Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

SEXUÁLNÍ ZÁŽITEK

02. 02. 2003
2
0
1175
Autor
kastelán_50

Tak zase jednu ze sbírky ŠPALEK ČÁSTEČNĚ TRAMPSKÝCH POHÁDEK A JINÉ PŘÍBĚHY ZE ŽIVOTA, doufám, že se bude líbit, i když námět je dán dobou vzniku....

Jarda Kastelán: 

SEXUÁLNÍ  ZÁŽITEK

                  Psáno 1979    

 

     Onehdy na čundru jsem byl v hospodě sám. Přirozeně ne doslova.  U vedlejšího stolu kromě bodrejch vesničanů, kteří mě,  vytáhlého a od pohledu ještě nezkušeného a nevotrkaného študáka a mládě jen tuze tence ofousatělý s přehledem přezírali, vokouněl mladší cizí muž, vo kterým jsem zas já vod pohledu registroval, že není zdejší. Snad chatař z přehrady ?

     Cizinec si mně zálibně prohlížel. Teda jeho pohled sklouzával spíš dolů, někam na moje nový SUPER LEVISKY.  Znáte to, jak dovede bejt takovej upřenej pohled nepříjemnej.

     Když jsem se několikrát ujistil, že na mejch extrovních kalhotách, který nejmíň z padesáti procent tvořily mou sebejistotu, že jsem správnej a odvážnej kluk, dobrodruh a frajer, neprask´ zips ani švy ve stehnech fest vypasovanejch partií, snažil jsem se v klidu popíjet svý pivo a okolí ignorovat.

     Neznámej starší mladík to za čásek nevydržel a sám si ke mně přised.

 

     „ Dovolte, prosím, že se vnucuju, „ zahovořil uctivě a zdvořile. „ Mám doma sbírku džínsů, a některejch i pravejch, ale takovýhle jsem ještě neviděl. „

     Řeč toho člověka byla jemná a měkká. Až bázlivá.

     Váhal jsem chvíli s odpovědí. I když jsem byl čahoun jak můj protějšek, doma mě učili, že si nemám s cizíma na potkání hned tykat. Co kdyby to byl nějakej zvrhlík ! Neměl jsem sice představu, čím se ty zvrhlíci projevujou  a co jejich zvrhlictví všechno obnáší, ale znáte to, podej prst zvrhlíkovi…. A kdoví, jaký to bude mít konce ?  - Nicméně konečně se našel někdo, kdo ocenil znalecky, veřejně a nahlas to, co ostatní jen závistivě konstatujou úkosem. Totiž kvality mých SUPER LEVISEK. Neboť těma žiju, těma se stále kochám, ty do mne přelívají dostatek potřebný mužský síly, ty jsou jedním z mých největších pokladů. Abyste rozuměli: Jsou to nejen obyčejný pravý Levisky, stejně hrubé a silné oridž plátno v báječném svěžím ultramarinu indiga, který mně vzrušivě pevně obepíná a svírá,  ale mají navíc kapsy na kolenou, takže se při zlatokopecký práci tak brzo neprodřou a víc vydržej. Taky byly kvůli těm dvěma kapsičkám o 40 bonů dražší !  Nezáleželo však na ceně, byl jsem prodchnutej spokojeností z dobré koupě,  protože tak pravý Levisky jsem ještě v životě neviděl a s největší pravděpodobností už ani nikdy víckrát neuvidím.

 

     „ Je to nová výroba,  „ odvětil jsem způsobně a začal mu vysvětlovat výhody a přednosti této značky. Zamlčel jsem snad jen, že jsem je koupil narychlo, než bude ojedinělá dodávka vybrakována jinými, a že jsem musel tak závratnou výši bonů vyžebrat po celé širší rodině.

Navíc u nás v Tůzu stejně jiný neměli, což  značilo oprávněný předpoklad, že tak ojedinělá dodávka se už opakovat nebude a příště budou tak občasně se vyskytující Lee Cooperky nebo „Super jeans „ šité z lepší džínoviny na export z  n.p.Jitka Jindřichův Hradec  v OP n.p.Prostějov.

 

     Ukázalo se, že neznámý má přehled. Ví, která značka se jak rychle ošoupává, kterými způsoby ošoupávání urychlit, a jak pak nejlíp příliš prodřený místa zašívat, podkládat a záplatovat.

     Dál už nevím, o čem jsme se bavili, neboť maník začal s nečekanou energií poroučet tvrdší alkoholy a dvanáctku.

     Bylo mi to podezřelé. Kdoví, co má za lubem, zavětřil jsem ve světlejším okamžiku. Chvílemi mnou projížděl svíravý pocit chvění, že jsem si sáhl na něco neznámého, na něco co neznám a z čeho na mně přechází třes.

     „ Proč doléváš mně, a sobě nikoliv ? „   otázal jsem se.

     „ Jsme přece kamarádi ! „ odvětil nesmlouvavě. „ Jen pij a nic se neboj, takovej krapet zvládneš ! „ řekl a nalil mi opět velkého panáka rumu.

     Tak jsem byl ukolébán v jistotě.

 

     „ Pojď se vymočit,    navrhl po určité době neznámý, až ve mně nastala taková potřeba.

     Šli jsme.

     Na pisoáru mi však pošeptal:

     „ Sundej si ty RIFLE !  Připravím ti sexuální zážitek, jakej ti ještě nikdo neudělal ! „

 

     „ Odstup, erotomane ! „ zahuhňal jsem hrdě v beznadějnejch rozpacích, co vlastně dotyčnej požaduje a jak se mám zachovat. Volat o pomoc ? Já – tak starej mužskej ? Preventivně ho začít bít ? Ještě mi nic neudělal. – Snad šije nějakou kulišárnu ? Dám na jevo rozpaky, - vysměje se mi, jak jsem naletěl ? V horečných rozpacích, jak se optimálně zachovat a nezadat si jsem si uvědomil, že se mi chce chcát už docela dost.

 

     „ Mým největším zážitkem by bylo se teď v klidu vymočit ! „

     „ Klid budeš mít v kabině klozetu, „ opáčil maník tvrdě a začal být agresivní. Než jsem se nadál, vstrčil mě do dveří WC a rozepnul mi opasek i zip.

     „ Padouchu, nyní ses odhalil ! „ vykřikl jsem obnažen. Ale to byla má poslední slova.

Šokem z vývoje zážitku jsem chvilkově ochrnul, znehybněl. Z přemíry vypitého alkoholu mi hlava kroužila a vlnila se až jsem se zatočil a najednou pozoroval, že visím hlavou dolů. Byla to pravda. Neboť násilník mně popadl nohama vzhůru. Koncentroval jsem síly k obraně, ale to už se mi hrnul obsah žaludku ve smyslu zákonů zemské tíže, což jediný jsem stačil zaregistrovat, dusil se a kašlal a padl jsem hlavou do záchodové mísy, až mi zajiskřilo.

     Co se dělo dál – ani nevím.

 

     Když jsem přišel k sobě, zjistil jsem, že ležím na podlaze záchodu  od půli těla svlečený. Tedy o poctivost jsem nepřišel. Stalo se však něco daleko horšího. Moje krásné nové SUPER LEVISKY, symbol mého mužství, byly nenávratně pryč.

 

                              ___________O___________                 


Jeanne
04. 02. 2003
Dát tip
no to je síla...,kterak trempík o kalhotky přišel.....začínají se mi tvé povídky líbit *

Danny
03. 02. 2003
Dát tip
.... levisková homo deflorace....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru