Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Shrnuti cinnosti

23. 01. 2003
0
0
2281
Autor
Olda

Shrnuti udalosti do 23.1.03

  1. Naprogramoval sem jednoduchej system na tvorbu Napovedy, ktera umoznuje Helce jednoduse vkladat temata a tvorit "strom" napovedy. Ta bude pote dostupna misto soucasne. Zaroven by se po celem P. mely objevit otaznicky, ktere vyvolaji prislusnou cast nap. Dalsi lide na psani napovedy se hlaste primo Helce (kopii muzete poslat mne). Takovato napoveda by mela zacit fungovat hned jak bude nejaka cast napsana.
  2. Pravidla pouzivani Pismaka usnuly na precteni zakona a vypsani a pochopeni autorskych prav, ktere autor dava mne pri odeslani dila. Pokud muze nekdo ten zakon nacist a vypsat prislusne partie, dejte prosim vedet. Pravidla bych rad publikoval spolecne se zverejnenim dalsich aktivit v souvislosti s P.
  3. Neliterarni, nekulturni diskuze budou mit vlastni kategorii (zatim nevim ktery z navrhu na pojmenovani pouzit) a vlastni vypis (po prihlaseni). Tohle je ustupek neliterature, ale po zvazeni vhodna soucast literarne-diskuzniho serveru.
  4. Pravidla administrace se vyvijela, sepsane by melo byt vse pod dvemi audtiky Adm. #1 a #2. Tady bych poprosil Wopiho, nebo Spuntika ci Merleho o jejich sepsani do souvisleho textu (tj. vnitrnich pravidel administrace). Pak takovou administraci zrealizuji.
  5. Udelal sem novy vypis del, ktery zprehlednuje (a zkvalitnuje) prochazeni del a preferuje (nikoli vsak omezuje) prohlizeni po kategoriich. Pouziti zanru se mi zda jako velmi vhodne (moznost listovat pouze krimi-povidky-od novych autoru -> to je neco co nema obdobu), nicmene se mi to zda otazka natolik slozita, ze ji davam k ledu nez se vratim. Pokud by se nekomu povedlo sepsat koncepci techto "zanru" (jakkoli je tohle slovo asi zavadejici), pokud mozno ale pouze stroze a co nejjedoduseji, rad bych to resil dal i takto.
  6. Pismacke noviny maji ze strany Armanda (+Lyryk,Wopi) konkretni podobu (viz. samostatna upoutavka) a verim, ze bude mozne vest diskuzi o konkretnich rubrikach (a jejich prvociselnem provedeni), stejne jako o uzaverce obsahu prvniho cisla ;-) [god bless it ;] Duf ma zmaknuty navrh vzhledu.
  7. Literarni soutez je nastinena od Radosti, je tam ale dosti spornych momentu, viz. samostatna diskuze.
  8. Pismak "domu" jde pro zatim k ledu. Pavel mezitim pracuje na novem vypisu autoru.
  9. Danny a Digero maji zkouskove, uvidime co potom.
  10. Pismacka tricka jiste ano, a to modra (tmave) a s jednostrannym potiskem (cena) a vyber z navrhu (Duf, ..)
  11. Celkovy vzhled P. nechavam zatim spat, mame nejen Dufovi navrhy, dostanem se k nim pozdeji.
  12. P. literarni cteni. -- Elyanne byl omyl, mame Seregila, jeste nekdo?

 


JohnieBass
30. 01. 2003
Dát tip
Shrn.cinnosti: 1.Zatím nemám net denodenně, později možná ano. 2.Na to se podívám. Případně se zeptám právničky, kterou znám, ju? 3.souhlas, psal jsem o tom již v Audit, Pism. Novin. Inf, z hudb dovadla apod. jsou jednoznačně pozitivní. 4.OK 5.Již jsem viděl, výborný nápad! 6.Viz audit o P.novinach 7.Tamtez 9.:o) 10.Juuu dobré:o) POdívám se 11.OK JB

Helča
24. 01. 2003
Dát tip
Wopi: super, pošli, co nejdřív...udělám inventuru, co nám chybí, co je třeba.

Wopi
23. 01. 2003
Dát tip
O.K. - hlásím se k té Helče - už jsem jí trošku navrtal texty ;-) - mám docela pár zkušeností z dotazů lidí na pomocníčky. Helčo - své připomínky pošlu hned, jak to v práci nezapomenu nahrát na disketu a přinést domů - zatrhli nám soukromé mailování :). K admin návrhu napíšu koncept a přes víkend pošlu Merlemu a Špuntíkovi. O.K.?

Wopi
23. 01. 2003
Dát tip
ad 12. - vcelku by šlo jedno i u nás v P.P. (prostorů je vcelku dost), otázka je, jestli by lidi byli ochotni přijet do Plzně (byť do tak váženého podniku). :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru