Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Obscénní blbůstka

15. 03. 2003
7
0
2540
Autor
zolli

Nedalo mi, nenapsat po četbě Obsedantní blbůstky od alinky tento canc...ali promiň to není ve zlém, ani mne ty slůvka přepadly při čtení té Tvé básničky.

Obsedantní obsese

obscénnosti přednese

vše co právě bývá vhod:

 

Čtyři páry na G-bod

Erotický těla ráj

Odhalený jinotaj

Děvy nahé otisk v blátě

Chuť co k ránu přepadá tě

Vše co mysl vymyslí

myšlenky a úmysly

 

A tak vezmu papír bílý

dřív než lehnu - v časnou chvíli

napíšu: Kdo ocení,

jak jsem krásně obscénní?!


Šminka
16. 05. 2003
Dát tip
:-))))))))))

Kastel
06. 04. 2003
Dát tip
líbí :o) T

alina
18. 03. 2003
Dát tip
Zolli, Zolli ..... můj osobní psychoanalytik by to lépe nerozebral!!! :o))))))

Endif
18. 03. 2003
Dát tip
zolli: Kdybys mě zabil, tak nevím, kde jsem k tý obscénnosti přišel. Asi to bude tím, že nejsem "v těch cizích termitech plně suterénní a teď to vypadá kosmicky". Sorry :)

Astrálka
18. 03. 2003
Dát tip
* parádna básnička, netreba fantáziu, stačí čítať tak ako to je, a dojem (ako maketa pre ďalšie) zostane * až na niektoré kritiky a rozbory ;O)

Endif
17. 03. 2003
Dát tip
* Tohle že je obscénní? Kdepak! :)

zolli
17. 03. 2003
Dát tip
Endifovi: A proč by to proboha mělo být obscénní? Je to parodie na alininu obsedantní blbůstku, takže z jejích myšlenek vše vychází, tudíž si dovolím maliličkatý rozbor její básničky, autorka se pak do toho může sama vložit, když bych ji snad nepochopila dobře. Elegantní obsese s určitostí odnese vše co právě není vhod: >> V dílku autorka nerozebírá své obsese, ale sděluje, že jí pomáhají zahladit něco… Čtyři páry starých bot, Zplesnivělý v hrnku čaj, Poztrácený jinotaj, Bosé nohy otisk v blátě,Strach co k ránu přepadá tě, Vše co mysl vymyslí, Smyšlenky i nesmysly >> výčet věcí, které je třeba „odnést“. Čili – realita, která jí nevyhovuje. A tak vezmu papír bílý, hned jak vstanu - v časnou chvíli, Na dveře si vyvěsím: "Vivat našim obsesím!" >> Strhující závěr. Konec dobrý vše dobré. Realita zůstává v nepořádku, ale duch autorky se vznáší v beztíži! Z toho pak vychází i moje parodující blbůstka: Obsedantní obsese, obscénnosti přednese vše co právě bývá vhod: >> Povšimni si prosím, že obscénnost mlčí, za toporného výkladu obsese, která jí dělá školení! Čtyři páry na G-bod, Erotický těla ráj, Odhalený jinotaj, Děvy nahé otisk v blátě, Chuť co k ránu přepadá tě, Vše co mysl vymyslí - myšlenky a úmysly. >> výpis mučivých vtíravých (obsedantních) představ, které nutí k jednání A tak vezmu papír bílý, dřív než lehnu - v časnou chvíli, napíšu: Kdo ocení, jak jsem krásně obscénní?! >> >> Strhující závěr. Konec dobrý vše dobré. Představy zůstávají, ale tělo autorky se s tíží vyrovnalo po svém. Závěr závěrovatej: Dyk to je BLBUSTKA, tak co v tom šťórat! :o))))))) Woai: Díky ano skutečně 2xen koukla jsem se do Bible tupounů (Ak. Slovníku cizích slov) Máš pravdu. Endif: Doufám, že anonym ten nedostatek obscénnosti pro Tebe dostatečně nahradil. :o))) Ostatním díky za přečtení.

alina
16. 03. 2003
Dát tip
:o)))) seš celá Ty, Žollííí - asik si Tě pověsím za uši na nástěnku - pro výstrahu ;))))) ....no, že seš to Ty ....tak teda * típ, no ;)

Barbar
15. 03. 2003
Dát tip
D nes jsem potěšen O dvahou (a drzostí) B ývalého kamaráda R icharda É toreho Obscénosti takto hrubé hladí duši BARBAŘÍ

guy
15. 03. 2003
Dát tip
obsedantní obscénosti nikde není nikdy dosti ***

Vio
15. 03. 2003
Dát tip
:-)

Bacil
15. 03. 2003
Dát tip
Já to přece ocením, tip Ti dáti nelením ranní orgasmus je prima ať je léto nebo zima! :-))

Gunhead
15. 03. 2003
Dát tip
Anonym : orgasmus lepší než obsese... :))

woai
15. 03. 2003
Dát tip
obscéNNí (možná, nejsem si jistá) :-) nejlepší je stejně ten ve snu ;-))) na pokraji probuzení, když si do toho člověk může přisnívat :-)

Bobísek
15. 03. 2003
Dát tip
:-)))*

Styďte se! Je to nemravné!!!

woai
15. 03. 2003
Dát tip
Mirku, umíš taky nějakou jinou větu? ;-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru