Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NETYPICKÝ VÝLET

04. 11. 2002
3
0
1945
Autor
fungus2

A zase něco pro zasmání

Problémy mě nastali,již po vystoupení z vlaku ,neboťˇjsem zjistil,že mi bylo souzeno nastoupit do jiného vlaku a dojet úplně někam jinam,než jsem si naplánoval.To mě,však nerozhodilo a začal jsem hledat nějakou turistickou značku.Zdařilo se mi nalézt rozcestník s cedulemi.Zaujala mě červená a tak abych nezapomněl,kam mám dojít tak se nepříliš připevněná cedule přestěhovala do mého batohu a vyrazil jsem.

  Nějakou dobu se mi dařilo sledovat červené značení,ale pak jakoby se po něm slehla zem.Jal jsem se ho hledat prodíraje se houštinami a pak se mi do cesty postavil plot,ale já jej přelezl,jenže nějak mě nevyšel seskok a já se ocitl s řinkotem v něčem co velice připomínalo skleník.Chvíli jsem se prodíral spoustou rostlin,zniž některé na mě uvázly a já poněkud maskován vylezl ze skleníku,kde se mi naskytl pohled na zbrunátnělého muže,jenž byl majitelem skleníku.

 "Dobrý den já jsem trochu sešel z trasy a hledám červenou.Nevíte,kde bych jí našel?"zeptal jsem.

Místo odpovědi se muž rozkřičel a já se dal na útěk zastavovaje se až hodně daleko v polích odkud mě zase vyhnal kombajn.

Byl jsem poněkud dezorientován a začal jsem jít cestou necestou,přičemž mi bylo souzeno zakopnout o cosi co se vzápětí ukázalo,jako vosí hnízdo a pro mě nastal další úprk,jenž skončil v nedalekém rybníku,kde se mnou skončili i ti co se na jeho břehu rekreovali,což mnozí neocenili zvláště,když vosy si stačily zabodat a já pak pro změnu prchal před nimi naskakovaje do rozjíždějícího se vlaku na nádraží,kde můj výlet začal.

 


ondrech
11. 07. 2004
Dát tip
gramatické chyby ani nekritizuju ->už jsem si zvykl. BTW ti ukrutně závidím to, že dokážeš napsat HUMORNOU povídku.***

fungus2
11. 07. 2004
Dát tip
Děkuji. Jak už jsem psal. Má ranná tvorba byla otřesná.

Vito
18. 03. 2003
Dát tip
Sorry, ale slabota. Prijde mi to ponekud prostoduchy. A ten sloh a cestina... ojojoj.

mistral
02. 12. 2002
Dát tip
jen tak dál! Humor je tvoje parketa, konečněs jí našel. Závidím...

fungus2
02. 12. 2002
Dát tip
Jo diky.Možná těch parket více.

Houbatec
05. 11. 2002
Dát tip
.....před nimi naskakovaje do rozjíždějícího se vlaku?... Snad by tam patřilo spíš naskakujíce... Ale tip Ti dám, zatím nejlepší, co jsi napsal. Pobavilo. :))

Narvah
05. 11. 2002
Dát tip
*! To je vyborny! Takovy jsou nejlepsi. Skoda, ze se ti toho nepodarilo vic. Mohl jsi treba spadnout do rodinky pravaku, nebo prekvapit nejaky milence, omylem shodit posed s myslivcem a tak... Dobry!

fungus2
05. 11. 2002
Dát tip
Netypických povídek bude více!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru