Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

CHVÁLA ONANIE

29. 01. 2003
2
0
1134
Autor
kastelán_50

Dobře, pokus jak zvýšit návštěvnost. Všiml jsem si že na těchto stránkách se podobně jako v krasobruslení musejí v sestavě vyskytnout povinné axely, axelpauzeny, piruety, trojité salchowy atd., zde se tvůrce vždy nejméně jednou předvádí, jak se vyrovnal s onanií.Tak například DANNY svým Masturbačním haiku, myšleným asi vážně, NAJA zase kompaktní básní Onanovat myšlenou dle mně především parodicky, a tak různě. Téma se dá zpracovat opravdu na nekonečně způsobů, ať ryze stručně fakticky jako třeba Karel Kryl \" když večer pod dekou onanujem \", nebo sáhodlouhým veršováním, co vše zvládne rytíř SMIL, sorry, nechci si hrát na Vrchlického.Tak tedy:

Teď přichází ta chvíle pohody.

Trocha slastného úsilí,

a vzpomínek,

a nadrážděných představ.

A bílý kondenzát

pulzuje do trenýrek.

 

Už spíš, příjemně unaven.

Tak zítra večer nazdar !

 

________O__________


Teichman: Nejsem si jist, není-li ve Tvé chvále osten ironie, že to mělo být poetičtější. Holt my oba, co píšem spíš tu literaturu faktu, to lepší nezvládáme. Ale ve smyslu Tvého pojednání V SRDCI AMAZONIE: " aby nás mohla lépe ovládat, potlačuje pastýřská moc od raného dětství naše sexuální identitu. Vnutila nám pocit viny ze sexu....." já myslím, že to říká, co to říkat má....

Wopi: mně....když já to ve svý češtině cejtím jako druhej pád, tak jsem si to přeříkával podle pravidla "koho čeho" " koho co ", a vychází mi, že asi to bude fakt spíš ten čtvrtej pád... Jinak ale abych napsal po Tvé kritice " zahanben odcházím zdechnout do houští " to taky asi ještě nepůjdu, já to lepší napsat neumím,a že Ty nespíš, za to nemůžu, doufám že jsi aspoň unaven příjemně... J.K.

Wopi
02. 02. 2003
Dát tip
jenže "mně" je třetí pád - jako "tobě" - a určitě uznáš, že "dle tobě" nebude to pravé ořechové jak psát umíš nebo neumíš, to je jiná věc a nemíním se do toho vrtat - ale podivil jsem se použití druhé osoby - píšeš čtenáři "už spíš" - to nemá logiku, čtenář nespí (žádný, nejen já)

Tak já přístě napíšu (pokud si vzpomenu) mne.....to by šlo ? Jasně, čtenář nespí, ale i čtenář chodí někdy spát....

Wopi
02. 02. 2003
Dát tip
někdy jo, ale když čte, tak zrovna nespí :))

Wopi
01. 02. 2003
Dát tip
dle mě (ne mně) nic moc a ještě mi vadí ta druhá osoba - určitě nespím! (byť vskutku unaven)

JohnieBass
30. 01. 2003
Dát tip
No tedy.. hmmm Tak jo:o) JB

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru