Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Co mas spravit, ked sa Ti moje diela nepacia?

11. 04. 2003
0
0
1845
Autor
Liso

Su dve moznosti:

 

1. chces mi ublizit

2. Nechces mi ublizit.

 

V pripade 1. bez prec!

 

V pripade 2. napis presne a bez skrupul co si myslis! :-)


Liso
14. 04. 2003
Dát tip
Wopi vy by ste mali chranit nezavislost a zda sa mi, ze chranite (neprozayckeho) priatela. :-) Boris je zase mojim priatelom... :-) A Ty dufam budes!!! :-) Boris - kto je Pismak, ze ma problem s nakydanymi nazormi?

Boris: Přesně a názorně :-)))) Liso: nestrkej lidi do škatulek :-)))) sím Kuk

Wopi
14. 04. 2003
Dát tip
Myslím, že lidé, kteří neustále někoho napadají (slovy dement a pod.), by se měli sami nad sebou hluboce zamyslet. Až na občasné drobné úlety tohoto typu vždy Písmák fungoval bezproblémově - lidé sem píšou dílka a jiní jim k nim přidávají názory. Bohužel, čas od času se tu objeví nějaký Velký Spravedlivý, který začne ureážet na vše strany, ale s tím se nedá nic dělat. Jen si o něm pomyslet své a nechat to plavat.

Liso
14. 04. 2003
Dát tip
von_Tinkowitz: ZAUJIMAVE! Existuje 3. moznost? Ty napr. nevies ci mi chces ublizit? Alebo tie skatulky sa tykali ineho ako povodneho textu? :-) ------ Ale inac ziskavam z Tvojho textu jednu (neviem ci zamyslanu) pravdu! Aj ked mi chces ublizit, napis! Skusim Ta milovat! :-)

Mohu přijít a prostě nevědět? Někdy napíšu kritiku (leckdy i váhám) s vědomím, že ublížím. Zpočátku; pokud se však posloucháme, je naděje na obohacení autora i kritika. :-) A stojí to i za tu trochu pepře a soli.

Mohu přijít a prostě nevědět? Někdy napíšu kritiku (leckdy i váhám) s vědomím, že ublížím - možná i zbořím kousek růžového světa. Zpočátku; pokud se však posloucháme, je naděje na obohacení autora i kritika. :-) A stojí to i za tu trochu pepře a soli. Skús.

Liso
14. 04. 2003
Dát tip
von_T: Jasne! Chapem a beriem! BOLEST beriem!!! Myslel som to takto -> Nechces mi ublizit? => Pis! Neber ohlady na trochu bolesti!!! :-) Bojis sa mojej bolesti v slovach pravdy? Chod prec! Uz si mi ublizil!!! :-) Vdaka! ------- Ale vdaka aj za vseobecne uvahy! Ano. Je hlupe mysliet si, ze kto cita musi ma mat rad! Hlupo som to ponal... Proste prid a precitaj si a ja musim ratat s tym, ze pre Teba budem len stratou casu a ze mi to povies... Hmm. Zaboli, ktovie ci pomoze, ale bude to pravdive. :-)

:)

BorisCvek
14. 04. 2003
Dát tip
Wopi: já nemohu za to, že si některé věci vztahuješ na sebe. Dementi tu rozhodně jsou (jako všude) a rozhodně kejhají. ;-)

Wopi
14. 04. 2003
Dát tip
Nevztáhl jsem si to na sebe (aspoň ne úplně), ale přide mi to trochu kruté... V každém větším socioligickém vzorku (a to Písmák je) se projevuje typické Gaussovo rozdělení - většina průměrných, několik velmi chytrých, několik ...řekněme... hlupáků. Ale nepovažuji to procento hlupáků za nějak podstatné.

Wopi
14. 04. 2003
Dát tip
dobře - podávám ruku na usmíření - nebudeme se napadat, o.k.?

BorisCvek
12. 04. 2003
Dát tip
Ještě je třetí možnost: 3. dement, který potřebuje ke všemu kydat své názory, které jsou zcela o ničem A to je problém Písmáka :-).

Wopi
12. 04. 2003
Dát tip
quod errat demonstrandum

:))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru