Ivan Štrpka

Nedavno jsem objevila uzasneho cloveka - Ivana Štrpku - kdo zna jeho dila tak vi, proc jej nazyvam uzasnym:)
Chtela bych alespon jednuz jeho knihsehnat v elektronicke podobe. Na inetu jsem se po necem takovem uz samosebou koukala, lec nic nenasla:( Pokud by ho mel nekdo takto doma v pocitaci nebo vedel o miste, ze kterehojej lze stahnout, byla bych mu vdecna.
Diky:)

05. 02. 2005
0
0
1168
Knihy, Časopisy

Střípek z rána

Balony litaci
nemaj co na pracipo lidech koukaj
vzduch plnej THC
kocky si mnoukaj

08. 09. 2003
4
0
1015
Miniatury, hříčky

Dopis priteli...

Dopis priteli.
Cas od casu, kdyz "to" na me padne si pisu jen tak do supliku. Dnes vecer ovsemvymenim "suplik" za dopisni papir. Neptej se proc tohle vsechno coted bude nasledovatctes prave Ty.

08. 09. 2003
2
0
1089
Úvahy

Holcicka

Holcicka malicka nakreslila konickabyl dreveny houpaci, pozitri ma kremaci. V obradni sini, dlouha ulickana jejim konci nova urnicka. Holcicka malicka kresli dal, kouka do sklickapozoruje barvicky, zamotany larvickyPod stolem slepickapilne snasi vajicka. Holcicka malicka nekresli uz konicka,nekouka se do sklicka,vsude litaj pericka :)

07. 09. 2003
3
0
987
Blbůstky

Smutnej klaun

Smutnej klaunPred par lety zacalo tvoje predstaveniNikdo se neptal jestli v nem chces hratRekli jen, ty minis zivot meninebude na Tebe ohled brat. Svetla svitej, show zacina Zivot, pohyb vterinovky v hodinachLoudis vzpominky v pameti hlubinachChces aby vsechno byl jen senrano se probudit a zase je den. Z cerne udelas bilou, potlesk v manezipobavit publikum, chovat se tak jak oni chtej, o nic vic tady nebezi. Jsi klaun co pod sminky schovava svy pocitya myslenkySmich a spousta ruchu, hlasej se v tvym uchuSlzy ukryty pod maskou kejklirecitis promenu cloveka ve zvirevnimaj ji jen dva.

07. 09. 2003
8
0
1983
Blbůstky
Nahoru