Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Letní aneb když uviděl jsem dlouhý nehet

29. 06. 2003
0
1
3535
Autor
Kastel

 

Slunce je veliké  a dlouzí jsou dnové

Musím si koupit sandálky nové

Ze starých mi totiž palečky koukají

(teď si dám pauzičku a myslím potají)

…kladný je výsledek - našel jsem klid

a asi ušetřím – vždyť tak to má být


1 názor

Kastel
23. 03. 2009
Dát tip
avi k oživení debaty - fakt fobrá :o)

snoopyxcz
04. 09. 2005
Dát tip
Zajímala by mě ta příhoda s dlouhými nehty na nohou.

Rowenna
09. 07. 2003
Dát tip
:-))) No, Monty, asi tuším, jak by ti Standa odpověděl stran žvýkačky. :-)) Nehtům, které jsi nosila, se říká horolezecké, a jak tak koukám na ty své, začínají se jim nápadně podobat. (A to jsem si je stříhala minulý týden. :-)) ) anebo, že bych měla malé sandály? :-)))

Vau, to jsou mi věci, tak díky Rowenno, to jsem netušila... že se nehtům ala Yetti říká "horolezecké"... mimochodem... když už tě vidím... ona teda sice Kodynie sem dávala odkaz na Horoskopy online... ale to je takový dlouhý a nepřehledný... kdy bys asi tak měla čas, teda, měla bys ho třeba někdy? :o))) Mě by zajímalo, jak jsme na tom Standa a já... Standovi už ho teda někdo kdysi dělal, ale mě ne, fňuk fňuk...

Rowenna
09. 07. 2003
Dát tip
Jo, jo, napiš do zpráv datum, hodinu a místo narození. Beru si domů Kefera, ten je pěkně pesimistický. Jinak, existuje ještě jeden server v angličtině, který používám: www.astro.ch - (astro.com) na denní horoskopy. Myslím, že je tam i možnost výpočtu partnerských párů. Ale tyhle "automaty" nemají duši, tudíž nepochopí nelogičnosti. Jaktože jeden aspekt říká tohle a druhý něco protichůdného, kupříkladu. Je to možný naprogramovat i na němčinu, mě napadlo, pokud ta by byla schůdnější. Za pokus nic nedáš. :-))

Hejka
08. 07. 2003
Dát tip
čumím, asociace ze sandálků na holuby, kam jsme došli, kdo to ví, tahle ulice se jmenuje holubová

Krel
04. 07. 2003
Dát tip
:-)

Kastel
03. 07. 2003
Dát tip
:o)))....holub prej nejni špatnej - něco mezi kuřetem a bažantem - ale já osobně si myslím, že je to dost přesolený :o)

papouch
03. 07. 2003
Dát tip
My papoušci raději oříšky....... :-))))

nejsem papoušek a taky radši oříšky. A ještě radši mandličky. Upražený a přesolený.

papouch
03. 07. 2003
Dát tip
jojojoooooo hooooodněhodně soli :-)))

MP: Já jsem jednou chodila s dost velkým bláznem, na gymplu, ten by se ti líbil, jednou mě donutil soutěžit, kdo si vydrží dýl nemejt vlasy. On to vydržel dva měsíce :-))) já CELÝ dva týdny! :-))))) ale podváděla jsem :-)))))

Nóó, tak to bych asi nesoutěžila, mastný vlasy mě dost serou...:o)))

MP: No průser byl, že on měl vlasy asi centimetr dlouhý a já metrdvacet :-))))) Vlasy né, jó! :-))))) a ty mětrový nehty sis myla? Špejlí? :-)))

Ty neměly metr, co si pamatuju, tak nejdelší měl necelejch šest cenťáků... ony se dost lámaly... a myla jsem si je, zároveň s nohama. :o)

MP: Tohle je rozhovor podle mýho gusta :-))))) škoda, že si musim furt hrát na královnu :-)))))

Tak to by mě teda těžce nebavilo, hrát si na královnu...:o) Abys to měla snazší, tak ti napíšu jeden rozhovor, co jsme kdysi vedly s kamarádkama (den před svatbou jedné z nich). Já: "Hele, tak jsem tuhle přistihla sestru, jak lepí holuba zespodu na stůl. Přesně jako já. To bych nevěřila, že i tohle je v genech, a sestra je navíc nevlastní." 1. kamarádka: "Já taky lepím holuby zespodu na stůl." 2. kamarádka: "Fuj! Vy jste čuňata!!! Zespodu na stůl!!! To je nechutný!!!" Já + 1. kamarádka: "A co s nima teda děláš ty, když je vydloubneš a zrovna nemáš po ruce kapesník???" 2. kamarádka: "No, co by? Sežeru je."

MP: BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE teď jsem si teda skoro blinkla! Ale je pravda, že to, že si nemám brát mýho manžela jsem měla poznat podle toho, že když jsme jeli autobusem z výletu a on nevěděl, kam se žvejkačkou, tak na mou radu přilepit ji zespodu na sedadlo zařval: "COŽE?????", zabalil ji do papírku a dal si jí do kapsy. Jo, včera jsem byla u mý sestřenice, která se přede dvěma týdny vdávala a já nemohla na svatbu. tak jeden posvatební rozhovor: Já: "Tak jsem se zamilovala" Ona: "Já taky" Já: "COŽE?????" Ona: "No, tři dny po svatbě, ale nikomu to neřikej" Já: "A spíte spolu?" Ona: "Spim JENOM s nim, s manželem jsem nespala už osm měsíců!" Smutný.....

No, to je opravdu smutný. Zkusím se zeptat svýho manžela, kam by přilepil žvejkačku v autobuse. Stando... kam bys přilepil žvejkačku v autobuse?

Ty se neptej na žvejkačky, ale na holuby!

Stando, co uděláš s holubem z nosu, když nemáš po ruce kapesník? (Jenže on mi na to řekne, že má VŽDYCKY po ruce kapesník.)

MP: No, na to ty odpovíš: "No, vidíš, jak se o tebe starám, Stáníku!" :-)))))

Já se o jeho šnuptychly nestarám! :o)))

No a? Říct to můžeš, nebo ne? Chlapi prd vědí :-)))))

Pochopila jsem to jako čekanka! :o) Btw. měla jsem období, kdy jsem si nestříhala nehty na nohou a musela si kvůli tomu kupovat o dvě čísla větší boty. Prý to bylo hnusné, říkají moji přátelé, ale mě to přišlo docela cool...:o)

MP: FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))) Tví přátelé měli pravdu! :-)))))

MP: Teď si tak prohlížim nohy a přišla jsem na to, že kdybych si nestříhala nehty, tak bych asi ryla zem.....myslim, že by netrčely dopředu!

Někomu by trčely, někomu netrčely... já zem neryla. :o))) Jo a ty nehty jsem si nestříhala DVA ROKY. :o)))

MP: Dva roky??????????????? No to se ti přece musely stejně ulámat! A proč sis je nestříhala????? Proboha, nejsi blázen? :-)))))

1) Jo, občas se ulamovaly. 2) Jo, jsem blázen.

papouch
30. 06. 2003
Dát tip
já bych se na nehet vyprd' a koupil si basu piv... :-)

No..... tentokrát v hospodě koukám vykládali samý kraviny :-)))))

Hejka
27. 06. 2003
Dát tip
...tak teď jsem zcela zmatená, nadpis o nějakém dlouhém nehtu, no ten se dá ostříhat, ale palečky koukají dál, peníze na nové sandálky chceš vrazit jinam, jen ne do žádné kampeličky!

Kastel
27. 06. 2003
Dát tip
učekanko - ta není z hospody ta přišla sama - va sandálíchm můza - no prostě hrůza Hejko - to je jasný - uviděl jsem dlouhej nehet tak jsem si řek, že mi lezou palce a musím koupit nový botky a ehle oni to sandále

Já to teda pochopila tak, že ti ten nehet přerost a proklubal si díru botou, ze který byl rázem sandál a proto potřebuješ nový boty :-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru