Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pravidla pouzivani klubu

23. 01. 2003
0
0
1934
Autor
Olda

Jen presunuty text z uvodni stranky...

Zde pravidla pouzivani tohoto klubu :)

1. Zakladem je snaha vesti diskuzi ke zdarnemu konci, tedy maximalni usili o nekonfliktnost.
2. Vzdy se drzet POUZE nastineneho tematu. Je 100x lepsi zacit novou diskuzi na PODtema, nez se nevyznat, ztratit prehled ci chut se prodirat zmatkem.
3. Komentovat nazory ostatnich a vzdy uvest ke komu a ke kteremu jeho prispevku (napr. ze kdy) se komentar vztahuje.
4. Svoje poznamky delit po odstavcich dle jednotlivych myslenek a v lepsim pripade je cislovat, aby bylo stejne jednoduche jejich komentovani
5. ..

 

S obrovskym nadsenim jsem z povzdali o vanocich sledoval, jak na mne cekaji emaily od nekolika dobrovolniku a moc prijemnym darkem bylo, ze existuje spousta ochotnych lidi s nadsenim o kterem jsem psal.

Komentar k me osobe:
Do konce unora se nachazim na skole v Irsku, proto pisi be interpunkce, vse musim resit pouze po internetu a ani pristup k nemu neni neomezeny.

Cil:
Venovat maximalni usili rozbehnuti nejruznejsich aktivit okolo Pismaka dle chuti a moznosti dobrovolniku. Obrovske publikum ktere Pismak ceka :) Moje osoba by se mela postupne stahovat z vedeni aktivit (casti) a prenechat je lidem kteri se zaslouzi o jejich uspesnou realizaci. Nenabizim tedy jen praci "na cizim pisecku", ale ne daleko od zacatku odpovednost a i ohlas primo "tobe"



JohnieBass
30. 01. 2003
Dát tip
Jasné, má smysl jen plodná rozprava. Rád se budu podílet. JB

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru