Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Berušce na dobrou noc

03. 02. 2003
1
0
1914
Autor
Lost

Taková maľučká smska :)

Ať krásné sny se Tobě zdají,

ať se  jen Tobě z nich dech  tají

a ráno až se probudíš,

ať  splní  se Ti, o čem sníš.


elfka_Sea
23. 08. 2004
Dát tip
no...to mi sem prostě nepasuje, takové sms jsou sice kouzelné, ale ... člověk jich napíše toliko, že by jsme jima ten písmák zas.... tak bych je sem moc necpala...

sk8ergirl
21. 08. 2004
Dát tip
Ach jo, já nevím, co všichni blbnou s těma smskama...jako neříkám, že bych je neposílala, ale eště je publikovat...ne to fakt ne, sorry...

Áda116
15. 11. 2003
Dát tip
Do klubu...

Acquarius
05. 02. 2003
Dát tip
jé, to už jsem četla, ale i podruhý je to krásný! :-)

Mně se minule zdál takový vážně brutální sen. Zabil jsem v něm asi dvanáct lidí osobně, pak jsem ujížděl policii, zůčastnil jsem se závodů vysokoobjemových vozidel, nechtěně nějakých SM orgií, které jsem musel zakončit vložením dvou odjiíštěných granátů do oné místnosti..... No potěškoště, kdyby se mi to vyplnilo... :-/ ????

xiao
03. 02. 2003
Dát tip
to je krásný (tak doufám, že nemá ošklivý sny!!!) to já nedávno v noci postřílela pár Číňanů - netuším proč po mně šli a proč zrovna oni, rasista nejsem (ne každý noční sen bych chtěla prožít ve "skutečnosti") :-)

nemám rád publikování smsek, promiň :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru