Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Růžová knihovna, ztracený svazek I.

11. 03. 2003
4
0
1385
Autor
pegasík

(kapesníky na start!)

Jeho pevné, avšak měkké oči na ni pronikavě vrhly prozíravý pohled: "Maybelline?"

"Ano, Christofóre?" hlesla bezeslovně, avšak dostatečně hlasitě, aby přervala zvuk padají zdi, tak tajemně podivně harmonizující s jejími pocity.

To už mezitím jeho dlouhé hbité prsty (jistě by mohl být pianistou, pomyslela si Maybelline, nebo kýmkoliv jiným, kdo používá prsty ke své práci) se prokličkovávaly mezi hustě padajícími kapkami deště (nebo to byly její rozkolísané a posmutněle prokřehlé slzy?) a zarputilými oky jejího bavlněného svetru, tak láskyplně upleteného maminkou.

Každý jeho pohyb vpřed v ní vzbudil novou a novou vlnu radosti a bezmezné rozkoše ještě dřív, než se jí vůbec dotknul. Rozechvíval ji již jen vzduch, který jeho prsty rozrážely na cestě k ní.

Prožívala energizující vlny energie probíhající po celém těle od hlavy a paty až k opačnému konci. Vlny se potkávaly a sčítaly, na bocích znásobovaly a vytvářely isoenergetické vrstevnice, které dělily její tělo na isolované oblasti. V některých záhybech vlny zauzlily a vznikaly klubíčka energie, kutálející se bezradně sem a tam jejím bezvládně rozkoší nabitým osmnáctiletým, těsně maturitu absolvujícím, avšak již svět dospělých ochutnávajícím, tělem.

 

Pak ucítila jeho dotyk.


Javert
20. 03. 2003
Dát tip
... a do sedmi dnů se stala čarodějkou ze zámku!

Endif
16. 03. 2003
Dát tip
Obávám se, že se jedná o donkichotský počin - nepřiznanou kratochvíli intelektuálek tězko vymýtit a já se táži: "Má to smysl?" :)

Papulipida
11. 03. 2003
Dát tip
Tý jo, to je dokonalý!!!! Paráda :-)))) tip*

Shammann
11. 03. 2003
Dát tip
A řekla:Ty zvrhlý prase, nejsem žádná coura! Následoval suchý pohlavek PLESK! Jojo některý sou holt už takový:-)

Přesný! :o) Já si ale potrpím spíš na takové ty echt krvavé romány z první republiky. Měla jsem jeden úžasnej, jmenoval se "Čarodějka ze zámku" a vyznačoval se tím, že v něm bylo asi pět vzájemně se proplétajících dějových linií, ale o čarodějce ze zámku nebyla ani jedna. Škoda, babička tu knihu půjčila své sestře, ta pak záhy umřela a nestihla ji vrátit... *

sidi
11. 03. 2003
Dát tip
Hmm, nedostižný vzor :-( stále se mám co učit. :-)

alim
11. 03. 2003
Dát tip
jo jo..erotika...:-)))

Mathew
11. 03. 2003
Dát tip
nářez jak prase ! :)) teda..doufám že je to parodie ? :) * * * *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru