Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kam jdeme spolu s Jezisem?

02. 07. 2000
2
1
4057
Autor
Chrjac

Kam jdeme spolu s Jezisem? To vubec neni tajemstvi Jsme si jisti ze je s nami Tak mame spolu zastitu. On nas velmi miluje Vede nas pod svym kridlem Vime ze nas z ruky jeho Nikdy, nikdo, nevyrve. Chvala Ti Pane Jezisi Naš Boze super-nadherny Vem sebou i te kteri Chteji take jit s tebou!

1 názor

¨jo jo dědouch má svatou pravdu..... existuje jen jeden směr.... a tam míříme všichni.... že jo?? nebo zde je diskriminace povolená ??

Miroslawek
18. 07. 2000
Dát tip
Jemináku, ještěže jsem byl na dovolené. Slepota Vás ranila.

Miroslawek
18. 07. 2000
Dát tip
Ještě k dílku, aspoň to má konečně nějakou literární úroveň. Dokonce myšlenku bych tam s velmi přimhouřenýma očima konečně našel. Malý, ale pokrok. Přesto nebo právě proto se mi to nelíbí ;o)))

Cyndi
04. 07. 2000
Dát tip
prokristáááčka, vono to neskončilo?? :-(((

papouch
04. 07. 2000
Dát tip
mchecht :-) seš nezmar

Print
04. 07. 2000
Dát tip
Milý Chrjacu!:-) Vlastně jsem ti chtěl jenom poděkovat za tvoji básničku!:-) Vnímám v ní spíše tvé úpěnlivé poselství a vyznání z intimity, které vždycky nakonec vyzní trochu jinak, než člověk v sobě cítí. O to víc si vážím tvé nehrané snahy podělit se s ostatními o radost i o úzkost, kterou prožíváš! Stalo se módou v těchto kruzích si do tebe kopnout a načechrat si na tobě svý povadlý papouščí peříčka, potažmo pod sebe nakálet pár sprostých slov. Jsem rád, že máš v sobě víc poctivosti a ryzosti v hledání a nacházení, ale i ve ztrátách, než všichni ti odříkávači kýčů, mudrlanti vlastní pýchy a rádoby intelektuální “jirásci” – pro něž “temno” neskončilo a v němž se tak rádi rochní. Jsem rád, že poctivě stojíš tam, kde stojíš – bez ohledu na to, komu se to líbí a komu ne, bez ohledu na to, že i řada z tvých nejbližších “bratrů v Kristu”, jak to tak pozoruju, se tě přece jenom …ehm… jaksi štítí… A právě za to místo, kde věrně stojíš ti děkuju, byť by to bylo místo, které nemůžu s tebou sdílet. V žádném případě však tam nestojíš sám! Ale to ty dobře víš!:-)

Cid
04. 07. 2000
Dát tip
Dnes jsem četl slavkovo Rozloučení. Tvrdil o Printovi, že je skvlělý chlap a on to zde potvrdil. Papouch má dobrý hlody, ale tady to dost zaneřádil. U tohoto příspěvku opravdu doba temna smrdí zvratkami. Je problém, že jsme opravdu asi příliš pyšní. Mě se to jako báseň moc nelíbilo, ale možná není možné, aby chudák Chrjac psal v takové kvalitě, kterou já chci. Určitě to není smyslem jeho básní. Všichni chceme mít Chrjaca podle sebe a to je problém. On se proto nenarodil. Nechme ho ať vydá své plody. Vždyť "strom poznáme po ovoci."

papouch
04. 07. 2000
Dát tip
mchecht :-) tak jo, dali ste mně za ušiska :) ...prej načechrat povadlý peříčka.. hehe.. :-) hezký Néé, špatně. Chtěl jsem, já, starý, hloupý a jednoduchý, jen vyjádřit to, že je mi na zvracení z jakéhokoliv fanatismu, nejen náboženskýho. Pokud jste to vy, mistři metafor a nadsázky nepochopili hluboce se omlouvám, až z bidýlka padám. ................ uhnite, du to uklidit sám.

Dědouch
04. 07. 2000
Dát tip
no,a je to

Cyndi
04. 07. 2000
Dát tip
Nic proti vulgarismům, považuje-li je někdo z nás za nezbytný. Nic proti názorům kohokoliv, ale nediv se Printe, že ta lehce už úsilím zpocená monotónnost vzývání a obracení mírně řečeno irituje... :-(

Anonym
04. 07. 2000
Dát tip
Pokoj Bozi s vami!

Dědouch
03. 07. 2000
Dát tip
koho,Doggyho? ...pro člověka kterej je tak zaujatej svou pravdou je legrace tohoto druhu (urážka to nebyla) buď nesrozumitelná anebo (když už si to jako urážku vysvětlí) spíš motivující...No,moh sem mlčet ale ono se to někdy nedá vydržet:-)))

Dědouch
03. 07. 2000
Dát tip
já už to víckrát neudělám(?),fakt...

Robinson
03. 07. 2000
Dát tip
Jak si muzeme byt tak jisty, ze nas opravdu vede ve spravnym smeru? Ze to mysli dobre? Proc mas tu jistotu? Dava ti ji vira? Stejne dobre se da verit v cokoliv.

papouch
03. 07. 2000
Dát tip
Rozmilý Chrchláku, dovol, abych se zde, po přečtení tvého střevního kataru, upřímě a poctivě poblil. BLEEEEEEEEEEEEEEEEEE eeee EEEEe mhlueeEEe uee škyt eehhhhh...... A včil to ukliď.

Dědouch
03. 07. 2000
Dát tip
no no

Chrjac
03. 07. 2000
Dát tip
papouch! To mas kulturu! Vymysli si neco lepsiho! Uklidit? Co mne zbyva? Uklidim! :-)

Chrjac
03. 07. 2000
Dát tip
Robinson! Slibuje a ma rad Vsechny! Buh pro nas ma to vsechno nejlepsi! Amen!

Šílená
02. 07. 2000
Dát tip
:o))))))))))))))) příště napiš něco o želvičkách a žirafkách - to ti šlo dneska na pokecu moc dobře:o)))))))) i když "Naš Boze super-nadherny" je taky moc moc hezké:o))))))))))))))))))))))))))))) Promiň Igorku - já mám jen takovou rozesmátou náladu:o))))))

Doggy_Bag
02. 07. 2000
Dát tip
Já se tak těšil, že tu padne, v souvislosti se směrem, jedno frequentované vulgární slovo. Nedočkal jsem se... PS: nikam s tou vaší partou nepůjdu, neboť nemám dovolenou, snad příště..

Dědouch
02. 07. 2000
Dát tip
Inu Do prdele, deme, spolu ..... Už seš Bagoušku spokojenej? Všechno abych oddřel sám.....

Jákob
02. 07. 2000
Dát tip
Promiň myslím, že teď jsi ho urazil...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru