Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak sem málem spal s prostitutkou

26. 01. 2003
12
0
3387
Autor
Yossarian

Chtěl jsem poznat život řidiče kamionu, a jelikož na náklaďák nemám papíry, jel jsem aspoň jako spolujezdec. S Jirkou se znám už dva roky, jezdí pro firmu (kde dělám) do Německa.

„Tak nasedej,“ zařval na mě Jirka a natočil Modrýho Retardéra (tak se říká Aviím).

  Otevřel jsem dveře a s námahou vyskočil do kabiny.

„Nemáme čas, do sedmi chci bejt na hranicích,“ řekl na půl huby a zuřivě zatočil volantem.

Vyjeli jsme ze dvora jeho kralovickýho domu a zamířili směrem k dálnici D1 (nájezd někde u Vlašimi). Jirka až do Prahy nepromluvil, takže jsem si myslel, že je na mě nasranej.

 „Tak a začnou šlapky,“ prohlásil Jirka a usmál se na mě.

„Co, už?" řekl jsem já a pátravě se podíval na svojí stranu okýnka.

„No ještě chvíli a sme na D5 a pak je uvidíš," doplnil zkušeně.   „A za Plzní je ani nestačíš počítat. Tady u Prahy sou to strašný machny, to víš, Němci daleko a nadržený Pražáci za rohem, ty svině dou i za tři kila."

„Co, jenom  tři stovky?“ vyjekl sem překvapeně.

„No vyhulej, za tři kila,“ upřesnil Jirka. „Někdy sou tak zoufalý, že je jim to jedno co se bude dělat. Ale ty maj snad všechno co můžeš chytit, tady bych nezastavil ani dyby mi za to platily! Na to mám zase Alenu moc rád“ (Alena je Jirkova žena).

 Bavil sem se posloucháním hlášek ve vysílačce, a taky každou chvíli volal nějakej Jirkův kámoš, kdy už budem na hranicích, aby na nás s chlastáním počkal.

 Jirka totiž nespěchal proto, aby přejel čáru, ale proto, že se hodlal na Folmavě pěkně sežrat. „Ty voli už chlastaj vod voběda, jenom já to mám tak daleko,“ řečnil celou cestu nasraně a přidával plyn. Hnali sme se s Avií přes stovku, navíc s nákladem to bylo docela nebezpečný. Plzni sem zamával a šlapek podél silnice fakticky přibývalo. Kolem Domažlic a byli sme na Folmavě.

„Páni, já bych píchal,“ použil Jirka klasickou větu z Baronů.

„No nic, pudem se vožrat.“

A šli jsme. Auto zaparkoval uprostřed všech ostatních.

Okomentoval to slovy:„Neboj, tak brzo nevyjedem, na druhý straně sou ty kurvy hrozně drahý, svině."

V hospodě bylo asi osm jeho kumpánů, piva a panáky jenom lítali. O půlnoci jsme se oba vypotáceli ven na vzduch a Jirka kupodivu o píchání nemluvil.

„Vodveď mě k autu," poručil.  Dotáh sem ho k Avii a s on s námahou odemkl.

„Kurvy budou až ráno,“ vysvětlil a bouchnul za sebou dveřma. Chvíli sem počkal, ale bylo mi zima a tak sem zalez za ním, vydrápal se nahoru do „Double Sleeperu“, nebylo to nic jednoduchýho (i když sem si to ve dne nacvičoval), zvlášť když má člověk nějaký to pivko vypitý.

  Ráno sem se vzbudil něco po sedmý a Jirka v kabině nebyl.

Za chvíli jsem se probral dostatečně na to, abych vylez z auta a došel si do umývárny na ranní toaletu. Kupodivu sem ani neměl po ránu hlad, chtělo se mi spíš blejt.

Včera sme to vážně přehnali! Vlez sem zpátky do kabiny a pustil aspoň rádio, žvanili strašně a nakonec začali hrát nějaký německý sračky.

Bylo mi blbě, když v tom Jirka otevřel dveře a se slovy tak tady ji máš mi ukazoval celkem hezkou a mladou prostitutku, která stála za nim a blbě se uculovala.

 Obdivoval sem ho, jak moh bejt schopnej po tý panákový smršti tak brzo ráno vstát a ještě sehnat  kurvu.

„Mladej pán jede poprvé, tak na něj buď hodná,“ poručil jí Jirka a chystal se odejít.

„Počkej," zařval sem za nim abych ho zadržel.

„Je mi blbě,“ použil sem Víťovu větu z filmu Vrať se do hrobu.

 „Tak já pudu první,“ svolil Jirka milostivě a drápal se nahoru.

„Chtěl sem aby nás vzala voba najednou, ale nechtěla, mrcha, že prej by to bylo jednou tolik, když sme dva," šeptal mi na vysvětlenou a tlačil ji před sebou do auta.

Vyskočil sem z auta a odpotácel se dost daleko na to, abych věřil, že mě nenajdou.

  Nijak sem netoužil „jít po něm".     

Vlastně sem netoužil „jít vůbec".

Bylo mi divně. Jirka ji nejspíš brousil tam, kde sme před chvílí spali.

No totiž v kabině asi sotva, tam je moc vidět, uvažoval sem. Z toho chlastu se mi zved kýbl. Vždycky ale mám problémy se zvracením. Vyřešil sem to prstem do krku. Zaslech sem volat svý jméno, sebral sem se a utek co nejdál. Přeběh sem na druhou stranu silnice a podařilo se mi ukecat jednoho kamioňáka, aby mě vzal do Prahy.

Tam sem mu poděkoval a pelášil na Masaryčku na vlak.

 Jirkovi sem mezitím zavolal, aby se po mně nesháněl, že jedu domu.

Nadával, protože chtěl zachlastat ještě cestou z Německa.

Ptal se, proč sem utek.

Řekl sem, že mi bylo blbě a chtěl sem umřít doma.

 Nadával.


Ferri
27. 09. 2004
Dát tip
Mno... Mě to nic moc neřeklo...

Matylda
08. 05. 2004
Dát tip
Pěkně a vtipně napsané. Jen mě baví, jak se někdo diví, že je NĚCO TAKOVÉHO možné. Ale možná je hezčí, žít si v květinové zahrádce svých představ. Já já mám ráda věci ze života a tohle se ti povedlo, dobrá fabulace. *

Yossarian
08. 05. 2004
Dát tip
Matyldo, myslim že jsi první kdo pochopil že sice tahle historka je vymyšlená, ale ty skutečnosti jsou pravdivý a mnohdy mnohem horší, těžko sem napsat historky, který od Jirky znám

Heulwen
05. 01. 2004
Dát tip
No jo, řidiči jsou prasata :-) A pořád sprostě nadávaj :-) Jinak mooc hezkej příběh! *t

dizzy
04. 01. 2004
Dát tip
je to fakt dobrý...líbí...teda spíš se mi to líbí jako dílko, je to hezky napsaný, čtivý, ale zažít bych to taky nemusela...chlastat můžu i s kamošema v praze a lehký děvy me ňák moc nelákaj...a nechapu co na tom chlapi vidí...dyt by stacilo vecer nekam vyrazit a sbalit nakou nadrzenou divcinu...i takovejch znam spousty...(diky bohu se me tohle netyka :c)) ale tipík.

pozorovatel
23. 11. 2003
Dát tip
No, fuj. To je ale hnusný. Tip

Yossarian
19. 10. 2003
Dát tip
děkuju moc za kritiku, ale seš malinko vedle co se týče reality: řidiči skutečně pijou, ehm ...chlastaj- a moc a co se týče toho chození s prostitutkama, to dělá taky spousta chlapů, ono doma je to (prý) pořád stejný, tak toužej po změně za každou cenu tohle neni pravdivá historka, ale je postavená na skutečnejch událostech a činech bohužel

Andulka
18. 10. 2003
Dát tip
Jsem uprostred povidky....a zdesena.....ty tam ridice velkych nakladaku a nechavas je pit jednoho panaka za druhym.......nerikej mi, ze neco obdobneho se deje v praxi....taky me zdesilo,zenaty otec rodiny a chodi s prostitutkami....hnus..nejak o takovychto lidech cist nemusim... Ale zpracovani tematu se ti povedlo, je to velice ctive napsany, uprimny....libi se mi ze nikoho nehodnotis, jenom pokladas karty tak jak jsou...tahle povidka se ti moc povedla :-)*, a uz se tesim na dalsi...

Perchta
05. 10. 2003
Dát tip
:-) * Moje hobby jsou záchody, ty nejhorší na trase Praha-Marseille a zpět byly na Zličíně. Fuj. A taky jen tam jsem viděla štětku jak vylejzá z kabiny a chlápek na ní dělá necudný gesto :)

IVANOL
14. 07. 2003
Dát tip
...pobavils :-))**

Yossarian
14. 07. 2003
Dát tip
No tak už sem v tom Německu byl doopravdy (tohle byla fantazie), a kromě několika šlapek na Rudný (parkoviště kousek od Prahy) a pár nóbl starejch německejch v karavanech jsem nic neviděl. Ale cesta byla oukej, viz odkaz na moji reportáž http://www.mujweb.cz/www/dopitak/

neco mi tam chybi... nedokazu ale presne specifikovat co. mozna to, ze vsici pisou jak je to kruty a mne spis (!!!bez urazkyy!!!) prijde ze ty ses blb... Jet z nemecka sam...:-) no nic, proste nemas muj tip:-)

Yossarian
06. 05. 2003
Dát tip
no jo, trochu jo

Peggy
05. 05. 2003
Dát tip
Vzal sis sebou pas?! Ale to je jedno... Trochu se mi zvedal žaludek, ale to byl asi účel, co?

Lowlander
29. 04. 2003
Dát tip
Dobrý... pobavil jsem se :o)

čekal jsem moralizování, zvládnul jsi to, i když na druhé straně nic moc nesdělil( věcně i pocitem). Celek docela fajn.:-)

Carrie
27. 02. 2003
Dát tip
"Řekl sem, že mi bylo blbě a chtěl sem umřít doma." :-)))

Katčenka
08. 02. 2003
Dát tip
Boze :) To mas fakt takovyho kamarada,kterej by byl schopnej i v realu tohle udelat??? Docela by me to zajimalo...Bylo mi z nej totiz docela nanic...

Yossarian
08. 02. 2003
Dát tip
jo holka ale tohle je reálnej život, pokud je člověk jinej, nesmí si tohle moc uvědomovat, lidi takoví fakt sou

Rowenna
06. 02. 2003
Dát tip
Hele, aby tady nefungovala nějaká magie, ty si to vymaluješ v barvách, a ono se to skutečně stane. A budeš rád, že budeš moci v Kolíně doma umřít. :-))) "Vlastně sem netoužil „jít vůbec". tahle věta mě dostala. :-))))

Wopi
06. 02. 2003
Dát tip
pěkný! :)

Yossarian
05. 02. 2003
Dát tip
však se taky už tešim jak malej

PrizraK
04. 02. 2003
Dát tip
Jo jako příhoda se mi to líbilo ... ale pořád mi nejde do hlavy ... proč jsi mu tedda neřekl, že s ní "brousit" nebudeš ať si to udělá sám ... přece nebudu kdesi v Deutchlandu schánět stopa do Prahy ,,, :) Bych se na to mohl zvysoka ... :-) Do "brousení" tě nikdo nutit nemůže a chlastal si s ním přeci už jednou ... co člověka nezabije to ho posílí ... BTW : chtěl jsi přeci poznat jaik se žije za volantem kamionu ne ... :-))))) Alespoň jsi to poznal ... leč všichni tiráci nejsou stejní ... jedu příští rok do Irska Tirem ,,, :-)

Yossarian
04. 02. 2003
Dát tip
no víš, já to teda přiznám, do Německa se chystám letos v létě vo dovolený- tímhle způsobem, tohle byla taková vize do budoucnosti, zatim se nic z toho nestalo (bohudík). Cestu chci pojmout jako reportážní výpravu, ale zkusit sem to napsat dopředu moh, ne?

PrizraK
04. 02. 2003
Dát tip
OK ... dobrá dobrá ... to už je lepšejší ... ale myslím si, že reportáž z cesty bude o dost zajímavější ... :-))))))

Řekl sem, že mi bylo blbě a chtěl sem umřít doma. !!! :-))) *t

Kandelabr
27. 01. 2003
Dát tip
čtivé.

hurvinek
27. 01. 2003
Dát tip
hodně dobré!!

Seregil
26. 01. 2003
Dát tip
Povedenej kamarád... kdyby to tak četla jeho žena.. ale pokud to nejni z reálu, tak máš dobrou fantazii... tip

fungus2
26. 01. 2003
Dát tip
Hm. Je to dobře napsané!

katugiro
26. 01. 2003
Dát tip
dobře vyprávěná příhoda... vlastně i vcelku dobře napsaná... :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru