Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Honza Hrubé není blbé ale pitomé díl druhý

14. 11. 2002
0
0
1710
Autor
Pa5anP

Toto je prolog druhý - není určeny pro homosexuály, teplouše, buzeranty, bukvice a jiné podobné typy - hoši omlouvám se za urážku, ale jinak to nejde.

Ještě než začnu, pokud bude o dílo zájem, přijdou samozřejmě další díly.

 

 

Jak jsme se dozvěděli z díla Pablose, tak John Rude (alias Honza Hrubé není blbé ale pitomé) a Papež Házaaaa.... (alias Včelka Házaaaaaaaa...) si založili GAY CLUB. O klub byl zájem, taky když tam dělá Adam, že. Až jednoho krásného, slunečného dne přišla finanční kontrola. Včelák Házaaaaa........ začal zmatkovat (kdo mi nakrmí včelky, teď mi zabaví úl, budu bez medu, nebudu mít na vycentrování křídel a další důležité včelkařské záležitosti). Jenže Honza Hrubé není blbé ale pitomé je známí utěšovatel a řekl: "To je hustý, pojď ke mě ty nezbedo já ti ukážu chlupatý ježečky, to je hustý!". Jelikož byl včelák Házaaaa.... na dně uvěřil mu a šli na to. Po vzájemném uspokojení společně přivítali finanční kontrolu. Hlavními kontrolory byly pánové METOMU, MIŠTOMU, BLUE CARPET a slečna BRITA (pracovnice NIGHT CLUBU Karlovy Vary) a hned se začaly vyptávat, kde je ta faktura za robertky. Jaktože máte novej úl pane Papež. To be continued..

 

Všechny osoby jsou vymyšlené (možná) :-)


Quinn
23. 02. 2003
Dát tip
v hlavě chaozZzzZZz :o)))))

Polohrubý
08. 01. 2003
Dát tip
SHIT!!!

Nuitík
15. 12. 2002
Dát tip
Tě žeru :o)))))))

Apajda
20. 11. 2002
Dát tip
dobre paranoidni, nachazi se tady jeste prvni dil?

Danny
18. 11. 2002
Dát tip
Sham: však já wim, proto jsem to napsal do uvozovek jako ironii

Shammann
18. 11. 2002
Dát tip
Danny:sem nepostřehl, sorry

Shammann
15. 11. 2002
Dát tip
Danny: ono ty osoby rozhodně smyšlené nejsou..

Seregil
14. 11. 2002
Dát tip
lyrická nerýmovaná? Sorry, cokolvek, ale toto fakt ne... Jináč je to dost zajímavý....

Danny
14. 11. 2002
Dát tip
co se to kurnik děje? zdá se, že se tu objevilo několik autorů s tou samou tematikou, asi jde o nějaký "rozhodně smyšlený, z realitou nesouvisející" příběh.... hmmm.... my paranoici ovšem víme svý, že všechno se vším souvisí... obsese rulez

Whelp
14. 11. 2002
Dát tip
Nečekal jsem, že někdo bude rozesílat avíza přez zpravy, aby ho lidi četli. A že své dílko bude přechvalovat... Nicméně, to dělá každý.Jinak bych osobně řekl, že to najde svůj okruh čtenářů, ale se mnou jsi skočil vedle.:o)

vajda
14. 11. 2002
Dát tip
...jakoš to som mimo...poslušne hlásim, že som som úplne mimo...ale raz budem aj in...a keď buďem in...dám vedieť, že som in...inú kritiku na podobnú vec neviem a neviem napísať, lebo som mimo a tiež mi neprišla faktúra...eto vsjo

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru