Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NETYPICKÁ NÁVŠTĚVA POUTĚ

11. 10. 2002
0
0
1879
Autor
fungus2

Rozhodl jsem se že se povozím na atrakcích poutě,ale netušil jsem co se vše kolem semele.

První atrakce,která mě zaujala byl velký řetízkový kolotoč a s velkou chutí jsem na něho nasedl.Nebavilo mě však jen se pořád nečinně točit dokola,tak mě napadlo trochu sedačku rozpohybovat všemi směry,ale asi jsem to přehnal,poněvadž se řetězy nad sedačkou zamotaly,přičemž ja se ocitl na dosah další sedačce a stále se toče je mě bylo souzeno se zaplést svýma řetězy do jejích a začali se točit obě sedačky a postarší žena na ní z toho nebyla moc nadšená a cosi křičela,přičemž jí z hlavy odletla paruka,která mi přistála na hlavě a já přestal diky ní vidět.Po dotočení kolotoče se mi pořadně motala hlava a to také diky oné pani,jenž ztrátu paruky sváděla na mě a ještě kde si cosi a já se raději dal na utěk a zastavil jsem se,až u gumového panáka do něhož  někteří navštěvníci cvičně se trefovali boxerkama a sledovali,jak se ohne,ale asi mi bylo souzeno stát moc blízsko a panák se ohl ke mě a já se jej nějak zachytil a byl jsem katapultován do dálky přistáva je ve vozíku s cukrovou vatou,což se mi celkem líbilo,ale nikoliv prodavači a následnou honičku považovali přihližející za atrakci chytte si muže s cukrové vaty a podle toho reagovali.

Když se situace poněkud sklidnila padla mi do oka další atrakce v podobě autíček a hned jsem v jednom seděl a začal se divoce prohánět mezi ostatnima,jenže náraz do jednoho auta způsobil,že se na konci tyče,jenž vedla od mého auta prudce zajiskřilo a vše včetně aut potemělo.Chtěl jsem to dát do pořádku a počal s onou tyčí manipulovat,ale nějak mi zůstala v ruce a já se raději dal na útěk zastavova je se,až před strašidelným zámkem,kde se mi zdařilo naskočit do rozjetého vozíku,který byl obsazen lidmi,jenž viditelně byli překvapeni,ale to,už jsme vjeli do zámku a poněvadž jsem neseděl na sedačce,jako ostatní,tak se mi zdařilo o par věcí zavadit a nakonec na vozík i s lidmi strhnout jakousi kostru a po dalším nárazu spadlo jakesi svitící strašidlo a to již oni nevydrželi a s křikem se rozutekli do všech stran.Ja se zamotal do jakeho si prostěradla a i snim jsem po chvili vyběhl ven zjištova je,že za mnou je dost velký dav naštvaných lidí,načež následoval přespoutový běh zakončený utěkem z poutě.


hrozinka30
01. 11. 2005
Dát tip
konečně se dostávám na povídky od tebe nemám moc času ,ale na tebe si čas udělám ,,, jinak díky za to že mě čteš.

fungus2
01. 11. 2005
Dát tip
To je v pohodě. Také sotva někdy stíhám tady něco číst.

ondrech
11. 07. 2004
Dát tip
no, je to nějaké suché. nápad dobrý, ale čekal jsem víc.

fungus2
11. 07. 2004
Dát tip
Někdy se mi holt povídka nepovede napsat, jak si představuji.

fungus2
29. 09. 2003
Dát tip
Snad se postupně v psaní zlepšuji. Má tvorba ze začátku je všelijaká a jsme rád, že se nějaké povídky líbí. Díky.

medik
28. 09. 2003
Dát tip
No...mě se to zdá přehnaný...chce to vylepšit!!! A hlavně ty lidi by tě asi už dávno chytili...nemá to smysl...ale některý povídky sou super!!!

Deltex
08. 10. 2002
Dát tip
Chm, zajímavá historka, ale podobných bylo napsáno mnoho a mnoho. Chtělo by to trošku lepší zpracování, aby to za to stálo. Btw. za čárkou a tečkou se dělá mezera.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru