Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kurvička II.

31. 07. 2003
28
0
7596

Tak předělanej konec

 

Seděla ve svým pokoji na válendě. Malá, ustrašená holka. Seděla, poslouchala ten hluk a doufala, že dneska nikdo nepřijde. Byla už skoro noc, z ulice sem pronikalo světlo pouliční lampy a když jelo kolem auto, tak obdélník okna přeběhl z jedný strany pokoje na druhou. Ani nerozsvítila, jako by věřila, že když bude tma, všichni si budou myslet, že v pokoji nikdo není. A pak se pomalu otevřely dveře a vešel starej chlap. Stálej návštěvník. A asi i nejlepší, skoro se jí ulevilo, nikdy nechtěl nic jinýho, než jí strkat jazyk do pusy a ošahávat jí prsa. Přistoupil k ní, sedl si vedle na válendu, objal ji a řekl: „Dáš mi pusinku?“ Z oka se jí skulila slza. Polkla ji a pootevřela pusu. Tak to chtěl. Tak to vždycky chtěl. Seděla a držela, napjatá, jako struna na jejich starým klavíru. A on ji pak nakrmil její vlastní krví a svým mdlým, žlutým, unaveným semenem.

 

Ze školy se courala, dneska je matka doma, bála se. Jestli tam taky bude ten její, jestli pijou, nebo jestli tam bude hodně chlapů a pijou. Klíč nešel do zámku, zazvonila. Matka jí přišla otevřít na nejistých nohách, připitoměle se usmívala a na sobě měla jen kalhoty a halenku. Rozepnutou. Chvíli se na polonahou matku koukala a přemejšlela, jestli se těm chlapům jenom ukazuje, nebo jestli s nima i spí. Pak hodila tašku na zem a rychle utekla na půdu a zamkla se. Matka vyběhla za ní, kopala do dveří a úplně nelogicky křičela: „Poď sem a vypadni, poď sem a vypadni!“ pořád do kola. Schoulila se do starýho křesla, s každou ránou sebou trhla a když ustaly a matka zjevně odešla, rozbrečela se. Nevěděla o nikom, kdo by jí pomohl.

 

Nadechla se, vzpřímila a pyšně zvedla čelo. Musí projít tím hloučkem mladých kluků a nesmí dát na sobě ani trošku znát, že se jich bojí. Jeden z nich jí zastoupil cestu. Stála proti němu a dívala se mu do očí. Nakonec co by jí mohli udělat… Byl docela milej. Mohlo mu bejt okolo osmnácti, jako i všem ostatním, bylo jich pět. Sedla si k nim na schody a povídali si. Všichni se předháněli s poklonama, každej z nich na ni chtěl zapůsobit nejvíc, každej z nich ji chtěl. „Kolik ti je, kočko?“ zeptal se jeden z nich. „Čtrnáct“ odpověděla. „Páni! Tak to se za rok přihlaš!“ smáli se, zvedli se ze schodů a pomalu odcházeli. Aha, zamyslela se, takže si od teď budu přidávat dva roky…

 

Jela za kamarádkou. Autobus pojede za půl hodiny. Koupila si časopis a cigarety. Když kouří, vypadá starší. Taky oči si podtrhla tlustou černou čárou a na řasy si nanesla tubu maskary. „Slečno, už vám někdo řekl, že máte nejkrásnější oči na světě?“ Nejkrásnější oči na světě se podívaly nahoru a nejkrásnější pusa na světě se usmála a řekla: „Jen oči? No, to snad nemyslíš vážně!“ Byla krásná a věděla to. Byla vyzývavá a věděla to. Bylo jí osmnáct, i když rodnej list řikal čtrnáct čtrnáct čtrnáct… Ke kamarádce nedojela. Schoulila se do náruče nějakýho kluka, kterej byl mladej a krásnej a nesyčel uslintaným koutkem „Dáš mi pusinku?“, ale hladil jí, objímal a vyznával lásku. Jeho semeno bylo horký, bílý a sebevědomý.

 

Seděla na židli a její pohled byl nepřítomnej.  Z kapsy vytáhla papírky a ubalila si zkušeně jointa.  „Jak můžeš dělat takovou ostudu?“ ječela matka. „Ukazujou si na nás prstem!“ Zapálila si a se zavřenýma očima vdechovala.  „Nemůžeš mi odpovědět? Jako kdybych mluvila do zdi! Seš stejnej parchant, jako je tvuj otec! Ale já tě k němu pošlu, uvidíš, ať si s tebou dělá, co chce, ať si tě pošle třeba do děcáku, mně to je jedno!“ Otevřela oči a podívala se na matku: „Neječ a pošli mě, kam chceš. Všude bude líp, než s tebou. A o tátovi nemluv. Už dávno vim, proč od tebe utek.“ Uhnula před botou, kterou po ní matka hodila, zvedla se pomalu ze židle a v předsíni se obula. „Kam deš?“ neodpovídá „Kam deš, se tě ptám!“ zavázala si tkaničky a aniž by se na matku podívala, zavřela za sebou dveře. Na náměstí se posadila na schody u kašny. Zapálila si cigaretu a pohrdavě sjela pohledem policejní hlídku, která šla okolo. Už je jí přece fakt patnáct.

 


děkuju :-)

Jacob
27. 06. 2006
Dát tip
tleskam.

tak to už nečti :-) seš v práci, nebo doma?

no vidíš, jak seš chytrá holka :-) tak jak žiješ? :-)

nó, vidíš, že to neni všecko vo hovně! Vono něco asi jo, ale jiný zase ne, to je ten záměr, kdyby bylo všecko vo alelujá, tak by tě to potom ani nebavilo ..... tak to bylo chlácholení pravda je, že mě ty příšerný maily s přílohou v pps, jak tam zpívá Céline Dion, nebo něco podobnýho a míhaj se tam úchvatný obrázky západů slunce z celýho světa pokud možno s nějakejma optimistickejma popiskama PŘÍŠERNĚ SEROU a myslim si, že jsou taky vo hovně :-)))))

jéžiš, co to je? Já žádný příspěvky nečtu, znáš mě, já nečtu nic a je mi líp :-)))))

no protože seš v podstatě konzervativní a věrnej člověk :-)

tak si nestěžuj, dyk to je docela hodně důležitý, neřku-li základ všeho, když to klape doma, tak se leccos dá překousnöut

jé, seš krásná s tělesama i bez těles, jedna z nejkrásnějších žen v Praze! (to bylo skromný!) Zeptej se Lennona! (ale nemusíš, můžeš klidně věřit mně!)

a máš papír, tužku a povlak na polštář? :-)

gASK
05. 01. 2004
Dát tip
Papír mám. Tužku taky. Povlak na polštář mám na polštáři. (ale už přijel kamarád v kloubouku, takže mám kouzelný klobouk:)

no tak vidíš, máš všecko, co potřebuješ, dneska jsou ty děti tak rozmazlený, že si neumí poradit vůbec s ničim! (To dítě máš bejt ty!)

gASK
05. 01. 2004
Dát tip
Teď bych se měl podle scénáře urazit, viď?;) Ale já jsem hrdej na to, že ještě umim bejt dítě....si to musím užít dokud můžu, no ne?;))) Když já jsem línej to přepisovat:) To víš......

Já vim, já jsem taky hrdá na to, že jsem ještě dítě, nakonec, co je na světě lepší? :-)

gASK
05. 01. 2004
Dát tip
Dám se podat...:) Tuhle hádanku nevyluštim...

sex :-))) ale to nemůžeme ještě vědět :-)))))

gASK
05. 01. 2004
Dát tip
To máš pravdu....my si jenom půjdem hrát na dotora;)))

Já jsem si nikdy nehrála na doktora, měla jsem bratrance, kterej nechodil okolo horký kaše, řek poď mi to ukázat a já to ukážu tobě. A tak jsme si to ukazovali za prádelníkem :-)))))

gASK
05. 01. 2004
Dát tip
Jsou takový:) Já jsem si na doktora taky nehrál, byl jsem ukřiknuté a zakřiknuté a všelijak jinak divné dítě;) I když ve školce ještě ne, to jsem byl docela raubíř, mlátil jsem sněhuláky a tak;)))

Já jsem sněhuláky nemlátila, já jsem mlátila jenom jednoho spoluškolkáče, protože se vykakal u bazénu a to bylo děsně hnusný!

gASK
05. 01. 2004
Dát tip
Já jsem nemlátil spoluškoláčky, naopak, jedna spoluškolačka mne tloukla deštníkem:))) Já jsem zmlátil jednoho sněhuláka a od tý doby jsem se nerval ani jsem neměl potřebu se bít jinak, nežli slovně:)))

No do mě byl ve škole zamilovanej největší grázl ze třídy, takže jsem byla hájená. Například když se pořádala hromadná bicí akce, což probíhalo tak, že muj největší grázl s druhým největším grázlem stáli každej z jedný strany dvěří do šatny a každýho, kdo procházel dveřma praštili (čim, to už nevim) a když jsem měla projít já, tak muj největší grázl udělal takový to gesto rukou: STOP a řekl: "Tuhle ne, to je moje holka" a já prošla bez úhony. A pak jednou mi nějak chtěl vyznat lásku a vymklo se mu to a on si to poplet a seřezal mě švihadlem, že jsem měla tejden na zádech jelita a soudružka učitelka mě chodila po škole ukazovat, jaký mám na zádech jelita a muj největší grázl byl potrestanej pokořujícím trestem - dostal před celou třídou na holou a já brečela, jako želva a byla jsem ponížená za něj! A potom mi v pátý třídě propad a byl lásky konec :-)))

Ale zase k nám propad Pepa Vrba a taky mě miloval ale ten mě už nebil, ten mi nosil sběr a léčivý rostliny.....a pak už mě nikdy nikdo nebil, až muj manžel :-)))

gASK
05. 01. 2004
Dát tip
Hezké příhody z dětství, taky ti budu za osmnáct let vyprávět, až se mi to vybaví....teď se nějak nepamatuju:))) To přijde s věkem, člověk zapomíná takový nepodstatný věci, jako kde má brejle, co to šel nakoupit, kde bydlí apod., zato si vybavuje to podstaný: s kym seděl v druhý třídě, koho ve třetí třídě ztloukli a jak v pátý tříde nakreslili na tabuli sprostý obrázky a co jim přesně paní učitelka tentkrát řekla:))) A samozřejmě všecky dětský lásky;)

já si vůbec nepamatuju kdo kdy s kym seděl, já si nepamatuju ani s kym jsem seděla já a brejle nenosim, ale lásky si pamatuju všecky :-))))) teda skoro :-) ale ty, co si nepamatuju, to nebyly zas tak moc velký lásky :-)))

gASK
05. 01. 2004
Dát tip
Tak asi tak:)))

Asi ne :-) ale mohlo se to vyzkoušet, jako silvestrovská taškařice :-)

gASK
04. 01. 2004
Dát tip
Když já nemám ani tiskárnu, ani nůžky, ani klobouk;) No vlastně nůžky jo...;)))

gASK
03. 01. 2004
Dát tip
Prostě to vytiskneš, roztříháš na věty, smícháš v kloubouku a pak jak to taháš tak to lepíš za sebou:) Nebo ne?

Už ses rozhod?

gASK
02. 01. 2004
Dát tip
Neee...já jsem chorobně nerozhodnej...:) Já si je tam radši spatlám oba dva, jo?

No, ono by to chtělo je tak nějak spatlat, ale já to neumim :-)

gASK
01. 01. 2004
Dát tip
Právě jsi mi zadělala a schizofrenii:) Páč se nemůžu rozhodnout, kterej konec je lepší....umíš fakt skvěle psát, čekanko:) Díky Ti za tvý dílka...***

Albireo
25. 11. 2003
Dát tip
Tenhle konec je zdánlivě optimističtější, ale řekl bych, že ve skutečnosti hrozivější.

A ty mi čteš myšlenky :-))))) ono nejde o optimismus, ono to v podstatě vyjde nastejno, spíš šlo o to, že tenhle konec je jakože přiměřenej k celku.....prej :-)))

A víš o čem to je, žejo

hippiesanda
19. 11. 2003
Dát tip
no jasně, aspoň trochu:-) našli se totiž lidi, který mi to vysvětlili:-)(že jo čížino??!!)

který?

hippiesanda
19. 11. 2003
Dát tip
čeki: Neznáš. Ale byla to holka(15) se jménem Lucka Čížkovská

A můžu se zeptat, jak ti to vysvětlila? :-)

hippiesanda
18. 11. 2003
Dát tip
:-) ****** moc krásně procítěný

No, já vim, je to sporný, kterej konec je lepší, líp zní asi tenhle, je takovej konzistentnější, ale tamten jasnější :-)

Kytiii
12. 11. 2003
Dát tip
Nový konec, nová holka... ale v jedničce jsem ji víc litovala :o) *

j_i_r_i_k
14. 10. 2003
Dát tip
Teda to je genialni napad - napsat si dilko a pak jen menit dilo - na psani prozy je totiz nejtezsi zacit - pak uz se mas ceho chytit - no a Tvoje reseni je vskutku kulisacke a salamounske zaroven... Jen to tema - z tohoto uhlu se mi nelibi ani jeden konec, plody jedovateho stromu nemusim...

j_i_r_i_k
14. 10. 2003
Dát tip
Teda konec menit samozrejme :)...

Jenže o tom to neni. A mně se ty konce taky nelíbí

Klementina: Ve dvojce je ten konec taky hodně smutnej :-) a je pravda, že v jedničce nekoresponduje s ostatním textem :-))) lukysy: Jistě, podle toho to poznáš? :-)))))

lukysy: To se teda těš :-))))) kdoví, jestli se k ní propracuju :-)

lukysy
24. 08. 2003
Dát tip
Taky mi posli fotku: lukysy@seznam.cz :-))

četla jsem jedničku i dvojku, ale ta první byla hezčí, no nic, asi mam ráda smutnější konce..

lukysy
16. 08. 2003
Dát tip
Těším se na trojku. :)

Aki
15. 08. 2003
Dát tip
aki@email.cz :o)

stačí rozesílat fotky, já na každý vypadám, jako cikánka :-)))))

Aki
14. 08. 2003
Dát tip
čeky: tak mi taky nějakou pošli :o)

dej adresu :-)

Aki
12. 08. 2003
Dát tip
čeky: musíš se maskovat, víš... chodit hodně na sluníčko, sem tam někoho okrást, sem tam sousedům vymlátit okna kamenama... taková malá kamufláž... :o))

Aki
11. 08. 2003
Dát tip
čeky: tak uteč :o) co to máš za práci, že nedostaneš dovču? děláš kosmonauta na Miru? :o)

Honey: Až tak????? Mně přijde, že tamten toho víc řekl, ale hezčí, jako že se sem víc hodí, je tenhle Aki: No já zaměstnávám sama sebe, víš! A musim platit nájem...

Aki
11. 08. 2003
Dát tip
čeky: nájem platit nemusíš... vezmi si příklad z cikánů, ty neplatěj kolikrát i několik let, než se na to přijde :o)

No jo, jenže nás by vykopli hned, to je právě to kouzlo :-)))

Honey
11. 08. 2003
Dát tip
:o//

Aki
09. 08. 2003
Dát tip
čeky: já jsem nesmrtelnej... jako Lenin :o)) jsem se jen dovolenkoval teďkonc... :o)

Ty se máš, já letos žádná dovolená, jen práce :-(((

Honey
09. 08. 2003
Dát tip
mě se tenhle konec nelíbi...ten puvodni byl lepši...

Aki: Jé, ty taky žiješ? :-)))

StvN: To je dobře :-)

Aki
07. 08. 2003
Dát tip
tendlenc konec se mi líbí víc :o)*

Luk: Jo, světem hejbe minimalizace :-))) StvN: řikám, že se ti člověk nezavděčí :-))) barobrk: No jo, ale zase neřiká, co jsem tim chtěla říct! :-))) ď

StvN
06. 08. 2003
Dát tip
I zavděčí

fermosa
06. 08. 2003
Dát tip
hm, docelas mě překvapila *t

StvN: Tak řekni čim :-) fermosa: čim? :-)))

fermosa
06. 08. 2003
Dát tip
tímhle neprůjmovým dílem.

myslíš, že mám vždycky průjem? :-)))

StvN
06. 08. 2003
Dát tip
Sám nevim. Jsem asi moc náročnej.

StvN
05. 08. 2003
Dát tip
e-e

Hynie
04. 08. 2003
Dát tip
Drsný, životní, smutný ... ***** *****

JMC: Já vim :-) StvN: Praštim tebe :-))) Hester: Já vim :-))) Hynie: Já vim :-)))))

Jo to de taky, takový to nělzjá ujtí (to byl jeden človíček v šedesátých letech v Kazachstánu a přišlo mu, že takový tři čtyřicátníci mluvěj ňák divně a vono německy, taxe k nim přichomejt a začal se bavit, oni zbystřili, zpanikařili utekli, jej jeden řek: Nělzjá ujtí. Od místních se dozvěděl, že to jsou německý zajatci z války.) Mě se významově ten první konec líbil víc, jakože vyhledává vztahy, ale musí dát kopačky jako první. Tohle je zas trefně napsaný. Jen aby to pak nebylo jak Dallas: Kurvička CLXVIII (168) ;-))))

Luk: No, právě, mně tady ten první význam taky chybí. Ale já na tom ještě zapracuju :-) slibuju, že naposledy :-)))

Ale ne počkej já se téměř těšil pak na to 168. pokračování, víš že pak by byli takový ty hlášky: Čekanka píše poslední kurvičku, pak ještě přesvědčena, čekanka poosmé končí Kurvičku.... To byl fťyp.

Jenže já měnim jenom konce! :-)))

Minimalistko ;-)))))))))))))))

StvN
03. 08. 2003
Dát tip
Prašť jako uhoď.

Hester
03. 08. 2003
Dát tip
Lepšejší. *****

Cheeky
02. 08. 2003
Dát tip
:-) taky mi je patnáct.. a ta vzpoura ve mě někde je... t*

Ta vzpoura je v každý patnáctce :-)

J_M_C
02. 08. 2003
Dát tip
jo, tenhle konec je lepsi.

alim
01. 08. 2003
Dát tip
ja dam tipik...ma to promo filmovej scenar...dobre napsano.. asi si pujde precist I. dil a kdyz prijde III. tak taky..urcite T*

lachtan81
01. 08. 2003
Dát tip
je to fajn,čistý sloh .. chci pokračování ! :-) *

JASAN
01. 08. 2003
Dát tip
nic moc. Ani první ani druhá. O takovejch věcech by měl psát jen ten, kdo ví o čem píše.

guy: Jo, tkám utěrky z konopí :-))) lenty: No jasně, hepáče jsou příjemnější :-) alim: Myslíš, že až tak? :-))) lachtan: Děkuju :-) Teichman: Od tebe těší :-) JASAN: A jak to poznáš?

guy
01. 08. 2003
Dát tip
Fajn, objednávám u tebe dva půltucty!

nechceš rovnou tucet?

guy
01. 08. 2003
Dát tip
tolik nádobí zase neušpiním :-)

No, tak budeš víc vařit a jíst!

Pivson
01. 08. 2003
Dát tip
Ještě lepší

Nostradamus
31. 07. 2003
Dát tip
drsný svět - ale napsáno dobře :-) *

IVANOL
31. 07. 2003
Dát tip
Tak ten nový konec se mi líbí. Je tam ten vzdor proti všemu. Za poctivou snahu a ten konec *!*.

Děkuju IVANOL: no jo, ale zase tam neni, co jsem tam chtěla :-))) ale ono se to jednou podaří! :-)))

IVANOL
31. 07. 2003
Dát tip
To je jasný, ale bacha, ať z toho není myší kožíšek! :-))

No, už uvažuju o tom, že ji nechám fakt zestárnout a pak o ní napíšu ještě jednou :-)

IVANOL
31. 07. 2003
Dát tip
Už se těším na Kurva III. :-)))

KayTee
31. 07. 2003
Dát tip
vidím, že diskuze Lenty2 zapůsobila ;o) Hezký konec !!! *

IVANOL: Ty seš dneska fakt hnusnej! KT: To je omyl, o těchhle věcech já píšu furt :-)

IVANOL
31. 07. 2003
Dát tip
cek: tak se nečerti...já Tě jentak zlobim...

KT: Tak jsem ti poslala avi na dvě s podobným tématem, ale pak jsem koukala, žes na minulý Kurvičce byla. Tak teď nevim, cos tim chtěla říct :-)

guy
31. 07. 2003
Dát tip
Jestli budeš takhle přidávat, tak asi bude do týdne v důchodu :-))) (jestli se ho teda s těma jointama dožije)

Tráva léčí. Blbne z ní hlava, ale dožiješ se vysokýho věku :-)

guy
31. 07. 2003
Dát tip
Tak to bude eště srandovnější, až bude vzpomínat :-)

To asi nebude, nějak mi to nepřijde veselý, nejspíš to bude ještě smutnější.

guy
31. 07. 2003
Dát tip
Já mám zkušenost s těmi srandovními sklerotičkami - tak proč bys to nemohla taky tak pojmout?

No, třeba jindy, až si budu dělat legraci z někoho, kdo je hloupej a dostal se do sraček vlastním přičiněním

guy
31. 07. 2003
Dát tip
Dobře dobře ... už mlčím ... ale o té zblblé hlavě to bylo od tebe ...

to jo, dyk to je pravda, když někdo hodně hulí, tak je vymatlanej. Mám jednoho takovýho kámoše.

to jo, dyk to je pravda, když někdo hodně hulí, tak je vymatlanej. Mám jednoho takovýho kámoše.

guy
31. 07. 2003
Dát tip
a proč to říkáš dvakrát, já ještě nejsem tak nedoslýchavej :-)

Já ani nevim, nějak mi přišlo, kdyby to chtěl slyšet taky někdo jinej :-)))

guy
31. 07. 2003
Dát tip
to zní, jakobys nabízela dealerský služby v oblasti konopných produktů

lenty2
31. 07. 2003
Dát tip
Jo, pokud bude trojka, nenechám si jí ujít. Čím dál lepší závěry. Sakriš, nějak se mi zdá, že končí éra šťastnejch konců. Už vím, proč jsou psané všechny ty zhovadilosti se šťastnym koncem. Když se podívám, jak je reálnej život drsnej, začínám milovat tyhle pohádky... jo, Tipek, samo *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru