Všechno už je pryč, už je ráno 2.díl

10 minut bylo ta tam. Lenka stála před dveřmi do pokoje pro hosty a nebyla si jistá, jestli má jít dovnitř. Bojovala sama se sebou. Ona tam chtěla jít, srdce ji říkalo, že se zamilovala, ale mozek, ten chytrák, tomu se tam nechtělo.

19. 04. 2004
0
1
761
Ostatní nezařaditelné

Všechno už je pryč už je ráno .....

Byl krásný letní den, takový jako dnes jsem ještě nikdy nezažila a to jsem na tom světě už šestnáct let, pomyslela si Lenka, která se právě vracela ze školy domů. Bydlela vkrásném malém městečku na východě Čech. Procházela místy jako každý den, míjela dům, který už někdo pěknou řádku let opravoval, krásnou zahradu smalým psíkem, který se pokaždé, když prošel někdo okolo, rozštěkal na celé kolo, ale také potkávala jedny a ty samé tváře, den co den. Chodila sama.

28. 03. 2004
1
1
596
Ostatní nezařaditelné

Jen tak na uvítanou

Je to už dlouho, co mi došlo, že nacházím porozumnění v knížkách. Ještě na základce mi jedna učitelka řekla, že můj sloh by mohl být jako krásné literární dílo a že ve mě možná něco je . a tak jsem si řekla, proč to nezkusit. Ale byl tu háček, mě spíše fascinovaly filmy, a tak jsem sedla za počítač a psala a psala a psala, vznikl z toho filmový scénář, připravený na zfilmování.

26. 03. 2004
0
0
539
Jen tak pro radost
Nahoru