Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Snad pes by to měl být..

04. 03. 2003
3
0
1403
Autor
Naja

Když jsem byla v Anglii, tak jsem potkávala často paní s dítětem na provázku. Jen obojek nemělo na krku, ale na ručičce. Ta paní se tvářila strašně hrdě a ve druhé ruce měla většinou cigaretu. Tak jsem si koupila celkem malý autíčko a dala jsem si ho na provázek. V místech, kde jsem ji potkával jsem ho za sebou tahala. Všimla si toho a měla mě za blázna s autíčkem. Dítě vodila na procházky na provázku dál. A víte, co je na tom nejhorší? Že jsem si to nevymyslela...

Dnes šel jsem někam

na procházku

autíčko měl jsem

na provázku

Vím na svá léta

pes by to měl být

 

Viděl jsem paní

na procházce

a měla dítě

na provázce

zeptal jsem se zda

pes by to měl být

 

A ostatní lidi

na procházce?

Nevidí dítě

na provázce

jen koukaj na mě

pes by to měl být


knihomil
13. 06. 2003
Dát tip
myšlenkově geniální.technicky trosku nedotažené

Liso
28. 05. 2003
Dát tip
Prolog lepsi diela... (aspon teda pre mna... :-/) Ale pozeram hlbsiu kritiku neziadas, dufam, ze som nenasrdil... :-)

Krel
22. 05. 2003
Dát tip
:-))

hrdina
20. 04. 2003
Dát tip
Hustý . Až trošku vyroste daj mu na krk klíč, jestli to neustojí přiváže si na něj ještě kámen nebo lano a ... .:( promiň ale napsala si už lepší věci, je vidět , že si reagovala z popudu a né z polibku múzy.

Bacil
18. 04. 2003
Dát tip
Já bych to taky neviděl vyloženě negativně, kolikrát jsem si říkal, když jsem šel někam s dětmi - nebýt mi to blbé, udělám to taky, páč když člověk vleče něco těžkého, a dítě je schopné uprchnout kamkoli...

Albireo
05. 03. 2003
Dát tip
Ono tomu psovi se to na vodítku určitě taky moc nelíbí, ale říká si "Pánečku, když tě to baví..."

JiKo
05. 03. 2003
Dát tip
:-) Zas to má své výhody, dítě neuteče do silnice a ták :-) A taky v provázcích je pokrok, dnes jsou už navinovací - několikametrové. A na Moravě zase lidi děti honěj proutkama:-))

Rowenna
05. 03. 2003
Dát tip
No, v zájmu bezpečnosti. :-)) To jsem viděla už před léty, dělali to Němci, na pláži kolík, a u kolíku přivázané batole. Jen popást se nemělo z čeho, když všude dokola ten blbý písek. :-)))

blondýna
04. 03. 2003
Dát tip
ťup****

blondýna
04. 03. 2003
Dát tip
dala jsem ti tip, ale snad to měl být pes....:-)

Ženatej
04. 03. 2003
Dát tip
To já bych ty svý dvě dračice musel mít na řetězu... :-)

Lenkina
04. 03. 2003
Dát tip
Možmo by tej pani pomohol jeden den na voditku pochopit...Je dobré,že sú ľudia ako ty.Radšej nech si myslia,že som blázon a "oni lietadla"

Binna
04. 03. 2003
Dát tip
aj ja sem v Anglii potkala takove damy. a ne jednu .. :( asi je to narodni sport... nektery deti mely takovy ksandicky a na nich prezku, no presne jak voditko na psa. takze*

nin
04. 03. 2003
Dát tip
jo, přesně to mě v anglii taky dostalo, konzultovala jsem to se svojí ségrou, která tam žije a má malý dítě, povídala, že to bych musela zažít ten strach, když se člověk v krámě na vteřinu přestane dívat na dítě a ono tam najednou není, ale stejně... (naštěstí elisku na vodítko nedává)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru