Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

kecáliště

29. 05. 2003
7
0
12717

na pokec

i o literatuře :-)
JeanJoche
26. 12. 2004
Dát tip
Co říkáte na tohle?

gASK
06. 01. 2004
Dát tip
To jsem rád, že jsem si konečně vzpomněl a přihlásil se sem....čekanko, ty děláš admina z každýho???

z každýho prověřenýho :-)

gASK
06. 01. 2004
Dát tip
A kdo mne prověřil?;)

Já přece!

gASK
06. 01. 2004
Dát tip
Tak to jsem asi důkladně prověřen:) Děkuji za důvběru, snad nezklamu...

no, kdyby se mi něco, co sem dáš HODNĚ nelíbilo, tak to vyndám :-))) udělala jsem to ale zatim jenom jednou :-)

gASK
06. 01. 2004
Dát tip
Já slibuju, že sem budu vkládat jen málo a zato kvalitně...teda pokusim se:))) A teď hurá do učení.....čeká mne ještě hodně stránek:(((((

uč se a vkládej max. tři denně :-) tak jsme se domluvili s Hippi :-)

gASK
06. 01. 2004
Dát tip
Tři denně? Jestli sem dám občas něco tak budu rád:) Ale co, třeba budu aktivnější než myslím;)

neni to o kvantitě :-) jen o kvalitě :-)

gASK
06. 01. 2004
Dát tip
Já vim...:) Jen jsem reagoval na tvou reakci.......

já myslela, že reaguje se na akci, ne na reakci :-)))

gASK
06. 01. 2004
Dát tip
Já jsem divnej, na mě neber ohledy, já reaguju i na spoustu jinejch věcí:)))

No to nevim teda, jestli se s tebou smim bavit, já jsem totiž normální, tak abys mě nezkazil!

gASK
06. 01. 2004
Dát tip
Teď v zimě se nic nezkazí, takže můžeš...a v létě se uvidí;)

myslíš, že se fakt nic nekazí? Ani v bytě?

gASK
06. 01. 2004
Dát tip
Asi ne...kdyžtak to vyneseme ven:)

jaký TO? MĚ!

gASK
06. 01. 2004
Dát tip
Kdyžtak TĚ vyneseme ven:))) Ale ta věta byla čistě hypotetická a na cokoliv všeobecně vztažitelná, ty přece nejsi TO......takový nápady:)))))

No jo, ael Franta Kocourek už umřel!

gASK
06. 01. 2004
Dát tip
Pročpak? Tak špatný to snad nebude, čekanky přece nejsou nikterak těžký;)))

já už jsem na světě HODNĚ dlouho :-)))))

gASK
06. 01. 2004
Dát tip
No a?:))) To je celkem jedno;)

neni, nevíš, že čim dýl rostlina roste, tim víc naroste? :-)))))

gASK
06. 01. 2004
Dát tip
To je pravda, ale kytka přece nemůže vážit tolik:)))

I baobab je kytka! :-)))

gASK
06. 01. 2004
Dát tip
Baobab je strom:))) To je něco jinýho...

Rostlina jako rostlina! Normální kytka neroste tak dlouho, jedno léto, druhý léto a zajde :-) já ale nezašla, já rostu furt! :-)))))

gASK
06. 01. 2004
Dát tip
Jseš trvalka, ty taky existujou:)))

dobře, ale 37 let nerostou. To by se o ně musel někdo moc dobře starat, prostřihávat, hnojit a tak. A mě nikdo nehnojí :-)))

gASK
06. 01. 2004
Dát tip
Seš vytrvalá:) Víc už nemám co dodat, jestli se ještě chvíli budeš hádat, pak ti klidně odpřísáhnu, že jsi baobab:)))

no to právě nejsem!!!!! :-))))))

gASK
06. 01. 2004
Dát tip
Tak vidíš, že jsme se dohodli:)))

gepe
10. 11. 2003
Dát tip
Ahoj, dlouho jsem tady nebyla, co je novýho?

ani nic :-)

Merle
22. 10. 2003
Dát tip
Stvn: o to tu peřce od začátku šlo... a nejen sobě přiznat, ale i přiznat se... čekanka: zdá se, že už o nic :)

toje dobře,že už o nic,protože už z toho mám fakt v hlavě průvan :-)))

StvN
22. 10. 2003
Dát tip
Zapomeňme na to. Taky se v tom ztrácím.

Merle
21. 10. 2003
Dát tip
čekanka: nemluvil jsem o násilí, ale o strachu. každý máme svoje důvody. stvn: asi si nerozumíme... tak znova. je rozdíl mezi fatalizací a přiznáním si vlastních slabostí (pozor, ne chyb). jestliže ty si (ostatním) je nepřiznáš, je to tvoje věc. ale tvrdit, že přiznat je - je znamením slabosti, s tím rozhodně nemůžu souhlasit.

Merle: HUH.....tak teď tě nějak nepobírám.....

StvN
21. 10. 2003
Dát tip
Přiznat si svý chyby není slabost. Samozřejmě, ale o tom tady snad nejde řeč, ne?

tak já už teda nevim,o co tady vlastně jde!

Merle
20. 10. 2003
Dát tip
čekanka: v krizi si klidně panáka dám... dokonce teď zrovna krizi mám, a docela solidně jsem se párkrát opil. a skutečně to pomohlo. nejen na tu chvíli k vyhnání myšlenek z hlavy, ale celkově jsem se uvolnil. protože pro mě už alkohol není žádnej strašák, můžu s ním žít, a můžu žít i bez něj. jen to jen berle pro úseky, kdy je těžkej terén, a nohy mě nesou jen ztěžka. ale je fakt, že strach co máš z alkoholu jsem já měl též, a překonával jsme ho několik let.

No a navíc mi fakt nechutná!!!!!:-))))) Asimi nebudeš věřit,že jsem se deset let alkoholu vůbec nedotkla a že to bylo úplně nenásilný a přirozený? A pak úplně nenásilně a přirozeně jsem začla pít příležitostně občas to, co mi chutná:-) a to jsem zase po čase pít přestala, protože kvůli zdraví:-)))))

StvN
20. 10. 2003
Dát tip
Merle - mejlíš se, já o svých chybách, tedy o tom, čemu druzí říkají chyby, vím moc dobře, ale nehodnálm si jima nechat cokoliv diktovat Nemohl bych se ráno probouzet s klidným srdcem, kdybych svý prohřešky, neštěstí, neúspěchy fatalizoval tak, jako vy. Nežiju pro to, abych se trápil. Čekanko, ale mě je dobře. Jak by se mi mohlo víc ulevit? Tobě to připadá možná nesnesitelné, ale připusť projednou, že nejsme všichni stejní. Mimochodem, nejsem zase takovej šutr.

připouštim, že nejsme stejní,alejako šutr se docela projevuješ :-)))))

StvN
20. 10. 2003
Dát tip
Nehádám se, máš samozřejmě pravdu.

VIDÍŠ,TOHLEJÁ NEŘIKÁM:-)))))

Tak ti děkujeme za příspěvek :-)))))

Merle
17. 10. 2003
Dát tip
StvN: problém lidí, jako seš ty, je v silně neobjektivním pohledu. o svejch nejhorších chybách ani nevíš, a kdybys z nich byl nařčen, rázně je odmítneš jako hloupost, protože "o tom bys přece musel vědět". ale jen ten kdo se dostal na dno o sobě ví skoro všechno. já na tom nejsem o moc líp, ale aspoň se snažím to vykompenzovat. a snažím se takhle nesoudit lidi. čekanka: pití alkoholu není o chutnání :)) spíš bych řekl, že se u tebe projevuje výchova. já se kvůli takový výchově učil pít skoro čtyři roky, ale podařilo se :)

No ano,teprve ten,kdo sesám s problémy potýká,ať už vyhraje,nebo ne,prostě potýká, neodsuzuje. Tedane každej,někdo má problémů až nad hlavu, ale neppřijímá tu skutečnost, nepotýká se s problémy,ale s tim faktem, že i on může mít problémy,neni schopen tu skutečnost přijmout,takovej člověk ještě neuzrál. Neodsuzuj lidi. Mě život naučil nesoudit a neodsuzovat. Odsuzuju jen lidi,který ubližujou dětem,i když i jsem schopná pochopit, že někdo neumí starat se o děti, protože ho to doma nenaučili aměl odporný dětství, stejně mu neodpustim, že ubližuje svejm dětem. V tom jsem netolerantní.Jinak neodsuzuju, maximálněposlouchám. Všecko má svou příčinu, i to, že ty seš takovej šutr má příčinu, někde máš nějakej blok, někdo ti zakódoval,že mýlit se je možná lidské, ale ty si to nemůžeš dovolit. Aaž jednou tohle závaží shodíš,strašně seti uleví :-) Merle: No,je to i o chutnání,protože kdyby mi to chutnalo,možná bych si někdy v krizi dalapanákaa kdoví,jak by to pak dopadlo:-)

gepe
17. 10. 2003
Dát tip
Ahoj, to je hodně zajímavá diskuse...

Merle
16. 10. 2003
Dát tip
StvN: to, že jen silný člověk si dovolí ukázat (nebo jen přiznat si) slabost je prostě fakt. jinak co se týče pomoci a soucitu, souhlasím s tebou.

StvN
16. 10. 2003
Dát tip
Že si někdo kupříkladu přizná, že je alkoholik, ale že nemá sílu s tim nic dělat u mě prostě známka silného člověka neni. Od toho je tam ta síla. Síla změnit se. je snadný svým slabostem podlehnout. To, že s nimi vyrazí do společnosti, v tom se dá vidět určitá síla, ale neoznačoval bych ji pozitivně.

Přiznat si, že jsem alkoholik, to už je známka toho, že nabírám sílu a sebevědomí. Je to první krok,někdo u něj zustane, ale jinej se odrazí a vykročí tim správným směrem.Aleneni to lehký avěřmi, že vim o čem mluvim, moje druhý jméno je závislost:-)))

StvN
16. 10. 2003
Dát tip
Proto tomu říkám slabost. Protože tohle mě se stát nikdy nemůže. Já kdybych, samozřejmě čistě hypoteticky, byl kuřák nebo alkholik, tak by mi stačilo říct si, že končim a bylo by. Žádná slabost a věř mi, že vim vo čem mluvim. Se rčením - jde přece jenom o život, se člověk rozhoduje a koná mnohem snáz.

Promiň,alejá nemám ráda lidi, jako seš ty.Každej člověk seněkdy může dostat do ošklivý situace. Něco se stane aje v tom až po uši. Mám kamarádku,alkoholička,řikalami: "Kdyby se někdy stalo něco s Romanem(muj manžel), neřikej mi, že by sis nedala panáka!" Nedala. Protože mi alkohol nechutná. Alemámjiný problémy se závislostí, i když to je zrovna v kategorii: TOHLE NENI PŘECE ŽÁDNEJ PROBLÉM

StvN
16. 10. 2003
Dát tip
Já vim. Nikdo nemá rád lidi jako jsem já. Nikdo, kdo má problémy, nemá rád lidi, kteří je nemají a já je nemám, protože pro mě nic není problém. Nejsem asi dostatečně psychycky odolnej, abych se nechal mučit nějakými potížemi. Nikomu nelze vyčíst, že spadnul do díry, kterou neviděl, ale lze se bavit o tom, že se z ní nesnaží vyhrabat a jak známo, každý zámek se dá otevřít, každý uzel rozvázat, každý kód rozluštit atd. atd. Já zase nemám rád ufňukaný lidi, kteří pořád něco omlouvají. Všichni takoví jsou nejvíce závislí na ostatních lidech a to je chyba. To je ničí.

Merle
15. 10. 2003
Dát tip
StvN: to máš tak... jen velký slaboch si nedovolí svoje slabosti ukázat. silný člověk není takový, který slabosti nemá, ale takový, který o nich ví, počítá s nimi, a nebojí se jich.

Tak. A hlavně se za ně nestydí,protože ví, že je má každej a že to neni ostuda a tudíž ani jiným lidem slabosti nezazlívá a lidmi kvůli slabostem nepohrdá.:-) Taky ví,že někdy se člověk dostane do ošemetných situací ne vlastní vinou a tak prostě pomoc potřebuje :-) a někdy se do nich dostane vlastní vinou a i tak pomocpotřebuje,protože nakonec,kdo nedělá chyby:-)

StvN
15. 10. 2003
Dát tip
Čekanko, jenže soucit není o pomoci. Samozřejmě, že občas potřebuje pomoct každý. Pak půjdu a pomohu, ale můžu tě ujistit, že to nebude ze soucitu, solidarity nebo lidskosti, takový pojmy se hodí do knih, nebo na novu. Samotnej soucit ještě nikomu nepomohl. A nepopřeš, že většině lidí stačí soucítit a myslí si, že dělají dost. Zapálí svíčky, pějí žalozpěvy. Cha! S tebou, Merle, souhlasit nemohu. Mou úctu si nezíská nikdo, kdo řekne: jo, mám slabost pro "cosi", ale co, klidně si to přiznám, nebojím se svých slabostí. Slabosti překonávám, nehodlám se spokojit s tím, že jsem to co právě jsem. Po pravdě. Jsem trochu cynickej. Narodil jsem se vyrostl v človfěka, kterej prostě nesoucítí.

v tom případě nesouhlasíšani se mnou. A proč teda lidi pomáhaj druhým lidem, když ne ze soucitu?

StvN
15. 10. 2003
Dát tip
Nevim proč někomu pomáhám. Protože můžu? Protože mám možnost pomoct? Protože má moc pomoct? Protože si ho chci zavázat vděkem? Protože si myslim, že je to správný? Nevim. Já nad tim nepřemejšlim. když vidim, že mohu, tak pomohu. Bezelstně a bez soucitu.

StvN
14. 10. 2003
Dát tip
Pro slabochy, řekl bych.

TO NENI PRAVDA, TEPRVE SILNÁ OSOBNOST,ČLOVĚK,KTEREJ SI JE VĚDOM VLASTNÍ CENY, JE SCHOPEN SOUCITU. SOUCIT NENI SLABOST.

StvN
14. 10. 2003
Dát tip
Podle mýho to slabost je. Soucitu je schopen snad každý. Soucit je rezignace. Člověk podléhá návalu citu a zapomíná přemýšlet.

cekanko...aviza neposilat prosím....Ď

to neni pravda,soucit v člověku vyvolává kladný emoce,soucitje dobrej,musíšpřemejšlet, abysmohl někomupomoct

Tak jsem to nakonec celý prošvihla já a je mi tomoc líto!!!!! Doufám, že jste na mě nezanevřeli! Já se jen potýkám se spoustou problémů a nějak nevim, jak z toho ven. Nebudu teda pořádat srazy,ale pozvu vás na vánoční besídku,jo?

StvN
13. 10. 2003
Dát tip
To budou zase tahanice s termínem, ale uvidíme.

No to nebudou, když je předvánoční, tak bude před vánocema. Amožná budou dva termíny.Amožná žádnej,tozáleží na tom,jestli budu zdravá holka:-)

StvN
13. 10. 2003
Dát tip
Já jsem teď po víkendu nemocný chlapec. Ale do Vánoc se snad vyzdravim. No uvidíme. besídek bude možná víc - kolej, přátelé Praha, přátelé Budějice. Ale myslim, že už teď je jasný, komu dám přednost.

Já to takyvim, komu dášpřednost-rodičům!:-))) Žejo!

StvN
13. 10. 2003
Dát tip
Jasně, těm určitě. Napíšu jim smsku.

Chudáci.....neni ti jich líto?????

StvN
13. 10. 2003
Dát tip
Soucit není pro mě.

A pro koho?

Hester
14. 09. 2003
Dát tip
Přidávám se k otázce, kdy, kde, kdo???

gepe
03. 09. 2003
Dát tip
Dlouho jsem tady nebyla, koukákm, že už je to asi domluvený... :o) Kdy, kde, kdo?

tak jeď v pátek a odjeď v neděli :-)))

Pecheur
26. 08. 2003
Dát tip
...že bych si udělal výlet do Prahy... Co je to za den?

sobota, nemáš kalendář? :-)))

Pecheur
26. 08. 2003
Dát tip
Kalendář a hodiny sleduji jen výjimečně. Uvidíme, uvidíme, jestli mě rabín pustí. O šábesu se nesmí cestovat.

Merle
25. 08. 2003
Dát tip
to samozřejmě je... :))) ale asi 5% uvidíme..

Tak koukej přijít, aspoň jeden anděl je nám třeba :-)))))

Merle
25. 08. 2003
Dát tip
halelujavole! ;)))

Merle
22. 08. 2003
Dát tip
tak koukám, že srazík už proběhl... škoda

kde proběhl? 27.9.!!!!!

Merle
22. 08. 2003
Dát tip
áááá... :)) aha... no jo, ale je to pátek :( v pátky tu skoro nikdy nejsem

když skoro, tak je tu naděje :-)))))

Děkuji vřele a jsi srdečně zvám na srazík. Ne, že bys ho měl předplacenej :-)))

Dík :-) ale už jsem zapomněla, na co se vybírá :-)))))

DarkMind
14. 08. 2003
Dát tip
No pokiaľ sa dobre pamätám, tak na ten Tvoj barák, kde nám budeš organizovať literárne večery (a možno aj večere). Každopádne nepochybujem o tom, že si už nejako s prebytočnými peniazmi poradíš... ;-)

Milej zlatej, i kdybys mi dal desetkrát tolik, furt to nebudou "přebytečný prachy"! :-))))) Ale děkuju :-) a nějaká ta večeře se jistě bude konat :-) někde :-)))

DarkMind
14. 08. 2003
Dát tip
No veď práve preto je to zbierka a nie jednorázový dar. ;-) Tá večera je zatiaľ príliš imaginárna, takže sa radšej pozriem na Tvoj výber diel, tie môžem mať hneď. :)) Prajem Ti veľa úspechov pri vedení klubu....

DarkMind
13. 08. 2003
Dát tip
20,-

Jasně že je ovčí nebe jiný... je vejš. Každopádně to tý ovci nutně musí tak připadat, protože sama je níž.

No to je jasný, to chápu :-))) Jak bylo na dovče? A co mrně? Už sedí? :-)

Na dovče??? Jsem makala jak šroub, jediná dovča bylo, že si prarodiče přehazovali mrně jako horkou ertepli. Mrně sedí, leze, stojí, chodí kolem postýlky, říká "hej blbe" a má 4 zuby. :o)

No tohle! Tak to je jako Cipísek, skoro, viď! :-) A "hej, blbe!" řiká komu?

Nevím KOMU, předevčírem to řekl, když se vrhal střemhlav z postele na podlahu. :o) Bude to prostě správnej alternativec, žádný máma, žádný táta... hezky HEJ BLBE. Tak to má bejt.

A bude dělat jumping profesionálně :-)))

To asi ne, protože má odstávající uši a jak by se mu do nich opřel vítr, lítal by jako papírovej drak...

každý mimino má odstátý uši! Až vyroste, tak mu slehnou :-))) nebo ne a bude dělat draking :-)))

Jenže naše miminko je má odstálý extrémně!!! :o))) To by se mu po nich misel válet z každý strany jeden hroch, aby mu slehly!

No a co, tak je bude mít neslehlý! Geraerd Philippe (nebo jak se to píše) je měl taky odstátý a jak daleko skákal!

On skákal? A já myslela, že házel oštěpem?

Ne ne ne, nepamatuješ si ty jeho skoky ze zdi? Teda jo, nějakým klackem možná taky házel, ale ty tygří skoky.....hmmmmm..... A jaký měl ušiska!!!!! :-)))

¨...ááá už jsem doma, Fanfán Tulipán, skákal ze zdi... ale to byl nejspíš kaskadér, ne? Jako v tej písničce od Elánu: Bol to kaskadér, kaskadér Skočil do čiernych dvier Krátko žil, krátko žil Kto mu kvet do rúk vloží kaskadér, kaskadér nenašiel správny smer Bláznive výčiny Riskoval vždy za iných

čo to sú "bláznivé výčiny"? Já vždycky myslela, že tam zpívaj "z bláznivej príčiny" :-)))))

Já nevím, takhle jsem to našla na Internetu. :o))) Nejsem odborník na Elán! :o)

Já taky nejsem odborník, ale vůbec netušim, co to jsou výčiny a to mám doma Slováka :-))) ale já na to přijdu :-)))

...třeba tam ten text psal nějakej Čech, kterej neumí poslouchat slovensky. :o) Ale že nekecám, tady je ODKAZ

Mě třeba taky přijde, že má spíš mŕtve ústa, ale kdo ví, co tím chtěl Jožo Ráž říct? :o)

JASAN
28. 07. 2003
Dát tip
Copak, copak, Standa nebaští vepřové?? Tekať je slovensky tykat. PRETEKAŤ se dá použít třeba takto" Chcela si so mnou tekať. Tak sme si tekali až zme sa PRETEKALI do postele.

:-)))))Teda tekať jsem nikdy neslyšela :-)))))

Jestliže je tekať slovensky tykat, pak je slovensky volačo něco na volání, třeba megafon. :-)))))))))

Jo, bacha, kdysi, ještě za indiánů, prodávali telefony s takovým kolečkem na drátě, měls při volání normálně na uchu sluchátko a někdo jinej, to bylo děsně fikaný, si dal na ucho to kolečko a VŠECKO slyšel!!!!! ale NIKDO neslyšel jeho, jak do toho dejchá!!!!! No, nebylo to geniální????? A to kolečko se jmenovalo po slovensky PRIPOČÚVAČ. Vlbec si nepamatuju, jak se to jmenovalo česky, tohle slovo mi přišlo úplně geniální! :-)))))

guy
28. 07. 2003
Dát tip
čekanko - a víš, jak to je? - čuvač, jak je ti známo je plemeno pasteveckého psa, který se dá používat i na hlídání, takže to byla zkratka - príušný posluchový čúvač - on hlídal, co bylo řečeno, aby potom z toho mohlo být následně čokolvek vyvodeno

čuvač...........neni to džuveč??????????

guy
28. 07. 2003
Dát tip
hele - ty nemyslíš na nic jinýho než na žrádlo - totiž na jídlo (teď já myslel víc na toho čuvače)

čuvač je jídlo?

guy
28. 07. 2003
Dát tip
když bačovi dojdou ovce

kam dojdou?

guy
28. 07. 2003
Dát tip
do ovčího nebíčka

Ovčí nebe je jinde, než lidský nebe?

Separace druhů je božskej záměr? Maj jiný nebe psi a jiný kočky? Maj jiný nebe černoši a jiný běloši? A maj i jinýho Boha?

guy
28. 07. 2003
Dát tip
tak to detailně nevím ... ale domnívám se, že bačí a ovčí dušičky by mohli být v nebi pohromadě, když tak byli zvyklí na zemi ...

guy
28. 07. 2003
Dát tip
asi tam měly bejt ypsilony, když jde už jen o dušičky, pardon

Tak jestli já budu někdy v nebi, tak chci bejt v tom zvířátkovým :-)

Hm, to znam, odpověď na konkrétní dotaz je: koukni se do příručky a tam zjistíš, že 805 dalších věcí je třeby zjistit někde úplně jinde. xakru.

SV: Protože jsem tě ještě nepřijala přece! Ale hned to jdu napravit! 24 hodin jsem byla uražená! :-)))

SV: No jo, ale taky musim mít nějakou hrdost, přece! A na tu je 24 hodin málo... Hele, víš, jaký slovenský slovo se mi líbí nejvíc? PRETEKAŤ! To je nádherný slovo!!!!! To nevíš, jestli to je stovka přes překážky, nebo špatný těsnění :-)))))

No, vidíš! Právěže ne! :-))))) Cé! :-)))))

Halooooooooooooo, lidííííííííííííííí :-))))) Koukejte se prohrábnout naším klubíčkem, protože všecko, co je na Písmáku dobrý, je tady! :-) A jestli vy víte o něčem, co je dobrý a neni to tu, tak mi, prosím, pošlete avízko, díky :-)

bože, ty to vidíš :))))))))))))))

Zakop sem o autora jménem Näja. Líbí.

Luk: A hejbe se?


Zakop sem čistě mentálně. Hejbe se až pán bůh brání. Je živá ažaž.

Merle
17. 07. 2003
Dát tip
budoucnost stejně patří aluminiu...

Naja? O to už jsem, myslim, taky zakopla :-) A aluminium se odstěhovalo do Humpolce s hliníkem :-) HOLA HOLA!!!!! Lidi, hejbejte se! :-)

guy
17. 07. 2003
Dát tip
čekanko, ty toho chceš teď off season nějak moc ... mimochodem - ty už máš okurky zavařený?

Jaký okurky, myslíš, že mám čas na okurky? Kašlu na ně, stejně je bubák sežere dycky rychlejc, než stačej uzrát v lahvi! :-) Ale dám ti skvělej recept, jestli opravdu chceš :-)

guy
17. 07. 2003
Dát tip
nechci - mám svůj osvědčenej

Che! Mám nejlepší :-))) a okurky peru v pračce :-)

pegasík
17. 07. 2003
Dát tip
proc jsem dostal avizo? GRRRRRRR

pegasík: Pro toto: Halooooooooooooo, lidííííííííííííííí :-))))) Koukejte se prohrábnout naším klubíčkem, protože všecko, co je na Písmáku dobrý, je tady! :-) A jestli vy víte o něčem, co je dobrý a neni to tu, tak mi, prosím, pošlete avízko, díky :-)

Já ANTIKONZUM znám, chodim do něj číst, jsem velmi pilná :-)))

No od toho tu přece ty kluby jsou, nebo ne?

Kdepak, dyk jsou nečinný, lezu do těch nejaktivnějších

Nejsem robot a v poslední době už na to mám čim dál, tim míň času, což mě mrzí

Jojo, já vim, chodim k nim číst :-) To je teda FAKT zajímavý, že nechceš avíza od nás!!!!! :-(((((

No, to si myslíš, že ti je budu posílat extra?????

SV: Tak abys věděl, pošlu ti avízo na úplně všecko, co přečtu!

SV: Ale to já vim, Stáníku, já to přece vidim, že eště, než to sem vrznu, ty už to čteš, to tě chválim, víš, ale že nechceš do čekančího klubíku, to se mě teda dotklo! :-///

No, tak šupšup, ale budeš taky muset sem tam něco do klubíku vrznout!

Překvap ji :-) fakt :-)

Jednou jsem byla u kámošky a přijel muj muž a furt řikal, to budeš koukat, jaký máš doma překvapení, až jsem si myslela, že koupil novou kuchyň a bavoráka a když jsem přijela domu, tak jsem zírala, protože natřel naší stoletou pračku, aby nebylo tak moc vidět, že je stoletá :-))) fakt jsem byla ráda :-))))) tak musíš sám odhadnout, jaký to bude překvapení, aby taky nečekala novej barák :-)))))

Do pytle, vysvětlete zelenáčovi své tajné portugalské šifry jako kluby, oblíbené autory atd. Koukám, že na Písmáka by se mělo dělat regulérní školení jako třeba na WORD nebo Excel.:-)))) Tip už ale dát umim. HELE ;-))))*

Jaký zrníčko????? Leží tam v oboře, nožky má nahoře?????

gepe
04. 07. 2003
Dát tip
čekanko.... ;o) zrníčko, ale dostalas mě ;o))) Jasná páka, tak klidně i stan... :o)

gepe
30. 06. 2003
Dát tip
jo jo, ale když není zrovna to správný zrníčko.... :o) tak.... :o(

gepe: tomu nerozumim, nepodnikám v makovicích :-)))))

Hester
30. 06. 2003
Dát tip
Chalupa by možná i byla, nebude-li mít moje polovice námitek. Dovnitř by se nás při maximálním uskrovnění vešlo tak patnáct. Maximálním uskrovněním myslím, že by zdaleka ne každej spal v posteli, případně ne sám. Venku by se dal postavit i nějakej ten stan. Bylo by to kousek od Starý Páky.

A nešlo by, aby to bylo kousek od jasný Páky? :-))))) Ježiš, lidi, to je chaloupek! :-))))) Jenom my nemáme žádnou :-/

Hester
30. 06. 2003
Dát tip
Ty seš náročná, tobě se jeden nezavděčí :-) páka jako páka, ne?

No, to neni tak docela pravda, ta Jasná je mi o moc bližší :-)))))

gepe
29. 06. 2003
Dát tip
ch jo... to já bych byla radši taky, kdyby mě hřálo něco jinýho než stan, nebo krb... :o( ale třeba bude, je to na dobrý cestě... ;o))

gepe: Neboj, nezoufej, chlapů je na světě jako máku :-)

Chceš mi říct, že jsem sem nedala ŽOL????? To vůbec nejoblíbenější, co si furt pročítám? :-))))) To bude asi tim :-)))

Yfča
26. 06. 2003
Dát tip
Tak jsem se snažila polepšit... :o)) Kdyžtak mě klidně vykopni... ;o)

Neboj, důvěřuju ti a tvýmu vkusu :-)

gepe
24. 06. 2003
Dát tip
ježiši, já mám ted díky ám pěknej hlad. Mj. nejsem štamgast ve všech čajovnách, co sou po Praze. Jen mě to napadlo, protože je tam fajn prostředí. Taky je fakt, že tam pivko nebo vínko nemaj. Děkuju za označení mojí maličkosti, jako pseudointelektuální... to se mi ještě nepodařilo :o)) Chalupu nevím o nikom, kdo by ji takovým zvířatům pučil, a mv rodině ji jaksi nevlastníme... hlavně aby bylo co jíst a pít. V září kolikrát je ještě krásně a teplo, to by možná šlo ještě pod stanem... ;o)

Stan mám, pučim ti ho, já spim v kuchyni u kamen, nebudu nic riskovat :-)))

No, jestli máte chalupu, tak nic proti. Ale v září spát pod širákem asi nechci :-)

StvN
23. 06. 2003
Dát tip
Čajovny mám spojeny s pseudointelektuály. Sám mám jednu oblíbenou čajovnu, je to kousek od tý na štros. ve věži. Jen z toho nedělám životní styl. Bylo by hezký, kdyby to mohlo bejt mimo Prahu. Naše chalupa je takovej zapadákov, ale zeptám se jinde. Máte rádi jižní čechy?

miluju Jižní Čechy! Ale prase nevezu! :-)))))

StvN
23. 06. 2003
Dát tip
Tak já taky ne.

Tak kdo ho přiveze?

StvN
23. 06. 2003
Dát tip
Kdybysme se rozhodli udělat krávu, tak u nás ve vsi je kravín, nebo aspoň tele, jinak si musíme vybrat vesnici s prasečákem.

A máme vesnici s prasečákem?

StvN
23. 06. 2003
Dát tip
Já o žádný nevim. Hele a nestačily by nějaký kuřata? Myslíš, že bysme to prase zvládli sníst?

j_i_r_i_k
23. 06. 2003
Dát tip
cekanka: Já tu mam pěknej chlívek, ale prase žádný... Teda nepočítám-li sebe, bo mám jisté zábrany ohledně rožnění se :)... StvN: Aha, jo, měl jsem na mysli spíše pseudointelektuály, životní styl to pro ně podle mě neni, teda pro většinu, protože to dá fakt fušku... Jižní Čechy přinejmenším nevadí, ale pak už by to chtělo nějakou víkendovku, kytary, ... Přecejen jet někam kdovíkam kvůli jednomu odpoledni mi přijde hloupý...

j_i_r_i_k
23. 06. 2003
Dát tip
Ono s tim prasetem je vůbec celkově moc práce, kuřata zní dobře... Nebo když vepřové, tak plátky, pěkně nakořenit, napíchnout na klacek a opéct, taky dobrota...

StvN
23. 06. 2003
Dát tip
Je to jasný, pokud by to byla chalupa, tak jedině přes noc. Jinak si myslim, že timhle tempem zkončíme na špekáčcích, ne-li na topinkách.

j_i_r_i_k
23. 06. 2003
Dát tip
Však i na tom se dá docela slušně vegetovat, nakonec ta strava neni přece to nejdůležitější... Ale když se přiberou brambory do popela a jabka na opékání, může to být i gurmánský zážitek, jééé, jak jsem tohle už dlouho neměl, chjo, s tím budu muset něco udělat...

Ale prosim vás! Koupíme kejtu, alobal, papriky, brambory a každej si zabalí balíček živáňky :-))))) na gril se koupí roštěnka a je to :-) a kdo bude chtít buřty, dá si buřty, hlavně sehnat tu chalupu :-)

Já se nakonec vykašlu na nějaký hospody a sejdeme se u mě doma a bude to. Bude to sice bez prasete, ale já uvařim kotel guláše a nikdo si nebude stěžovat. :-))) a myslim, že zase tolik lidí nepřijde, Jiříku, ty to vidíš furt moc přehnaně :-¨)))

StvN
22. 06. 2003
Dát tip
No já se těšil na to prase. Ale gulášek je taky fajn. Na čajovnu bych se vykašlal, nepotřebujeme si hrát na intelektuály.

Taky si řikám :-) neboj, bude to dobrý, alkohol se nezakazuje :-)))))

StvN
22. 06. 2003
Dát tip
A pivo? Soudek bude? Jo, kde to vůbec je, u tebe doma?

No, to já nevim, jestli bude sud, já pivo nepiju, tak ho nebudu kupovat snad! A navíc jěště jsem se nerozhodla, kde se to bude konat, pořád ještě máme vedle hospodu s velkým salonkem!

StvN
22. 06. 2003
Dát tip
Taky de o to, za jakým účelem to bude sraz, aby se alespoň rámcově vědělo, že třeba, žádný čtení (ee), atd. Chtělo by to něco jako motto.

Ježiš, žádný motto! Žádný čtení! Budeme se seznamovat a povídat si a bavit se a tak!

StvN
22. 06. 2003
Dát tip
Tak tak.

Tak...jen tak :-)

StvN
22. 06. 2003
Dát tip
Pěkné.

j_i_r_i_k
22. 06. 2003
Dát tip
StvN: Máš spojeny čajovny s intelektuály? To je docela škoda, je teda intelektuál nejsem, ale čajovny můžu, čajíky taky, nemusí to být jen o hraní si na cosi, naopak je to docela fajn prostředí pro klidnou upřímnost... Ale proti soudku taky nic nemám, pro takový sraz je to asi i vhodnější, ono gepe nakonec neměla zas tak blbý nápad s tím štrosmajerákem, protože z každé jiné čajovny by nás vyhodili, případně aspoň měli útrpné pohledy :)...

gepe
22. 06. 2003
Dát tip
no vždyť to říkám, teda říkala sem jiříku. :o) A myslím, že by nebyl zas tak problém zamluvit to celý, to bychom se tam vešli, snad... :o)) jéje, taky bych si dala prasátko,ale to by bylo lepší rovnou celej víkend, někde uprostřed lesa na mýtince s chaloupkou, u které leží hluboká studna... a v ní vodník. :o)) asi mi nějak hráblo, pardón.. ;o) v čajovně se člověk taky dobře pobaví ;o))

gepe
21. 06. 2003
Dát tip
hola heja srázek.... :o) a co kdyby moje maličkost se taktéž dostavila? Akorát sem teď zapomněla, kdy to přesně je a taky mj. není upřesněný místečko halucinění.Jedna čajovna na štrossmayeráku je v poho. :o)

j_i_r_i_k
21. 06. 2003
Dát tip
gepe: Nemáš, doufám, představu, že se celý cekančin fanklub nacpe do čajovny U kostela, že ne? Já tam teda už pravda pár měsíců nebyl, ale co si tak vzpomínám, tak pokud tam bude pár jiných lidiček (jako že jistě bude), tak teda nevím, kam nás chceš naskládat :)...

StvN
20. 06. 2003
Dát tip
Já taky neplatim, jsem princ. A taky se těšim, jak jinak. A bude nás určitě víc. Jenom mi tam trochu hapruje to datum. Na kolej se můžu ubytovat až třiadvacátýho, tak nevim no, nešlo by to zorganizovat o týden později? Jinak nechci dělat potíže.

No tak se ti nějaký ubytování sežene, neni problém :-)

StvN
20. 06. 2003
Dát tip
Já bych měl kde přespat o to nejde. Mám tu dost kamarádů, jednoho, resp. jednu, která půjde určitě se mnou, je taky odtud. Jen by bylo příjemnější, kdybych nemusel spolíhat na nikoho jinýho, nemám rád závislost, víš?

StvN: A jé, takovýho jednoho mám doma, to je na vraždu :-)))))

StvN
20. 06. 2003
Dát tip
Proč? To je dobrý, když člověk dokáže bejt nezávislej.

jenže když někdo musí bejt nezávislej za každou cenu a neumí přijmout pomoc a vůbec o ni nikdy nepožádá, tak to dobře neni.

StvN
20. 06. 2003
Dát tip
Když to jde jinak, tak o pomoc nežádám, ale jsou lidi, který "mám v oblíbených" a ty se nebojim požádat, ale to jsou vyjímky. A tady by to šlo udělat jinak, posunout to o týden. jen jsem se zeptal, nic víc.

neni to vyloučený, pokud vás takových bude víc :-)

StvN
20. 06. 2003
Dát tip
OK. Jdu se trápit do vlaku. Příští stanice: Domácí strava.

Dobrou chuť :-)

j_i_r_i_k
20. 06. 2003
Dát tip
cekanka: No, taky jsem chtěl navrhnout posun kvůli koleji, ale budu zticha, však přespat se vždycky u někoho dá... Jo a těším se...

Tak jste dva :-) Tak uvidíme :-)

j_i_r_i_k
20. 06. 2003
Dát tip
Tak já ještě někoho seženu :)))...

pňu :-)))

j_i_r_i_k
20. 06. 2003
Dát tip
pňu

du dom :-) už mi to tu dneska neba :-) pňupňu, papa :-)

j_i_r_i_k
20. 06. 2003
Dát tip
papa :)

gepe
18. 06. 2003
Dát tip
zajímavá diskuze na téma ochmýření a jeho hustota.... ;o))))) to by člověk ani nečekal, na jaký téma se dá bavit. Ale mě jste zaručeně pobavili... :o))))))

Myslim, že rozdvojení by stačilo :-) nemůžu za to, nějak jsem tam vyskočila. Navíc jsem koukala, že nejsem sama, zakladatelům klubů se to stává. A co se týče ochlupení...no, sama bych byla ráda, kdyby to řešilo savo :-))))) ale Aki je tvrdohlavej a staromódní :-)))))

Aki
18. 06. 2003
Dát tip
čekanka: já a staromódní? :o) bys koukala... :o) na některých místech zase třeba až tak chlupatej nejsem... ale volím jiný metody, savu přenechávám radši to nádobí... :o))

Joooooooooooooo :-))))) najdenou!!!!!!!!! :-))))))))))))) Najednou nejsi! Eště včeras byl celej a každýmu se to líbilo! Jen jestli ty nejsi trošku kam vítr, tam pláštěnka! :-)))))

Aki
18. 06. 2003
Dát tip
čekanka: tak pozor, já jsem nikdy netvrdil, že jsem chlupatej celej... já jsem chlupatej jen na hlavě :o))

zařek jsem se že nebudu v žádným z těch otravných klubů zvlášť když je koučují george s mathewem ale tady slibujete prase a to dokáže přesvědčit díky

Koučuju já! A to prase si zaplatíš, zadarmo nedávám, to bych brzo přišla na buben!

dobře trenére:-((((((((((((((((

Navíc mám ty dva ráda oba dva, tak bacha!

Aki: Jojojo, teď se zase vymlouváš!!!!! Ale seš chytrej, to se ti musí nechat! :-))) No, zase úplně holej chlap....nic moc :-))) já mám ráda takovýty hodně chlupatý, ale v tom jednom místě oholený! :-)))))

Aki
18. 06. 2003
Dát tip
čekanka: tak to jsem přesně já... nahoře chlupatej, prostředek holej od přírody, spodek od džilet :o) teda ne úplně vždycky... :o)

Jo, tak tak to má bejt! To seš teda chlap přesně podle mýho gusta! :-))))

Předběžně určuju datum srazu na 20.9.2003, místo konání Praha a všichni jste zváni. Teda neplatim to já. Naopak, zaplatíte to vy, já jako královna budu živa z daní :-)))))

Yfča
18. 06. 2003
Dát tip
To jsou pěkný vyhlídky... :o)))

Nebuj, bude vás na to hodně :-) Proto se slučujou království, víš! :-) aby bylo hodně poddanejch na daně :-)))

Hester
18. 06. 2003
Dát tip
Píšu si to do dyjáře a začínám se těšit.

Tak já už se na tebe těšim teď hned :-)

Hester
18. 06. 2003
Dát tip
To je oboustranné, má královno.

Jojo, neboj, ty krásně lichotíš, ty budeš osvobozena od daní, taky nebudeš platit nic :-)))))

Hester
18. 06. 2003
Dát tip
Tak je nás kolik, deset? Kdo to teda bude platit, když ti všichni budem mazat med kolem toho, no, pusy?

platit budou nečlenové a ti, co nenamažou :-)))))

JRR
17. 06. 2003
Dát tip
Koukam, ze jsi v tom svem klubu nejako mockrat:-) Ze by roytrojeni osobnosti?:-)

Aki
16. 06. 2003
Dát tip
Wopi: doporučuju vanu a savo, to funguje i po několika měsících... akorát to chce dát na dno nějakej hadr, aby se ta vana moc nevotloukla... lepší než myčka, fakt... :o))

Teď sjem zkraje nevěděla, o čem mluvíš a řikala jsem si, že koupat se v savu teda musí bejt pěkně hnusný!

Aki
16. 06. 2003
Dát tip
čekanka: koupel v savu nedoporučuju, řídne po tom vlas... :o))

ALe zase když si nenamočíš vlasy, nebudeš se muset holit!

Aki
16. 06. 2003
Dát tip
čekanka: já se neholím tak jako tak... :o))

Jak to, ty chodíš po světě chlupatej????? No, to je teda ale HNUUUUUUUUSNYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!! :-)))))

Aki
16. 06. 2003
Dát tip
čekanka: proč? někomu se to tak líbí :o) prej to hezky šimrá... :o))

Nerada polykám chlupy :-)))))

Aki
16. 06. 2003
Dát tip
čekanka: a kdo říkal, že pelichám? :o))

No, neřikej mi, že je máš všecky přilepený vteřinovým lepidlem! :-)))))

Aki
16. 06. 2003
Dát tip
čekanka: a na co? mně držej i bez lepidla :o)

No dobře, asi to tady nebudeme probírat :-)))))

Tak piš, co tě napadne, tady smíš :-)

Helenice
13. 06. 2003
Dát tip
Jen jí to sečti! :-))

Helenice
13. 06. 2003
Dát tip
Zdravím všechny členy klubu! :-))

Sečtu to i tobě, sice nevim, co, ale něco si vymyslim :-)))))

zjuuuuva tady chatuje lidiii:o) trosku vam narusim poradi:-) ja rada destruktivni cinnost, sice nevim co napsat, ale uz pro ten pocit

Přátelé, mám na vás dotázku. Proč, když řeknu mýmu manželovi, jestli by nemohl uklidit, on mi odpoví: A proč SI to neuklidíš sama? Mám to chápat tak, že všecko je moje?

Ne, chápej to tak, že nepořádek uklízí ten, komu vadí. :o)

Wopi
13. 06. 2003
Dát tip
ne, musíš to chápat, že když chceš mít TY něco uklizeno, musíš to TY udělat podle svých představ já když chci nové CDčko, taky si ho musím jít vybrat sám :)))

Wopi
13. 06. 2003
Dát tip
Monty mě předjela

Hmmm, tak dík, že jste mi to vysvětlili :-))) Stando, možná jsi ještě nikdy nenechal dva týdny neumytý nádobí, aby na něm rostly kytičky

No, vidíš a muj manžel prostě nádobí nemeje, když jsem k němu přišla prvně do podnájmu, měl VŠECKO nádobí neumytý a myslel si, že mu ho umeju! A když jsem potom projevila přání, že chci myčku, řekl, že na co, dyk to přece neni problém to vždycky večer opláchnout. Tak jsem mu dala prostě nádobí na starost. Myčku jsme měli do měsíce. Pak v ní slavnostně umyl to měsíc neumytý nádobí. A nakonec mi řek, že kuchyň je stejně moje vizitka. Jenže já jsem svině a vydržim i čínský mučení a nepovolim!

Yfča
13. 06. 2003
Dát tip
Jestli to dobře chápu, tak si tě ten tvůj vzal kvůli tomu, aby nemusel mýt nádobí? :o))

No, já mu ho tam tenkrát neumyla, tak asi ne :-)))))

Wopi
13. 06. 2003
Dát tip
to je prd, když to ještě šlo umejt... mně to jeden čas nějak prorostlo třema kastrolama, dvouma hrnečkama a ještě něčím, co už jsem neidentifikoval... tak holt to šlo do popelnice a je víc místa....

Ble :-))))) Eště jsem nebyla doma, ale vsadim se, že neni umytýho NIC! Někdy opravdu nesnášim chlapy!!!!!

Wopi
13. 06. 2003
Dát tip
já taky daleko radši mam ženský

No, vidíš, tak v tom si budeme rozumnět :-)))))

Yfča
11. 06. 2003
Dát tip
ceky, koukám, že asi nebudu vkládat díla, anébrž je vloženo téměř vše, co mne zaujalo... :o)) Nevadí? ;o))

Helenice
11. 06. 2003
Dát tip
Jen vkládej! Už i já jsem vložila!

Holky, já jsem se tu fakt nadřela! :-))))) Ne, myslim, že na co dobrýho jsem na Písmáku narazila, to jsem nezapomněla vetknout do čekanek, ale každej den se rodí nová a nová díla a některá za to stojí, neuzavírejme to :-)

Yfča
11. 06. 2003
Dát tip
To vidím. Čím sem si zasloužila, žes tam dala dvě moje slátaniny? :o)

Yfča
11. 06. 2003
Dát tip
ceky, já ale pomalu ztrácím přehled... ;o))

Helenice
11. 06. 2003
Dát tip
Proč asi... Budu vkládat díla ze "života", která stojí za povšimnutí. :-))

Yfča
11. 06. 2003
Dát tip
Tak já to ještě tedy promyslím... :o))

No, to máš tak, kdo je dobrej jako tak nějak paušálně, dala jsem mu tam dvě díla. Jinak jedno. A potom ještě všecky nej, to bylo jaksi navíc :-) Jojo, promejšlejte :-)

Yfča
11. 06. 2003
Dát tip
Safra, tak to asi začnu nosit svůj frňák pěkně vysoko! :o))

Ale di, moc dobře víš, že patříš k těm lepším tady :-)

Yfča
11. 06. 2003
Dát tip
ceky, nepřeháněj... :o) A nebo přeháněj, dobře se to čte... :o))

No dobře, tak patříš k těm nejlepším, který jsem tu četla :-)))

Yfča
11. 06. 2003
Dát tip
Safra, to asi bude hodně drahá lichotka, co?!? :o)) Kolik ti visím?

já ti to sečtu na konci měsíce :-)))

no a dyk jo, vo tom to tady přece je! :-)

No to určitě je :-))))) a jaký je v tom poselství od tebe? :-)

Miracleion
08. 06. 2003
Dát tip
Ode mně je v tom poselství, že i básníci o kterých se učí na gymnáziu mají co říci a vyplatí se je číst, a že i v jednoduchých věcech může být umně skrytá mnohotná složitost a hloubka... A i taková tlící či vadnoucí květina u cesty může naplňovat tohle pravidlo.

Miracleion
07. 06. 2003
Dát tip
Jsem jako svěží polní květ u cesty, kde jde lidí mnoho. Jsem pro všechny a pro nikoho. Chceš, poutníče, si přivonět? Jak zrána chladí krůpěj rosy a v poledne žhne slunce žár - svěžímu květu nese zmar, kdo utrhne a s sebou nosí. Viktor Dyk: Milá sedmi loupežníků

To je hezká básnička :-)

Miracleion
07. 06. 2003
Dát tip
Jo jo, zvláště když si uvědomíš, že to je vlastně obhajoba sexuální nevázanosti... (tady z toho to přímo nevyplývá, ale když si seženeš tu Milou sedmi loupežníků, tak tam je to evidentní).

a co tim chceš říct ty??? :-)))))

Miracleion
07. 06. 2003
Dát tip
Ne, nic, mně se ta básnička taky líbí, jen je za tím trochu poselství... od Viktora Dyka teda... :-))))))

j_i_r_i_k
03. 06. 2003
Dát tip
Nevim - asi že když má slabý srdíčko a proletěla by kolem něj sova, tak by to nemusel vydržet...

Aha :-) vidíš, to by mě nenapadlo :-) když se někdo bojí do lesa, tak bych řekla, že je to srab, ty seš tak hodnej!!!!!

j_i_r_i_k
03. 06. 2003
Dát tip
:))) No, snad... Se to ale nesmí přece podceňovat, to máš jak lekat starý lidi, to se taky nedělá :)...

to máš pravdu, ani nemusej bejt starý, co třeba dělaj v těch skrytejch kamerách, to je kolikrát o infarkt, já bych je zažalovala! A myslim to vážně!

j_i_r_i_k
03. 06. 2003
Dát tip
No to teda... A co taky nemam rád, jsou pořady typu Natoč to... Pokud tam jsou zvířata a blbnou, tak jke to fajn, ale jak pustěj sérii klipů, kdy někldo někoho mlátí, někdo padá z kola, ze střechy, na někoho něco padá... A všichni se tomu strašně řežou a nikoho nějak nenapdne, že to ty dotyčné musí dost bolet... No, ale co, takový je ten dnešní svět...

Jo, taky, máš pravdu, taky na to někdy koukám a řikám si, panebože, jak se tomu může někdo smát, když je to tak au! Promiň, já vim, že jsem řikala za půl hodiny, ale nějak to nevyšlo, co výsledky???

BAF!!!

j_i_r_i_k
02. 06. 2003
Dát tip
Aha, tenhle :)))...

BL BL BL

j_i_r_i_k
02. 06. 2003
Dát tip
Sám bych to neřek líp...

tak úspěšnost našeho dopoledního tažení byla nulová :-)))))

j_i_r_i_k
02. 06. 2003
Dát tip
Hmmm, to nic moc... Aspoň že ne záporná :)...

no, to nevim, jak by šlo :-)))

j_i_r_i_k
02. 06. 2003
Dát tip
Co já vim - mohli byste vyhořet, spadlo by na Tebe letadlo... takovejch možností :)..

to by nebyl důsledek našeho dopoledního tažení :-)))

j_i_r_i_k
02. 06. 2003
Dát tip
No byl, kdybys nevylejzala na ulici, tak by Tě to letadlo minulo :)...

aháááááááááááááááááá :-))))) tak já teda asi zejtra nevylezu :-)))

j_i_r_i_k
02. 06. 2003
Dát tip
Ale nééé, jen vylez, však jaks už psala někde, to si nevybereš, protože třeba to letadklo spadne zrovna na ten barák, kde budeš zalezlá :)...

pudu do lesa :-)))

j_i_r_i_k
02. 06. 2003
Dát tip
Když se nebojíš... Protože víš, co se řiká :)))...

Vim. Kdo se bojí, sere v síni :-)

j_i_r_i_k
02. 06. 2003
Dát tip
:))) No, to jsem úplně nemyslel, ale asi to souvisí :)...

a jak to teda je?

j_i_r_i_k
02. 06. 2003
Dát tip
No kdo se bojí, nesmí do lesa přece :)...

proč?

Rozhovory beze slov jsem už dneska četla a vůbec se mi to nelíbilo :-)))))

Dovoluji si tě upozornit na můj klub, kde jsou vítáni všichni lidé dobré vůle na popovídání o čemkoli a s tipy na kvalitní dílka :-)

Helenice
30. 05. 2003
Dát tip
Díky za pozvání, ráda vstoupím! :-))

Helenice
30. 05. 2003
Dát tip
Už jsem se přihlásila. Všem hezký den, musím jít makat... :-)

No panejo, vložila jsem sem asitak cca polovinu toho, co jsem na Písmálovi našla zajímavýho, asi vás zahltim, už mám připravený další, ale abych to nepřehnala, tak ty až zítra :-)

StvN
30. 05. 2003
Dát tip
Chtěl bych si přečíst všechno, co sem vložíš, ale tohle vážně nejde. Za chvíli odjíždím na víkend do hlubokých lesů jižních čech, tak jsem tu jen na skok. Ten sraz je dobrej nápad a novoměstskej pivovar je taky dobrej nápad a prasátko je taky dobrej nápad, ty seš čekanko celá prostě dobrej nápad.

j_i_r_i_k
30. 05. 2003
Dát tip
Od mého vnitřního hlásku přece :)))...

StvN: Závidim ti jihočeský hvozdy, užij si to tam :-) Jiřík: Ty seš taky panenka? :-)))))

j_i_r_i_k
30. 05. 2003
Dát tip
Cože? Jaká panenka?

znamení panny, panny jsou perfektcionistky :-)

j_i_r_i_k
30. 05. 2003
Dát tip
Ahááá, nééé, to já jsem blíženec, my se vrháme do všeho a nic nedoděláme - no a v tomhle jsem nějakej nepovedenej, protože když už se do něčeho fakt vrhnu, tak naplno a se vším všudy... Proto se dost nerad pouštím do nových věcí, berou strašně moc času...

tak to znám, já děsně nerada dělám cokoliv, neumim třebas jen tak ošmudlat koupelnu, byly by tam čmouhy, neumim vyleštit jednu špinavou kachličku, protože by byla jediná čistá a bylo by vidět, jak ty okolo jsou špinavý a tak.....a toaletní papír trhám přesně v perforaci, vždycky 4 čtverečky a můžu se vzteknout, když koupíme nekvalitní papír s nekvalitní perforací. A ve skříni musej bejt komíny, když nemám čas je skládat, tak radši prádlo nechám venku a pak, když je venku tejden ho znova vyperu, protože je zaprášený :-))))) to se zase může vzteknout muj manžel :-))))) ale ono se u nás fakt šíleně práší!!!!! :-)))))

j_i_r_i_k
30. 05. 2003
Dát tip
:)))))))))) No, tak až takhle ne, takových maličkostí jako stav prádla si nějak nevšímám - ale je pravda, že třeba strašně nerad vysávám, protože když už začnu, tak hodlám opravdu vysát... Jo, kdybych to tak zvlád jen trochu pošmrdlat :)...

luxování nesnášim, protože se můžu zbláznit z toho kraválu. Když manžel luxuje, chodim pryč.

j_i_r_i_k
30. 05. 2003
Dát tip
No, to mě se nikdo neptá... Ale něco na tom kraválu bude, protože mám nařízeno vysávat, když nikdo není doma :)))...

taky ti nikde nikdo nepřekáží :-)))

j_i_r_i_k
30. 05. 2003
Dát tip
Jo, bych radši někomu nepřekážel :)...

no jo, tak zkus ten lux někomu vrazit do ruky a utect

j_i_r_i_k
30. 05. 2003
Dát tip
A komu, když ve chvíli, kdy ho vytáhnu, už jsou všichni pryč? :)))

tak ho vytahuj, když ještě nejsou :-)))))

j_i_r_i_k
30. 05. 2003
Dát tip
Ahááá, to je dobrej fígl... Jo, to zkusím :)))...

A eště ho musíš sešroubovávat mezi dveřma, aby nemohli utect :-)))

j_i_r_i_k
30. 05. 2003
Dát tip
No, spíš někoho omotám tou hadicí, to by mělo pomoct :)...

spíš kabelem, hadicí to pude blbě :-)))

j_i_r_i_k
30. 05. 2003
Dát tip
A jóóó, ten je pružnější a delší, díky, já Tě nemít, tak bych snad musel zas luxovat sám :)))...

ale bacha! Já za tebe luxovat nebudu!!!!! :-)))))

j_i_r_i_k
30. 05. 2003
Dát tip
No však Ty určitě v dosahu šňůry nebudeš, přecejen 100 km je 100 km :)))...

na kolejích neluxuješ????? :-)))

j_i_r_i_k
30. 05. 2003
Dát tip
Nééé, kdepak, tady není co luxovat... Tady se tak jednou za dva měsíce zamete... A prý se tu už i vytíralo...

ale to je historie, tos tam ještě nebydlel, že ne? :-)))))

j_i_r_i_k
30. 05. 2003
Dát tip
Jaks to uhodla? No, je fakt, že mi jednou ukáp trochu sirup... Ale když ona na tom místě zrovna stojí židle, tak proč se tím trápit? :)))

a s tou židlí od tý doby nikdo nehejbal.....

j_i_r_i_k
30. 05. 2003
Dát tip
Ale to nééé, to je moje židle a každej den se přesune tak třikrát od mýho kompu k vedlejšímu kompu a zpět... Ale když je jinde, tak se na původní místo nikdo nekouká :)))... Teda nikdo, kdo by měl chuť vytírat...

když přes to budeš často chodit, tak se ten sirup vošlape :-)))))

j_i_r_i_k
30. 05. 2003
Dát tip
Přes to se ale vůbec nešlape, navíc je na tom už ochranná vrstva prachu :)))...

ale tos neřek, že tam ten sirup chceš mít zapouzdřenej!!!!!

j_i_r_i_k
30. 05. 2003
Dát tip
No, já snad ani nechci... Ale on si tak žije vlastním životem :)))...

Tak nebuď tak hodnej a normálně ho setři!!!!!

j_i_r_i_k
30. 05. 2003
Dát tip
Ne, to já nemůžu, prostě nejsem schopnej ubližovat - teda vědomě a tak drasticky, už jsem měl v ruce koště, dával jsem na něj hadr a pak jsem si řek - co to sakra děláš... A bylo to pryč... Já to prostě nedokážu...

tak křečka si pěstuješ nešťastnýho a k fleku od sirupu máš ohledy? Já ti teda moc nerozumim!!!!! Hele, teď čti velmi pozorně a nahlas: JE TO JEN ŠPÍNA? PAMATUJ SI, JIŘÍKU, JE TO JEN ŠPÍNA.

j_i_r_i_k
30. 05. 2003
Dát tip
:))))))))))) Ale kdybys viděla ten smutnej výraz...

je smutná ta skvrna, nebo křeček?????

j_i_r_i_k
30. 05. 2003
Dát tip
Jakej křeček porád? :)))

Hester
29. 05. 2003
Dát tip
Co dělá takovej administrátor?

když najde nějaký dílko, který se mu obzvlášť líbí, uveřejní ho v klubu :-) to zmákneš :-)))))

Hester
29. 05. 2003
Dát tip
Tož to jo... už jsem ti tam hrnu.

Hester
29. 05. 2003
Dát tip
už se ti tam hrnu, sem chtěla říct...

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
No mám přece bezejmennou masu :)))...

Hester: Tak tě jdu vyřídit :-) Jiřík: Ajo! A jak to tam jde? :-)

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
:))) Pokojně spočívá :)))...

Já myslim, že každej klub jednoho dne pokojně spočine :-)))))

Hester: Tak už! A udělej si svoji vlastní kategorii, jako StvN, abysme v tom neměli bordel :-) Ty, Jiříku taky :-) jo a pňu :-)

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
Asi jo, jenže některý dost záhy... Ale myslím, že to Tobě jen tak nehrozí :)...

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
Tak jo, už mám jiříkův koutek - ale jeden už mám v klubu čítačů povídek a nej povídky dávám tam... Tak sem budu dávat to nej ostatní, jo? :)

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
pňu

já se budu snažit, když něco dělám, dělám to nadoraz :-))))) je jen na tobě, co budeš kam dávat :-)

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
Tak bacha, ať Tě to nedorazí :)...

no, doráží mě to :-))))) někdy radši nedělám nic, když si představim, co práce to je, aby to bylo perfektní :-)))))

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
Jóóó, to mi zní nějak podezřele povědomě...

jo? A od koho už jsi to slyšel? :-)

Yfča
29. 05. 2003
Dát tip
Klub modrých čekanek u cest rostoucích, vonících, ležících i tlících? Nevadí, že já se řadím až do té poslední kategorie?

Jiřík: To je jiná kapitola, moje sebevědomí :-))))) Yfča: To teda vadí, zařˇaď se aspoň do ležících, ke mně :-)))))

Helejse, přihlaš se mi za člena, prosím tě! :-)

Yfča
29. 05. 2003
Dát tip
Tak jo, ale až zítra, teď už si jdu lehnout do rakve. Dobrou! :o)

Yfča: Bobrou :-)

Nemohla, to je kecáliště na povrchní a neintelektuální kecy :-)))))Až budu chtít něco na intelektuální a hluboký kecy, tak to pojmenuju jinak :-)))))

zvesela se odhopkává :-))) skladiště nemám :-)

Endif
29. 05. 2003
Dát tip
Smí se tu zvracet na stůl? :)

Wopi
29. 05. 2003
Dát tip
ne, mohlo by to stékat dolů na zem a já pod ním právě ležím

Endif
29. 05. 2003
Dát tip
To přece není důvod ;)

Krrk
29. 05. 2003
Dát tip
o co v tady de? :-))

odezdikezdi
29. 05. 2003
Dát tip
:) kuk, hezkej den:)

Kde je klíč od záchoda?

Aki
29. 05. 2003
Dát tip
nedá si se mnou někdo panáka? :o)

Hester
29. 05. 2003
Dát tip
Aki, s tebou kdykoli :-) A s Čekankou na věčné časy, kde že je ten klub? Chcu tam, jestli mě bereš, jaxetam leze?

Aki
29. 05. 2003
Dát tip
pane vrchí, jednoho Džeka Danielese a jednou... co že si to dáš, Hester? :o)

Hester
29. 05. 2003
Dát tip
Aki: máš dobrej vkus.

AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ!!!!! No, ono je myslim fuk, kde je ten klub, asi mi bude stačit tohle :-))))) ale přihlásit se může úplně kdokoliv ze všech, kdo jsou tu, nemám námitky. Mám ráda návštěvy :-))) V lednici je chlast, je tam všecko, co kdo přinese, nemyslete si, že to budu financovat a klíč od záchoda NENI potřeba, záchod je sice na chodbě, ale chodba neni s nikym společná, jen naše :-))))) A blinkat se tu nebude vůbec :-)))

Aki
29. 05. 2003
Dát tip
cekanka: s tím zákazem blinkání pozor... ne, že by se mi to stávalo často, ale... mělo by se s tím pro jistotu počítat... :o)))

když blinkneš, tak tě lehounce nakopnu do zadní střední části tvýho těla a tím ho tak uvedu v pohyb vpřed, přičemž dveře budou otevřený a hned je za tebou zavřu. Na záchod si dojdi sám :-)))

djPes
29. 05. 2003
Dát tip
no vidite, delate machry a hajzl mate na chodbe

Bl...bl...bl... bl... bl...

dj: Uvědom si, že to je klubovna :-))))) nepamatuješ si na Timura, nebo na bratrstvo kočičí pracky, nebo na kamarády? S klubovnou je to vždycky těžký..... :-) Monty: To kecáš, nebo blinkáš?

Foukám brčkem do píva.

Hester
29. 05. 2003
Dát tip
Vypadá to jako bublání těsně před blinkáním.

jestli to dělá bl...bl...bl...bl, tak je to tlustý brčko :-))))) Myslíš, že bude blinkat do toho piva? FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ

djPes
29. 05. 2003
Dát tip
No pokud se bude stavet klubovna z drevenych bedinek plnenych piskem, tak jo

Hele, tak to ne! To dělal akorát svýho času můj kamarád doktor B., že se poblil do piva a protože měl velkou žízeň a taky mu bylo jasný, že mu druhý už nikdo nezaplatí, naklopil to do sebe i s tím... blitíčkem.

djPes
29. 05. 2003
Dát tip
Vidíš Monty, jak to do sebe zapadá - včera jsem zrovna napsal o andělském blití Nic není náhoda...

No fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj teda to máš ještě hnusnější kamarády, než jsem měla kdy já!!!!!

Asi ano.

No a stydíš se aspoň? :-))) Víš, máš teď malý miminko, tak to budeš muset probrat :-)))))

Aki
29. 05. 2003
Dát tip
týjo, tady to začíná bejt fajn, virtuálně jsem ještě nezvracel :o)))

Nestydím se. Je fakt, že třeba zrovna doktor B. není dobrý příklad pro mládež, ale když to vezmu kolem a kolem, bylo by mi milejší, kdyby můj syn blil do píva než kdyby blil v parlamentu. Ovšem nesměl by to pít, samozřejmě.

djPes
29. 05. 2003
Dát tip
Monty, v parlamentu se blije docela příjemně

Jenže já nemyslela že by tam blil po zemi nebo na poslance, já myslela, kdyby tam blil za tím pultíkem kecy, třeba jako S. Gross nebo K. Dostálová a tak...

djPes
29. 05. 2003
Dát tip
Monty, na to ale musí mít velmi dobrý žaludek

O politice bych mluvila nerada, noviny nečtu, na televizi se nekoukám a když mi přijde do krámu někdo blít stížnosti na vládu, odkazuju ho pryč a neobsluhuju. Proto jsem furt chudá :-))))) Ne, fakt, k tomu se nebudu vyjadřovat, protože tomu ani zbla nerozumim a taky nikomu nezávidim, že tam ty kecy může blít, já bych to taky dělat nechtěla. Ale taky bych nechtěla, aby muj syn zvracel do piva, to bych asi nesla jako že jsem zklamala jako matka a asi bych to potvrdila sebevraždou :-)

On taky nebude zvracet do piva. My máme se Standou oba dobré žaludky, bude po nás. :o)

:-))))) ale stejně by bylo lepčí, kdyby to nebyla otázka plechovýho žaludku, ale důstojnosti :-)))

Jaký důstojnosti? Snad rychlosti, ne? :o) Každýmu se někdy může zničehož nic udělat blbě, záleží jen na tom, jak rychlé máme nohy a jak daleko je záchod. :o)))

No, myslim, že úplně z ničehož nic se blbě dělá akorát těhotnejm :-)))))

Aki
29. 05. 2003
Dát tip
cekanka: tak to si myslíš úplně blbě... mně se dělá blbě z ničeho nic i když těhotněj nejsem... zvlášť po 10 pivech... :o))

No právě, to neni z ničehož nic, ale z chlastu :-)))

Aki
29. 05. 2003
Dát tip
cekanka: to teda né... mně je celou dobu dobře... a najednou z ničeho nic se mi třeba zvedne kufr... to nemůže bejt po pivu, dyk to mi chutná... :o))

tak je to od nervů, asi jsi moc přecitlivělej, takhle já zvracim celej život :-)))))

Vida, někdy se nemoci vylpatí :-)))))

StvN
29. 05. 2003
Dát tip
Další klub. No, aspoň má dobrej název.

Aki
29. 05. 2003
Dát tip
cekanka: houby od nervů, nervy mám v naprostý pohodě... tudle mě napadlo, esi to třeba nemůže bejt tím, že to desátý pivo mohlo bejt třeba nějaký zkažený... :o))

Aki
29. 05. 2003
Dát tip
Vulkan: cháchá, mně a dostat do blázince? nechci tě podceňovat, ale na to nemáš :o)))

Tohle je nejlepší klub, tady se po nikom nic nechce, akorát to blinkání nemusim :-))))) Aki: Ten, kdo řiká nejvíc CHÁÁÁ, je tam pak vždycky nejrychlejc :-))))) CHÁÁÁ :-)))))

StvN
29. 05. 2003
Dát tip
Svérázné tvrzení. Ale zatim se tu nic neděje. Teda kromě toho kecání.

máme tu souložit????? Co byś chtěl, aby se tu dělo? Tady se nic jinýho, než kecat nedá, víš! .-)))))

StvN
29. 05. 2003
Dát tip
To je dobrej nápad. Chci vidět, jak to zařídíš....nemyslim to takhle. Nic se tu neděje, protože tu nejsou žádná díla, víš?

No, protože já sem včera nějaký chtěla dát a dokonce jsem ti zkusila a nic se nedělo :-) Taky jsem chtěla, aby tohle kecafórum bylo u klubu a taky se to nepovedlo, ale můžeš to napravit :-)

StvN
29. 05. 2003
Dát tip
Nemůžu asi, když nejsem admin. To můžeš jenom ty a george.

když se přihlásíš, udělám tě za admina :-)

JASAN
29. 05. 2003
Dát tip
Podle povídky Velikej dům soudím, že se čekanka nedokázala smířit s tím, že už je dospělá. A to by pomalu měla. Vždyť jí je skoro čtyřicet.

JASAN: Kdybych tě měla teď poruce, asi bych ti dala pěstí a byl bys první člověk v mým životě, kterej by tou pěstí ode mě dostal. Tohle bylo hodně hnusný. Nesuď.

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
Aki: Mám řešení na Tvůj problém - po osmým vynechej pro jistotu devátý (to kvůli inkubační době), pak to nebezpečný desátý a radši i jedenáctý a hned si dej dvanáctý, tím se vyhneš veškerým problémům a dostaneš do sebe více lahodného moku :)... cekanka: Se Ti to tu nějak rozjelo - no, jako u cekanky :)...

Už tě mám v klubu :-))) umíš tohle tam dát, jako takovýto znáš to? :-)

StvN
29. 05. 2003
Dát tip
Já bych se k tobě přidal, ale bojim se, že to bude masový....ale, co to kecám, je tu dobrá společnost, tak proč otálet. Pusť se do mě.

Aki
29. 05. 2003
Dát tip
jirik: sakra, to je nápad!!! kluku z tebe jednou něco bude :o)))

StvN: mám tě tu :-) tak pracuj :-)))))

Bléé, bejt dospělej je nuda. Kdo chce bejt dospělej? Já ne, já ne, volali Kruť i Vr't.

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
Aki: Jasně, já vím - jen tak tušit co, váhám mezi popelářem a rumunským pastevcem :)... StvN: To víš že to bude masový, cekanku prostě všichni milujou, to se nedá nic dělat... cekanka: Hele, dostal jsem nápad, jak si vydělat na ten barák - chtěj od každýho člena klubu vstupní dvacku a za chvilku to máš :)))... A tu poznámku o dávání jsem nějak nechyt, zkus to znovu a pomaleji, dky :)...

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
teda díky...

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
Potřebujeme jednoho dospělého, dobrovolníci, hlaste se teď... No tááák, bude to? :)

Monty: nechceš ROZUM????? Myslim, že tak se definuje dospělost, dospělej je člověk, kterej má rozum :-) Jiřík: No, tohle diskusní fórum chci aby bylo pod klubem

StvN
29. 05. 2003
Dát tip
Myslim, že by to nemusela být ani dvacka.

Já nechci rozum. Co bych s ním dělala? Leda by se dal vyměnit za bublifuk.

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
MP: Ha há, bublifuk jenom za rozum? Kde bys někoho takovýho, kdo by to bral, sehnala? StvN: Cože? Ty bys cekance ani tu dvacku nedal? :)))

monty: myslim, že žádný rozumný dítě by ti bublifuk nedalo za něco tak zbytečnýho, jako je rozum. Zeptej se Stáníka :-))) myslim toho maličkýho :-))))) teda miminka :-))))) Jiřík, StvN: Tak dvacky sem :-)))))

StvN
29. 05. 2003
Dát tip
20

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
cekanka: Já můžu upravovat jenom odkazy... Ale jsem se díval do svého klubu a nic jao připojit diskusi jse stejně nenašel, tak nevím, jak to funguje...

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
Chytej, házím... Sakra, vedle, hej ty, necháš to ležet? Kam běžíš? Nééé... No, tak jsem o dvacku lehčí, tak znova, chytej, házím :)...

No... je fakt, že rozum NIKOMU nechybí, takže je asi tržně nesměnitelnej... se vsadím, že kdybych třeba přišla domů k tomu, no třeba k tomu Suchánkovi, co dělá ty lekrace na N@VĚ a řekla mu "nechtěl byste levně trochu rozumu?", tak by nechtěl... a přitom on ho zrovna dost potřebuje... a i jiný jsou, co potřebujou... a nechtěj... divný, že jo?

Jiřík: Ale já jsem tam taky nic takovýho nenašla! StvN: Dík, tak už jen 4,499.980,- kaček :-)))))

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
Ani nééé, to jsou jen důkazy toho, že s rozumem jsou akorát potíže - prostě je to statek, kterej nikdo nechce - to máš podobný, jako kdybys chtěla prodávat díry do břicha - kdo si to asi koupí?

monty: Já bych řekla, že to je taková přírodní zvláštnost, kdo rozum nemá, nechce ho. A kdo ho má myslí, že ho víc nepotřebuje. Tak nevim :-) Jiřík: 4,499,960,- :-)

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
cekanka: No, tak to tam asi nebude :(...

myslim, že díry do břicha si lidi kupujou :-))))) teda ženský :-))) a nejen do břicha :-))))) jenže je fakt, že si to pak zase nechaj zalátat .-) ale každopádně platěj za to, že o něco přijdou :-)))))

Jiřík? Jak to, že to tam nebude, když všecky kluby to tam maj????? Budu se muset obrátit na někoho, kdo už to dokázal :-)

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
Hmmm, tak to jsem zvolil blbej příklad, uznávám... Tak co třeba vypálený oči? To už si snad ženský nekupujou... Nebo jóóó? No jo, se zeptej nějakého úspěšného vůdce klubu, to bude asi nejlepší :)...

¨Rozumu má asi každý dost, když ho nikdo nechce...:o)

20,-

No, vypálený voči nekupujou, ale kdyby to bylo nejasně napsaný, určitě by se na tom taky dalo vydělat, protože opálený ženský bejt chtěj :-)))))

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
MP: Jo, to je druhé vysvětlení - třeba si ho kdekdo syslí doma pod matrací a nechce ho moc ukazovat, aby se neošoupal...

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
cekanka: :)))))))))))))

WOW! 4,499,940,- !!!!! Díky, ale trošku mám špatný svědomí, že jsem Stáníka připravila o dvě přesnídávky. Že nestrádá, že ne?

StvN
29. 05. 2003
Dát tip
To s tim rozumem mi připomnělo básníky. Jak pozná člověk, že je blbec?

když má někdo rozum, ví, že mu je pod matrací prd platnej, leda že když je rozum pod matrací, tak to toho někoho nenapadne.....teda!

Stáník ještě žádný předsnídávky nejí, je stále plně kojený dítě. Ale už mu to nejede, hajzlíkovi. A KOUŠE!!! :o)

ano, chytrej to nepozná nikdy a blbýmu je to fuk :-))))) a tak to je, dyk je to o rozumu :-)))))

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
No to dá rozum přeci...

Není to naopak? Že blbej to nepozná a chytrýmu je to fuk?

MP: No, v tom filmu to bylo takhle, ale i tvoje verze má nepopiratelnou logiku :-)))))

StvN
29. 05. 2003
Dát tip
Vy mě matete. Ale myslim, že je tam - chytrej to nepozná nikdy. Jo to je taky logický, ne?

Ve filmu to myslím bylo tak, jak říká čekanka, ale mě to přijde nelogický, blbec přece nikdy nepozná, že je blbec... nebo vy znáte nějakýho člověka, kterej byl blbec a hlásil se k tomu???

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
MP: To je o definici blbce - pokud si řekneš, že ve chvíli, kdy si někdo připustí, že blbec je, už jím tímto být přestává, pak takovýho člověka fakt neznám :)... Pak taky jde o to, zda jde o blbce povahou či intelektem... Prostě je to nerozhodnutelná teorie a záleží na zvoleném modelu, tak.

No, právě, blbýmu je to jedno a nepřemejšlí o tom..... Dobře, myslim, že dobrej kompromis bude, že chytrej to nepozná nikdy, protože ví a blbej to nepozná nikdy, protože naopak ví hovno :-)))

JASAN
29. 05. 2003
Dát tip
No já myslím, že spousta blbců tuší, kým jsou. Ale většinou se snaží to zamaskovat.

Jasan: Tak tohle je složitý. Blbec, kterej si uvědomuje, že je blbec, ale maskuje to, už neni takovej blbec, protože se aspoň o něco snaží a aspoň si uvědomuje :-)))))

StvN
29. 05. 2003
Dát tip
Důležitý je, že blbci je to jedno. On neni blbec. To jen my (neblbci?) ho třeba máme za blbce. No nic, je to trochu začarovanej kruh. Co bude s těmi příspěvky?

JASAN
29. 05. 2003
Dát tip
No nekterý blbci na maskovámí svojí blbosti vynakládají tolik energie, že kdyby jí vynaložili na zmoudření, tak by blbcema skutečně být přestali. Ale to je ovšem ani nenapadne.

JASAN
29. 05. 2003
Dát tip
Stvn - z toho plyne že je blbost relativní. Absolutní blbost existuje jen tehdy, když se na ní shodnou všichni pozorovatelé, včetně blbce samotného. Například šlápnout do hovna, to je absolutní blbost.

StvN: Já už něco zařadila, co ty? :-) JASAN: To je přesný, ale platí to i o jiných věcech, například, kdyby chlapi to úsilí, který vynakládaj na to, aby zapůsobili na ženskou přetvářkou a lží vynaložili na to, aby se nepřetvařovali a nelhali, byli by mnohem příjemnější :-)

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
No jo, když postavit zámek ze lží je o tolik snazší než říct - hele, já fakt nevím, kudy máme jít - teda pro chlapy, já osobně naprosto nemám orientační smysl a rád to přiznám, protože kdybych to měl maskovat, musel bych vždy, než vyjdu do ulic, hodinu studovat mapu okolí :)...

To teda muj muž řiká, že má orientační smysl, protože přece nakonec vždycky všecko najde! Podotýkám, že najezdí pětkrát tolik kilometrů, ptá se u každýho baráku a mapu má na klíně. ALe ON přece MÁ orientační smysl! :-))))) Nicméně tohle je o něčem jiným :-) To si myslíte, že to je jednodušší :-) nejjednodušší je přeci nic nepředstírat :-)

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
Já to taky říkám... Ale ono to občas přecejen trochu námahy dá - ono když na to člověk přijde po pár letech mlžení, musí se pak s lecčíms vyrovnat...

JASAN
29. 05. 2003
Dát tip
cekanka - blbost, před ženskou se člověk musí přetvařovat. Přeci nemůžu přijít k ženský a říct: "Bral bych nějakou mladší, ale nemám u nich šanci, tak se holt musím spokojit s tebou." Nebo nějakou jinou upřímnost.

Jiřík: No, po pár letech můžení, kdybys nemlžil, nenamáháš se pak s tim to dát do pořádku. StvN: A víš, že bych fakt byla radši, kdybys mi to takhle řek? Aspoň bych měla možnost volby, jestli chci bejt za krávu, nebo ne :-)))

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
JASAN: No, zrovna tuhle upřímnost já ještě říkat nemusím, takže do toho nemám co kecat, ale - kdyby tohle nějaká ustála, nebyl by život s ní fajn?

CHE! A už máme kecáliště v klubu :-))))) pňu pňu pňu pňu pňu, prstíčky šikovný! :-)))))

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
cekanka: Hmmmmmmmmm...

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
No fakt - jak se to dělá?

No ono je taky bejt upřimnej a neomalenej. Některý věci se řikat nemusej a neni to neupřimnost a lhaní, jen ohleduplnost.

musí bejt ta kategorie a pak se musí zaškrtnout, že jen v klubu :-)

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
Uf, cože? Pomaleji - jaká kategorie?

j_i_r_i_k
29. 05. 2003
Dát tip
Ha, jsem právě zjistil, že auditorium v klubu mám... Tak nevím, jak se tam vzalo - no, aspoň Tvých rad využiju, až si zase založím nějaký klubík :)...

no je tam kolonka kategorie, tu jsem tam neměla zadanou, tak mi to nešlo uveřejňovat a vy tam asi zase nemáte ten čtvereček, kterej se musí zakliknout, aby to bylo jen v klubu :-)

kde máš jakej klub?????

JASAN
29. 05. 2003
Dát tip
Ono když ženská nějakou pravdu ustojí, tak je to upřímnost, a když jí neustojí, tak je to neomalenost. Ale existujou také nepravdivé neomalenosti. Pokud chlap dokáže správně odhadnout, jaké neomalenosti ženská ještě ustojí (bez ohledu na to, jestli jsou pravdivé nebo ne), tak ho dotyčná bude považovat za nejupřímnějšího člověka na světě.

JASAN: Možná máš pravdu, ale neplatí to jen o ženskejch, vy taky neustojíte každou pravdu :-))) náhodou to vim

například když řeknu svýmu partnerovi, že mi v posteli nestačí a že si tudíž najdu milence, ael aby si to nebral osobně, že on je skvělej, jen já jsem moc náročná, jinak ho miluju a chci s nim bejt, tak to bude asi taky neomalenost :-)))))

JASAN
29. 05. 2003
Dát tip
No jéje. Tys tady pěla ódy na upřímnost. Já miluju falešný ženský, co uměj hrát na mou mužskou ješitnost. Co to uměj dělat tak, že si toho nevšimnu. Protože když si toho všimnu, tak mě to dost otráví.

řikám, že je upřimnost a neomalenost. Já nelžu. Ale některý věci neřikám, pokud to neni nevyhnutelný

JASAN
29. 05. 2003
Dát tip
To říká každá, že nelže. Já taky všem říkám, že nelžu. I když už tím že říkám že nelžu, lžu.

JASAN
29. 05. 2003
Dát tip
A teď už jdu makat. A manželce řeknu, že jsem makal. A nebudu jí říkat, že jsem strávil dvě hodiny na netu, protože to není nevyhnutelný.

No, radši jdi :-)))))

StvN
29. 05. 2003
Dát tip
No já nic nevložil. Ale dobře zkusim jedno pokusný.

jen vkládej :-) od toho to tu je :-) abysme tu měli samý krásný :-))))) ale nezapomeň, že všecko podléhá mojí cenzůře!!!!! :-)))))

StvN
29. 05. 2003
Dát tip
Tak cenzuruj a klidně mazej, snad nejsem moc drzej, když jsem si vytvořil vlastní kategorii, jenom tak, pro pořádek.

seš drzej, ale schvaluju ti i vlastní kategorii :-))))) to dílko jsem si přečetla a asi ti budu důvěřovat :-)))

Kecáliště? Roztomilý slovo, ale je tu nějak moc lidí, jdu do ústrání. Páá :-)

nestraň se :-)))))

to neee :), bych si nedovolila, v tak milé společnosti, je mi ctí, že jsem sem zabloudila, ale....jdu ven, nadýchat se čerstvého nedýchatelného vzdoušku :))

jo tak to jo, papa :-)

Hester
29. 05. 2003
Dát tip
Čekanko, vem mě taky do klubu... jak se uchází o členství? Já su tupoun, ještě v žádným klubu nejsem, tudíž neumim.

No, když pudeš na tu první stránku klubu, tam by mělo bejt napsáno něco jako že chceš bejt členem, klikneš na to a já tu dostanu požadavek a schválim ho. Ale upozorňuju, že u mě je každej i administrátor! :-)))))

Hester
29. 05. 2003
Dát tip
To jsem ještě nikdy nebyla. Ale zkusit se má všechno :-)

j_i_r_i_k
28. 05. 2003
Dát tip
Ha, budu první... To by skoro chtělo něco moudrýho.. Tak jóóó: Lidi, slyšte: Když se kácí les... někdo se fakt nadře...

No jo, ale nějak to neni u klubu! Já jsem z toho goro :-))))) Budu to muset naštudovat, ale teď se mi už nechce. Neni noc? :-)

poslat vás do čeho? :-)

No a nic se neděje, zatim mě to zaregistrovalo jako novýho člena a novýho administrátora odkazů a to je všecko, na vkládání děl to nereaguje. Mimochodem, díla jsou jen mým výběrem a výběr je čistě subjektivní

Yfča
28. 05. 2003
Dát tip
Cože???? (Ke stáru již hůře slyším...)

j_i_r_i_k
28. 05. 2003
Dát tip
Tak si třeba do manifestu klubu dej odkaz na diskusi :)...

Yfča: Něco jsi zaslechla, že by stříbrný vítr??? :-))))) Ale prd! Ono to musí naskočit, já se nebudu spokojovat s málem! :-)))))

j_i_r_i_k
28. 05. 2003
Dát tip
Mno, jak myslíš... Ale ta možnst tu pořád bude :)...

Ono to nějak dopadne, já si poradim, neboj :-))) ještě se nestalo, že bych z něčeho nevybruslila :-)))))

Yfča
28. 05. 2003
Dát tip
ceky, Tys založila klub???

j_i_r_i_k
28. 05. 2003
Dát tip
Tak to musíš mít fakt kvalitní brusle :)))...

Yfča: Jo, založila :-))))) ale nějak nefunguje :-))))) Jiřík: Já mám kvalitní nohy :-))))) bruslej dobře i na nekvalitních bruslích :-)))

j_i_r_i_k
28. 05. 2003
Dát tip
Jo jo, nohy jsou základ... A na pevném základě se dobře staví... Tak jaktože si stěžuješ na sebevědomí??? :)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru