Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

věnováno...

20. 09. 2002
3
0
1378
Autor
des_te_meer

pro vsechny moje sluniitschqa a pro nekteree maliczko viic >>> = coca, aliEn, raduschqa, marco-colo, alen, PEtruschqa, xb, maecek, zlatiicko, lenisque = ***

Je mi líto, nebudu tam; hm... ne, no nic, maybe mi bude špatně, možná taky ne. hm a přece jsou ještě věci jako telepatie, viď coco.. ale to zná někdy každý... a kelly kouká na hvězdy, má to pěkný, ty koukáš na černý písmenka a já slechám dido. jo jsou to divný stavy do mý hlavy - nebo už byly?? a taky škola...... přírodní vědy... jsou divné,  jo, spousta divných věcí, někdy i lidí a nápadů... kolikrát... jo někdo řek´, že začínat je vždy lepší než končit a měl pravdu, konce bolí... twisted... hm, zní to pěkně, ale to je jedno, hodně věcí zní oki, víš, třeba tiché rozhovory, ležet a jen něco říct a vědět, že ostatní co jsou s tebou taky ví... a k tomu si dávat něco fakt oki jak jen to jde, je jedno co... state of ecstasy... a ještě výš, jak jen to jde a věř, jde to moc, jen se snažit, maličko víc nebo míň?? tvá věc a moje taky, nech člověku jeho styl, víš - to je docela důležité... city sphere...jsou stejné, no jo, módní žurnály rulezz, jak jinak... jo, jinka to nejde, ale i tak se o to pokusím, asi stejně jako ty, přece nic není ztracené... in vino........ tak to raději ne, je to divné...pravdu hledat, hmm, komu se to dnes ale vlastně chce, mi ne, ne teď a tady... pravdu mám tam a pro ty, pro které ji chci mít, je jich pár a ty - hm asi... diabla... jenom pojem, vše si dělají lidi, a přece někteří věří... proč?? " a dnes si dám citronovou a pak ještě čokoládovou" ...sladko-kyselý život, víš, mandle už nejsou v módě,  a tak už prostě hořkej život mít nebudeš!!!! raději se běž koukat na hvězdy společně s kelly a nehrej si stále s mobilem; že na něm máš hodinky...tsa... jak je někdy čas relativní, jak moc, tak proč ho všichni tak úpěnlivě hlídaj´?!... tak jo, přece ti ujede vlak na ... carnival... ale ten je všude kolem tebe, jen si sundej ty zatracený brejle a pak ušetříš č.a.s... timelines... modré, alespoň podle mých představ, asi jako déšť a věci co mě baví, je jich moc, příliš na jednoho člověka a jeden život, ale co usch... no nic asi... a nebo možná něco,... jo něco určitě, protože nic je konec a lepší než končit je začínat... anebo nepřestávat vůbec a dávat prostě jenom pausy....


des_te_meer
10. 12. 2003
Dát tip
Semeno > tak to enjoy ;)) (ja bych si kritiku taky radsi nepsala, pac bych si to tak zkritizovala, ze by mi bylo smutno;( :))) )

Semeno
05. 12. 2003
Dát tip
To je kravina. Sakryš já idiot. ne to dílo, začátek předešlé kritiky. Ble. A Jinak? Já se neidvim, že ti nepíšou kritiky. Já bych jí taky nenapsalo, kdyby sis nestěžovala. MIluju to.

pozorovatel
01. 08. 2003
Dát tip
Nedívím se, že je tu tak málo kritik. Je to poněkud choatický a nastrkaný na sebe. Špatně se v tom orientuje a myšlenky díla nejsou pak vidět. Chce se na to hodně soustředit, ale i rychle číst – smrtelná kombinace. Proto se mi to líbí. Chytnul jsem se až v prostředku, ale i tak… Je tam spousta myšlenek, dobrých myšlenek. Asi jsi přemýšlivá. Vyskytuje se tam ten hovorovej slang nebo co to je. Já to moc nemám rád, ale tady to nejak splynulo, ale přesto bych ho tam nedával. Moc dobrý.

des_te_meer
01. 08. 2003
Dát tip
pozorovatel > toto bylo psane opravdu hlavne jako venovani tem, ktere jsem nahoru vypsala, protoze tem jsou ty hovorove veci a taky nazvy pisnicek v anglictine tam blizsi. ale zaroven jsem mela pocit, ze neco z toho by nemuselo byt jenom pro me a pro ne, takovy ten pocitovy zaklad, na kterem je to napsane. a jo, cist urcite hodne rychle, jako tok myslenek o sobe samem a zaroven svete kolem. a v idealnim pripade znat a poslouchat k tomu jednu z tech veci, o kterych tam pisu - protoze z tech tam take proudilo hodne myslenek. diky za kritiku. :)

des_te_meer
08. 11. 2002
Dát tip
diky.. uz jsem myslela ze tohleto vsechny tak moc vydesilo a nikdo se neozve a pomalu premyslela o tom ze to smaznu

m11
05. 11. 2002
Dát tip
tak to má spád.................coool.............. t

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru