Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nejen dobří holubi se vracejí

24. 06. 2003
8
0
3403
Autor
Kastel

 

To byl mejdan ! Pivo a víno a rum a vodka a.... a pak přiběhl Karlův Brix, vlčák jako tele, celej zasviněnej od bláta. To bychom mu možná ještě odpustili, ale to že v tlamě držel mrtvýho jezevčíka, tak to byl teda průser. Do pytla zařval Jarda, majitel chalupy a investor celé akce. To je sousedovic Ajax, todle jestli praskne tak mě starej Koudelka přijde zastřelit. Neboj, to vyřešíme, někde ho zakopem a budou si myslet, že se zaběh, napadlo mě. To je blbost co když ho někdo vyhrabe a nabonzuje, že tu s náma viděli Brixe a zbytek si domyslej - to to chce nápad! Ptákovina střídala ptákovinu až nakonec vyhrála ta nejptákovitější. Vemte mu ho z tý držky a hoďte do vany nadhodil Míla a přiopile zamrkal. ??? No, co pořádně ho vydrbeme šampónem a vrátíme zpátky do boudy - koukejte ani není moc potrhanej.

 

A jak řekl tak se i stalo.

 

Za tejden mi volal Jarda a řehtal se do telefonu. Víš co se stalo ? Za našima na chalupu přšel Koudelka a říkal, že se mu stala neuvěřitelná věc. Prej jim pošel jezevčík, tak ho zakopali ho u lesa a ráno že se nestačili divit. Von že prej je zase v boudě. Byl na něj děsně hrdej - tomu se prej říká věrnost až za hrob.     


podezdívka
18. 08. 2005
Dát tip
Dost dobrý, ale chudáček jezevčík *t

úplně jinde, než kdo, co?

Hejka
27. 06. 2003
Dát tip
akorát, že jsem to samé slyšela o králíkovi a dokonce myslím na ČT1 v Bakalářích,ale před 150 lety, tos ještě nebyl na světě, tak tě to omlouvá

Kastel
27. 06. 2003
Dát tip
jé, učekanko, až teď jsem zjistil, že mi v janě vypdalo "s" (tím, nemyslím v Janě tsss - původně tam mělo bej "jasně" :o) Hejko, ale svět se tále točí - otáčka padle asi právě na psa :o)

Aha :-))))) tady vidíš, jak může bejt jedno písmenko důležitý!

Kastel
26. 06. 2003
Dát tip
...normálně, kradu to po hospodách :o)

To je teda zajímavý, já když du do hospody, tak tak každej akorát blbě kecá. Nechceš mě někdy vzít sebou na nějakou loupežnou výpravu? .-)))

Kastel
26. 06. 2003
Dát tip
...řeklo se janě - bez bab ! (to je takové naše fotbalové heslo :o) - je to proto, že když jsou u toho baby "tak každej akorát blbě kecá" :o)

Ale já jsem skoro chlap! Fakt, mi to řikaj tady lidi :-)))))

A Jana může, jo!

Kastel
26. 06. 2003
Dát tip
Jó, Janička.... a která ? :o)

To já nevim, která, já jí neznám, akorát je to nespravedlivý, že Jana může a já ne, má Jana fousy???

Kastel
26. 06. 2003
Dát tip
má,ale úplně jinde :o)

:-))))

WWWWWWWWWOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWWWW Kam ty na to chodíš?????? :-)))))))))))))))))))))))))))))))) Krása!!!!! Netušim, jakou to má literární úroveň, ale děsně mě to rozesmálo :-)))))

WWWWWWWWWOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWWWW Kam ty na to chodíš?????? :-)))))))))))))))))))))))))))))))) Krása!!!!! Netušim, jakou to má literární úroveň, ale děsně mě to rozesmálo :-))))) °°°°°°

Rowenna
24. 06. 2003
Dát tip
Chudák jezevčík. :-(((( :-)))

des_te_meer
24. 06. 2003
Dát tip
:-) dobre :-)))))***

poorboy
24. 06. 2003
Dát tip
:)))) nojo, z toho by mohla vzniknout nová sekta...založená na jezevčíkově sice ne zmrtvýchvstání, ale boudonávratu...

Humble
24. 06. 2003
Dát tip
No to je nářez, no to je maso, no to je síla :o)*

papouch
24. 06. 2003
Dát tip
....a to byl v tý boudě mrtvej, nebo živej? :-)))) píp

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru