Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tajná povídka

28. 03. 2003
8
0
2419
Autor
Kodynie

Co je nebo kdo je to můj Drak se můžete seznámit v prologu mé první Dračí povídky Jak jsem nemluvila.

Tajná povídka

 

Tiše sama ležím v pokoji, zatímco On spokojeně odešel po dobrém výkonu do koupelny se opláchnout, protože to tak vždy dělá po našich kočičích hrátkách. Ležím a přemýšlím, jak je důvěřivý a trochu naivní, když mne tu nechává zcela samotnou bez dozoru s jeho semenem, které bez užitku částečně vyteklo na prostěradlo a zbytek jen tak stéká po mém stehně.

Můj Drak mi odpověděl: "Co tvé čisté svědomí? Nechceš se teď nezodpovědně chovat, že ne? On si nepřeje, aby z jeho genetického základu něco vzniklo, jinak by ho neodložil na prostěradlo, ale tam kam patří. Žena by tedy měla plně respektovat mužovo přání."

Najednou se vzbudil můj Hazardní hráč a začal mi našeptávat: "Pojď, zahrajem si se spermatem naší oblíbenou Ruletu života a smrti. Spermie neslyšně volají. Nechtějí zemřít na prostěradle, ale chtějí si ještě zazávodit ve svém přirozeném prostředí. Nenarodily se přece, aby se s nimi zbůhdarma plýtvalo nebo aby se jim kazila legrace před jejich i tak neodvratnou smrtí." Hráč mne mámivě přemlouval a spermií mi taky bylo hrozně líto, že by jim nemělo být splněno jejich poslední přání odsouzenců na smrt. I dnes stačilo pár zkušených pohybů prsty, semeno bylo přihrnuto na mou zahrádku a závod mohl začít.

Už dávno se neúčastním s Hráčem samotné Velké hry, ale Poprvé to bylo velmi zajímavé. Bylo vzrušující sledovat, jak se spermie s bojovým pokřikem vrhají na dlouhou cestu za lákajícím a jediným cílem. Strkají se mezi sebou. Bezohledně šlapou po slabších. Zanechávají za sebou ty, kterým došel dech už na samotném startu a cestou ztrácejí další své družky, které nikdy neuvidí cíl ani z dálky. Spousta jich zabloudila na rozcestí a špatně odbočila, tím pádem byly vyřazeny z boje svou neznalostí terénu. Je sice pravda, že pro všechny je toto místo neznámé, přesto ty nejzdatnější instinktivně směřují ke správnému cíli.

Milióny umírají vyčerpáním, zatímco pár nejvýkonnějších dál závodí a cíl by tu už přece někde měl být. Nečeká tu na ně zralé vajíčko a tak ani dnešní závod neměl vítěze. Kulička rulety se opět nekompromisně zastavila na políčku Smrt. Ani dnes nebyl zplozen nový Život. Drak si oddechl a jen lehce zamračeně zahrozil prstem Hráči, který už blaženě usínal s pocitem, jak si zase jednou pořádně užil.


Kodynie
19. 12. 2005
Dát tip
Neboj i Tvůj čas příjde, chce to jen hodně trpělivosti a malý plamýnek nadeje. :-)

Vihar
01. 12. 2005
Dát tip
chjo, proč já to musím zažívat přesně naopak... to je ukrutně nespravedlivé... T

Havranka5
19. 09. 2005
Dát tip
To je odvaha... dračice... *

johanne
21. 10. 2004
Dát tip
tahle mi připadá trochu slabší

Aki
16. 05. 2003
Dát tip
hezký, Koudelka, hezký :o)*

Drago
10. 05. 2003
Dát tip
tak to jo... :o)

Drago
09. 05. 2003
Dát tip
hmmmmm, odvážné... nemělo by to být spíše u potrhlice? :o) 3/5

Kodynie
09. 05. 2003
Dát tip
Hodilo by se to sice více k Potrhlici, ale je to Dračí povídka a tak musí být tady.

Drago
09. 05. 2003
Dát tip
tak to potom jo...ale aby potrhlice nežárlila nebo nehudrovala že jí Kodynie leze do revíru... :o)

Kodynie
09. 05. 2003
Dát tip
Potrhlice se ráda podělí o slávu s Kodynií.


Kodynie
31. 03. 2003
Dát tip
Seregil: Tak Ti pěkně děkuji. Hned mi spadl hřebínek, když je tohle dílko průměr, tak vlastně nestálo ani za tip. Tak Pavloid je inteligentnější, jeho hned napadlo, že jsou to tři body z pěti. Jdu se zahrabat a už nikdy nevylezu na světlo boží. Tohle bodování je strašně studené a nepřítulné k autorovi, to jsou mi hvězdičky milejší. Jedna hvězdička potěší více než 3/5. Ach jo.

Seregil
31. 03. 2003
Dát tip
Ale no tak si to tak neber.... já tip dal... k tomu komentáři... ale, že by to bylo tak moc uchvacující (z mého úhlu pohledu) mi tak nepřipadlo....

Kodynie
31. 03. 2003
Dát tip
Nic se neděje. To je v pořádku. Tobě to nic neřeklo. To se stává. Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem.

Seregil
31. 03. 2003
Dát tip
Kodynie... je to systém hodnocení, který používá Navždy_Tvůj... pro vysvětelní je dobré se podívat na jeho dílo Mé hodnocení... připojil jsem se k tomu....

Wopi
29. 03. 2003
Dát tip
moc pěkné, čtení mě vysloveně potěšilo

Seregil
28. 03. 2003
Dát tip
Hmmm... velmi zajímavě otevřené.... 3/5 +T

Kodynie
28. 03. 2003
Dát tip
Co to znamená 3/5? Odpusť neznalé. Otevřené je to záměrně.

Kodynie
28. 03. 2003
Dát tip
Díky, trochu jsem to konzultovala před uveřejněním s Wopim hlavně co se tématiky povídky týče. Našel mi tam jen nepochopitelný konec a tak jsem tu už jen více rozvinula motiv Draka, aby takový konec byl jasnější.

Kodynie
28. 03. 2003
Dát tip
Není to chladné, jen vyprávěno objektivně a s nadhledem.

toyenka
28. 03. 2003
Dát tip
typ.. za ten chlad a odstup .. je z toho cítit...

Kodynie
28. 03. 2003
Dát tip
Právě proto, že má svého muže ráda, tak je chladná a nezúčastněná. Protože jinak by musela podlehnout instinktům ženy a neohlížela by se na přání muže a dělala by to s gustem a náruživostí, že bude uspokojen i její mateřský pud.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru