Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Polibek kobry

17. 03. 2003
7
0
2064
Autor
HERMES

Kobra je zbraň od světoznámého výrobce tj. značky Colt. Pro neznalé, je to revolver ráže 357 Magnum.

Polibek kobry

 

Leží tu přede mnou šestipalcová stříbrná dáma, ladně oblých tvarů. Za všech okolností stejně elegantní. Na poličce nad postelí v řadě úhledně seřazeno šest vycíděných nábojů, stejné velikosti, aristokraticky dlouhých jako štíhlých. Jak laciné.

To, co je za okny ztratilo na významu. Jen já a ona. Teď navždy? I chladnou ocel lze rozpálit těmi správnými dotyky a úchopy. I stane se. Žádné hry, předehry, žádné tam jinde, žádné dobře, špatně, jenom tak a ne jinak.

Ty dvě existence, má a její, jsou v tuto chvíli uprostřed všeho dění, beze zbytku výjmečné okamžiky. Všechno to jsou rozporuplné pocity jednoho studenta teologické fakulty, který nedávno získal zbrojní průkaz. Svým kamarádům z fakulty ovšem tvrdí, že by raději ve své dlani pevně svíral psí hovno, nežli palnou zbraň.Ve skutečnosti by jich rád pár poslal, za pomoci palné zbraně do pekla. Jmenuje se Adolf, příjmením Nekuda. Adolf je jméno po strýci, který se upil k smrti. Adolf bere svou kobru do pravé ruky a cítí ve své dlani pryžovou rukojeť své krásky. Náhle se celý ošije, přehodí zbraň z pravačky do levé ruky a jako blesk zajede jeho pravice do trenýrek, aby podrbala svědivá varlata. Aááách. Po tomto, jistě nezbytném úkonu putuje kobra zpět do pravé ruky. Levý ukazovák, jakoby na revanž putuje do nosních dírek, odkud vytáhne velkého holuba a otře jej nacvičeným pohybem o pryčnu, na které právě sedí. Nekudovo oko krátce spočine na odrbané poličce, na které se hned vedle satanské bible nalézá munice 357 MAGNUM. Bezmyšlenkovitě jde k poličce a vezme si jeden lesklý náboj do své ulepené ruky a dlouze si jej prohlédne ve světle stropního svítidla ze šedesátých let. Nekuda tasí kobru, která do té chvíle vězela za gumou jeho tepláků, vyklopí válec a náboj fascinovaně zasune do komory. Levačkou válec roztočí a škubnutím pravačky jej zacvakne zpět do zbraně. Adolf jde k oknu, ze kterého je vidět ulice plná lidí, včetně přijíždějících a odjíždějících tramvají. Ruka s kobrou se pomalu dostává do palebné pozice, v miřidlech se objevuje muška a za ní cíl !!! Chvíli svou zbraní sleduje chlapíka v modrácích, ale ten nastoupil do tramvaje ( přežil ). Potom v miřidlech spatřil pubescentního výrostka, což jej nutně vzrušilo, tak že se už nemohl ovládnout. Palec natáhl kohout revolveru. Výrostek se dal do pohybu a hlaveň kobry spolu s ním, jakoby se hadí pohyb přenesl do Nekudovy paže. Oko, muška, cíl. Cvak…… Výrostek zmizel z dohledu a Nekudův ztopořený penis poklesl. V miřidlech se objevila stařenka…. ,,A mám tě ty stará kurvo !!” zapištěl Nekuda. Stařena byla snadný cíl a Nekuda to věděl. Natáhl palcem kohoutek. Oko, muška, cíl, syknutí kobry. Cvak…..(baba žije).

…..Musím okamžitě najít zrcadlo, problesklo mu hlavou. Běžel do koupelny k zrcadlu, ve kterém uviděl: svůj tupý, bledý, trudovitý ksicht, svůj propadlý hrudník, umakartové stěny koupelny a konečně velkou, lesklou zbraň přiloženou ke spánku. Spokojeně vydechnul. Natáhnul kohoutek, ne že by chtěl, to kobra. Cvak….. Natáhnul znovu, přes nohu mu přeběhl pavouk, svině jedna ! Sykot kobry se zdál být čím dál více slyšitelný. Vsunul si hlaveň do pusy. Cvak….. Jako zbavený smyslů si Nekuda sundal tepláky, potom i seprané květinkované trenýrky s hnědou dálnicí na zadku. SSSsssss, kobra opět ostře zasyčela. ,, Panebože nééé”. Hlaveň kobry prudce zamířila do análního otvoru bledého teologa. Aááách. Palec natáhl kohoutek, válec revolveru se pootočil. Cvak…… Náhle zazvonil mobilní telefon, který vytrhl uctívače kobry z destruktivního tranzu. Mobil zazvonil pouze jednou a odmlčel se. Zdálky zaslechl sykot kobry: “Vyndej mě ze své prdele ty prase” !! Tohle asi u zpovědi neprozradím, pomyslel si Nekuda a šel sledovat na internet dětské porno.


Noe1
15. 06. 2004
Dát tip
letmý dotyk kobry - klub

Aaronix
10. 12. 2003
Dát tip
Tak tady pro změnu pointa prvotřídní! Jenom maličký dotaz: Kde aby asi tak takový břídil, který očividně smrdí korunou, přišel k tak drahý bouchačce?

Zly
16. 07. 2003
Dát tip
Je to trochu onanie.. a i když, popravdě, mě zajímá každej, kdo kráčí poněkud našikmo... tak u tebe si nejsem jist. Jazyk místy poměrně tříbený, ale nevytříbený, témata na hraně, což mě zajímá, ale vzaný jen tak lehoulince po povrchu, aby autor vykrkal svý pojebaný ego, z literaturózního hlediska chybí práce s textem.. nebaví to, nemá to pointy, úvod do děje, nic, čím se povídka text posunuje od začátku do konce k vyjádření MYŠLENKY. O čem to je? Proč jsi to napsal? Co tím chceš říct? (mi to nepovídej)(je mi to volný)(to jsou věci, který platí obecně)(chtěl´s hlubší kritiku/ máš ji)

Movsar
21. 05. 2003
Dát tip
takovým jako je nekuda je třeba vložit king cobru pod bradu a zmáčknout spoušť, nebo pro získání většího efektu použít anacondu. pro neznalé - jde ještě o větší ráži .44 magnum.

Humble
21. 05. 2003
Dát tip
Čtyřiačtyřicítka je hodně hustá záležitost... :o)

Pompejus
24. 04. 2003
Dát tip
Fantastický! Neuvěřitelně propracované jazykově i vyšperkované do posledního detailu. Je vidět, že kdejaký dobrý nápad, který se ti v hlavě urodí hned dostaneš na papír (toaletní) a pak ho napíšeš na ulepené klávesnici. Výborný nápad, psát takové realistické věci, řekl bych skoro naturalistické, myslím, že si jako vždy zasloužíš antiTIP. Trošku jsem si zaironizoval, ale dobrý, ne? Skoro to přpomíná to, co napsali ostatní....

Humble
09. 04. 2003
Dát tip
Hodně drsný, ba až silně deviovaný, a dobře napsaný. “Vyndej mě ze své prdele ty prase” mě dostalo a tipuju. :o)

HERMES
23. 03. 2003
Dát tip
Díky za originalitu při psaní kritik.

Taky nevím, cos tím chtěl sdělit, ale placama je to hustý dost

Nevim jestli si už někdy měl v ruce psí hovno, ale můžu ti říct, že já bych dál přednost té zbrani. No ale zpět k povídce, jsou tam docela silné části a pak jsou tam částí, kde si myslím, že si buď posedlej nebo úchylnej, ale to je konec konců tvoje věc! Každopádně zajímavej popis rozpoložení "teologa" (asi je nemáš moc rád, co?) Ale bohužel nic víc!

StvN
17. 03. 2003
Dát tip
Má to něco do sebe. Je vidět, že jsi milovník zbraní. Lehkou zvrácenost připisuji upřímnosti a potlačenému studu, protože kdo nemá občas zvrácené myšlenky, že? Ale málokdo se je rozhodne rozvést a vtisknout do skutečnosti. Možná jsi to ale s těmi "chuťárnami" trochu předimenzoval.

Gunhead
17. 03. 2003
Dát tip
tý jó...! Sice nevím co přesně jsi tímhle dílem chtěl sdělit, ale líbí se mi to moc... asi si to eště přečtu... *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru