakovat do bytu Tvého. Budeš čekat s vědomím, že to "přinese i nějaké ovoce"? ;o)))))))))))))))) Já osobně bych asi nečekal ;o)))) Jinak, přiznám se, nechápu zbytek Tvého příspěvku, vysvětlivky asi nejsou ;o)))) Měj se krásně ;o) m.

Vio
23. 09. 2002
Dát tip
Rebecco, chtěl bych jen poopravit... jestli myslíš festival Bohémia v Rakovníku, tak tam písmáci nehlasovali. Básně vybírala porota, ve které nebyl jediný písmák.

JohnieBass
23. 09. 2002
Dát tip
Nejsem si tím jist rebecco! A ne zcela chápu, proč mi toto adresuješ! JB

JohnieBass
21. 09. 2002
Dát tip
TŠ: "Provokovat jen pro ten pocit z provokace, z exhibice, ať už jakékoliv..." - Takže podle Tebe je exhibice za každou cenu přínosná? Určitě si založíš humanitární organizaci, která bude podporovat úchyláky, co běhaj po parku jen v plášti a každýmu ukazujou svýho famfulína, ne? Tak tedy "Eso peso!" Ještě: "nějakou veskrze kladnou pověst", mám-li ji teda, jsem si asi nezískal "jakkoliv", ale tím, že jsem nepsal věci jako frontanabanan. Jo a hamburgry nejím, nejradši mám čtvrtlibrák se sýrem a pekelně usmažené hranolky s kečupem! Jo, kdo Ti dal právo ohánět se Borroughsem? A k odstavci s:"Naštěstí je ještě pár lidí používající mozek nejen jako vystýlku hlavy, aby mu v ní nechrastila hypofýza... " Hypofýza nemůže chrastit, pokud Ti něco v hlavě chrastí..., tak to bude skleněnka z dětství! :o)))) S pozdravem JohnieBass (Na počátku Tvé reakce je seznam autorů, příště prosím v abecedním pořádku!!!)

Prokletí
20. 09. 2002
Dát tip
Vio, myslim, že víc už nejde říct ;o))) Mějte se tu sladce. Trapane, i Tobě poklona za krásný, byť nesmyslný gesto ;o) m.

Prokletí
20. 09. 2002
Dát tip
Jo, ještě, ten poslední příspěvek frontynabanan - BRAVO!!! Takovýhle geniální žblempty jsem zatím slyšel jen při pořadech Dolejte šiditeli ;o))) BRAVO!!! m.

tahle byla na výslovné přání jednoho z vás - když nám někdo napíše, že je dobře že už to aspoň neni na prvních stránkách, naší přirozenou reakcí je tam zas něco dát. važte slova...

gd
19. 09. 2002
Dát tip
nevydírej, sráči.

Všem JohnieBassům, PseudoTolkienům, Proklatejm Prokletím a Linuxáckejm Úchylům: A vy vlastně netušíte, což? Cokoliv, co nezapadá do vašeho systému, umíte jen odsoudit - snad z nepochopení tý čistý touhy provokovat, kterou moc dobře chápu... Provokovat jen pro ten pocit z provokace, z exhibice, ať už jakékoliv... Běžte si dál klusat s hamburgrama v rukách s tim stádnim dobytkem... Je mi líto, že máte na Písmáku nějakou veskrze kladnou pověst, ať už jste ji získali jakkoliv. Hřešíte na to, že z vašich keců si všichni z "nižších kast" (ano, slyšíte dobře, namyšlenci - kast!) sednou na prdel. Naštěstí je ještě pár lidí používající mozek nejen jako vystýlku hlavy, aby mu v ní nechrastila hypofýza... Rád si s váma dám to vaše "pupendo"... Škoda jen, že nežije Burroughs, těšil bych se na "...a JohnieBass se rozprskl o zeď, střeva stříkala spoulu s mozkem za doprovodu pekelného smažení varlat..."

Vio
18. 09. 2002
Dát tip
Trapane, víš kolik keců jako ty Tvoje, už jsem slyšel? Je mi líto vás "zneuznaných a nepochopených géniů" ;-) Bohužel jsem dospěl k závěru, že vymizení blbosti na světě, jakož i konec zaměňování pojmů anarchie a svoboda, je stejně utopické jako komunismus...

JRR
18. 09. 2002
Dát tip
T_Š... Hm. Tak jo. Sorry. Já tu žiju qůli poezii, né kvůli sračkám, jako jsou tyhle. Nad těma se můžu tak maximálně pabavit. A doufám, že mě nikdo nepovažuje za nějakou vyšší kastu, protože já se tak rozhodně nepodávám. A jestli mě tak někdo stejně vnímá, tak je to problém jen jeho. A stejně tak Prokletí, a kdokoliv další. To není kasta, to jsou, myslim si, lidi, který ta poezie zajímá, nejen jako povyražení. Howk

Danny
18. 09. 2002
Dát tip
TŠ: my linuxoví úchylové jsme nad věcí :) tux rulez :) Je mi líto, že máte na Písmáku nějakou veskrze kladnou pověst, ať už jste ji získali jakkoliv. ...ehm... většinou psaním smysluplnějších věcí než je toto "dílo"

JRR
18. 09. 2002
Dát tip
Jo. To jsem ještě chtěl. Provokace... nemám proti ní nic. Jsem provokatér. Ale účenější provokace vypadá jinak, než tohle;-)

gd
13. 09. 2002
Dát tip
SL: S tou zpupností máš pravdu. Nějak jsem poslední dobou zpupněl, už ani nezapnu knoflík u džín. Budu si muset koupit nový, ale ty co se mi líběj, stojej patnáct stovek. Zatracenej konzum...! Jo a na Žoržíka mi nešahej, to je bezva kovboj - má super džíny, ty musely stát balík. Ale zase on je americkej prezident, tak si to může dovolit, ne?

GD: Aha... Jediné co jsem nepochopil je Tvoje přezdívka. Na tu jsem si vážně ten slovník cizých slov vzal. Možná to znamená GREAT DOG. Tedy větší kope menšího. Zakopne však o svou zpupnost a díky své nabubřelosti nakonec praskne. Snad se z něj vyřinou jen výkaly. Jeho skutečný a jediný obsah. Žij s bohem, i kdyby tím tvým byl George Bush!

JRR: to sedí od člověka, kterej použil ve svejch jedinejch dvou příspěvcích 4 citoslovce a blejskl se výrazem pupendo... :_( 0 )

Prokletí
12. 09. 2002
Dát tip
Shivane, hájit autorův příspěvek, to chce odvahu! A taky chuť položit hlavu na špalek ;o) Nic proti... m.

JRR
10. 09. 2002
Dát tip
Och, to ovšem svědčí, jak autor přímo oplývá intelektem... Hm, jsem pro to pupendo;-) Ošem frontanaban. si umí krásně hrát s barvičkama;-) Hm, se slovama je to už podstatně omezenější...:-)

Kastel
10. 09. 2002
Dát tip
Fakt Vám to vadí - hm, tak to autor nejspíš uspěl

JRR
10. 09. 2002
Dát tip
Ale nee, nevadí;-) Mě naopak baví hrát tu hru-) Když už to sem dal, tak mu to trošku zkritizuju jako dílko.

gd
10. 09. 2002
Dát tip
nasrat = strana politická satira, uch!!! stará či srna? (geronto či zoo?) nasrat sráči! (ááá - tak uro! blahopřeji, file!) tady máte ty hovna a žerte. fronto na výkaly! strano koprofágů... (pokud to není dost jasné, doporučuju slovník cizích slov) pod oknem vyje pes. někdo ho kop. snad já...? chachacha. chachacha. chacha. ach. (nechcete radši fetovat, hoši?) toluének - to je třída! klouže krkem jako křída! křída klouže po tabuli! úča řádí třída bulí!!! nad cibulí!!! (a ten pes tam pořád vyje.)

kap_Stehno
10. 09. 2002
Dát tip
nezbývá mi nic než zacitovat s důrazem úryvek z textu jedné velice "žhavé" kapely, produkující duchaplné texty a inteligentní muziku: "halušky z chlastu!".(tradá)

Armand
09. 09. 2002
Dát tip
Danny: podpora a souhlas!

gd
09. 09. 2002
Dát tip
to byste teda měli přitvrdit, hoši.

Vio
09. 09. 2002
Dát tip
Blbost je věčná :-) S úctou všem Don Quijotům Violator

JohnieBass
09. 09. 2002
Dát tip
Krele! Vezmem ho k zalehávačům, na šoky!

Narvah
09. 09. 2002
Dát tip
Strasne jsem se nasral, kreteni!

Willi
09. 09. 2002
Dát tip
Nás nikdy nikdo nemůže nasrat neboť naši nadřízení nejsou normální! Vzkaz mimozemské civilizace!

Crowley
09. 09. 2002
Dát tip
Jako vždy v bezhlavé opozici! : TiP ...

Štalingrad
09. 09. 2002
Dát tip
ach jo........

Krel
08. 09. 2002
Dát tip
:-)) ale mě ne...

JohnieBass
08. 09. 2002
Dát tip
Ty vole co to je za auditorium! S tím jdi fakt do prdele! JB Nebo si stoupni do fronty na banány! Jestli mi něco štve tak to je právě takovéhle na hovnoauditorium!

Prokletí
08. 09. 2002
Dát tip
Jak je to krásné, jak je to nádherné, že? Milá fronto, smím se Tě na něco zeptat? Připadáš si dobře, když jsi tohle vytvořil? Nějak LÍP? ;o))))))))))))) Bráško JB, neplýtvej energií, dyk tím se živý takovéto rozkošné hlavinky ;o) m.

Krel
08. 09. 2002
Dát tip
Ale vždyť tohle přece chce...tak se na něj usmějme a poďme jinam...a až přijede na nějakej sraz tak ho zbijem a bude:-))

Prokletí
08. 09. 2002
Dát tip
Krele, já ho podržim, jo? ;o))))))) A já napsal živÝÝÝÝ!!!! To je gól ;o) m.

Krel
08. 09. 2002
Dát tip
jasně a já a JohniBass ho zpracujem...:-))

Prokletí
08. 09. 2002
Dát tip
Fajn, přinesu svíčku a lžíce, dáme pořádný pupendo ;o)))) (Sme ale kruťáci, co?) m.

papouch
08. 09. 2002
Dát tip
jsi ubohý a je mě tě líto

Prokletí
08. 09. 2002
Dát tip
Fajn, přinesu svíčku a lžíce, dáme pořádný pupendo ;o)))) (Sme ale kruťáci, co?) m.

Krel
08. 09. 2002
Dát tip
jo to teda sme...

valerinka
08. 09. 2002
Dát tip
:-))) chudacek:-)))

JosefTupý
08. 09. 2002
Dát tip
říká vám něco: žij a nech žít...?

Prokletí
08. 09. 2002
Dát tip
Nene, Josefe, naše brutální sueprega se pořádně vyřádí ;o)))) Chechechééé ;o) m.

Krel
08. 09. 2002
Dát tip
Josefe sorry, ale na tato slova není v mé duši místo...budem plenit vraždit zabíjet a drancovat...a znásilňování necháme na valerince:-)))

prokliii: zivY zrejme znamena, ze ma tvrdfy zivobyti :-))) fnb: dekuji nechci - co takhle naopak? papir mam....

Danny
08. 09. 2002
Dát tip
no nic jen potřebujem zas něco vytřít ^

valerinka
08. 09. 2002
Dát tip
Krele!!:-)) chichi.........

JosefTupý
08. 09. 2002
Dát tip
nějak začínám o kapele FNB pochybovat...

dost ubohý :-(

Amanda
08. 09. 2002
Dát tip
jooo jooo na tyhle prispevky jsi presne cekal co... ztelesnena inteligence...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru