Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pohádka o Zradě

16. 12. 2002
6
0
1414
Autor
Kodynie

Velitelka i její děvčata se zabydlela a nastal všední den. Toto se stalo po několika letech po jejich zdomácnění ve Městě.
PS: Tato pohádka je pokračování Pohádky o Poslušnosti a nerozlučně spolu tvoří dvojpovídku.

 

Pohádka o Zradě a Paměti 

Velitelka šla na Úřad práce. Práce nebyla a fronta vedla až ven a nenechala jí na pochybách, že ani dnes se na ní nedostane a tak se bude muset pro dnešek protlouct, jak se dá. Tentokrát vyrazila daleko za město a použila na cestu autobus. Jak tak jela, najednou uslyšela časové znamení, které způsobilo v její hlavě zkrat a přeskočila v ní z vojenské minulosti vsugerovaná myšlenka, že musí aktivovat při určitém signálu bombu ukrytou v jejím mobilním telefonu. Náhoda tomu chtěla, že se časové znamení z autobusového rádia tak moc podobalo zvuku hypnózou do jejího mozku vloženého vojenskou zlovůlí. Takže Velitelka úplně mechanicky aktivovala svou bombu, vrátila jí do svého batůžku a zcela chladnokrevně a bez výčitek svědomí čekala až celý autobus plný lidí vyletí do povětří.


Kodynie
29. 04. 2003
Dát tip
Mé pohádky jsou mé noční sny. Všechno se mi jen kdysi zdálo a tak mne zaujaly, že z některých vznikly Pohádky.

m11
17. 12. 2002
Dát tip
parada.................bomba :-))))) t

Astalavista
16. 12. 2002
Dát tip
hm... fragment, námět dobrý, jen by to chtělo více opodstatnit určité textové posloupnosti. Takhle by si to mohl se zájmem přečíst jen ten, kdo ví, že produkce tvých "pohádek" je navazující...

Mozart
15. 12. 2002
Dát tip
tak to je nářez...

j_i_r_i_k
11. 12. 2002
Dát tip
Uf... Wow, tak tohle je naprosto úplně totálně geniální... A ještě jednou: Wow, tak tohle je naprosto úplně totálně geniální... Takové překvapení jsem nezažil už... no, ani nepamatuju... Wow, wow, wow... Tohle se Ti moc moc moc povedlo... Díky...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru