Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

návraty

08. 11. 2003
1
0
2355
Autor
ch_34

"Z hospody se vracím domů domů Z hospody se vracím domů spát Ulice a bloky domů domů Nechtěj mi v tom vůbec pomáhat Hvězdičky a bledej měsíc měsíc Putují tady se mnou tmou Nemusím myslet na nic na nic Můžu jen s nima odeplout\\\" Visací zámek: Traktor: Návraty

Před mnoha dny jsem se rozhodl ukázkově odejít z Písmáka. Většina jistě tuší proč. Ano, bylo to kvůli Lyrykovi a jeho špatný stolici.

Tenkrát jsem odešel spolu s JRR, a doufal jsem, že když vedle mě půjde i redaktor, že se v Lyrykově kadibudce něco změní. Měl jsem nálady Cobainova dopisu; vlastně dost lidí se na začátku ptalo, co se to vůbec stalo, a začalo-li se o to blíže zajímat (muselo, prototože Písmák byl jejich život, byl tím exotickým ideálním světem), nedostávalo se jim slov po zjištění pravd a odhalení převážně Lyrykových lží.

Dnes už si snad nikdo nevzpomene, ale v podstatě to pokračuje, ačkoliv párkrát Lyryk stáhnul kalhoty a sliboval, že si jde vyměnit spodky. Už nemůže jen tak rychle vymazat jednoho z uznávaných (Jako kdyby na Zlatym slavíku prohlásili, že Karel Gott si nikdy žádnou cenu neměl zasloužit, že vlastně zpívá přihlouplý písničky. Je jedno, souhlasíte-li s tím, ale udělat je to blbost, sviňárna a sebevražda.), protože by ho to stálo hodně, jistě hodně.

Chci, abyste si vzpomněli, že z Lyrykovy kadibudky se stala bouda, a dostane-li rapl, bude plná sraček.

 

Tak proč jsem se vrátil?

Protože víc kritiků, spisovatel potřebuje víc kritiků...

Protože už nechci bejt odškrtnutej na Seznamu nepřátel tím způsobem, nepřinášejícím Lyrykovi nevraživiost a útok jiných.

Protože se chci bavit tím, jak se teď nemůže nijak jinak vyjadřovat, než se omlouvat...

 


Tak to je vše, šťastnou volbu!

 

Pavel Hloušek z Navi


turandot
09. 11. 2003
Dát tip
OU, vskutku dobrý comeback! Šmarjá na to si musim jít zapálit... (ale nejdřív...) Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! Vítej! (to je prosim slavobrána...)

turandot
09. 11. 2003
Dát tip
eh...tak se mi nějak pochroumala (já to tušila!!) -ale dovedeš si představit, jak byla parádní...

Lyryk
09. 11. 2003
Dát tip
Omlouvat? Já děkuju tobě, za omluvu tomuto serveru.

chicoria
09. 11. 2003
Dát tip
Ráda bych se vyjádřila, ale jelikož jsem poměrně nová a unikají mi souvislosti, tak to neudělám.-)))

ch_34
09. 11. 2003
Dát tip
chápej si to, jak chceš; server mi nikdy nevadil, jen jeho vedení

Seregil
08. 11. 2003
Dát tip
No, co dodat.....objasnils to dokonale - sám jsem zvědaf co na to Lyryk....

ch_34
08. 11. 2003
Dát tip
:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru