Patriarcha 1. část

Toto dílko a názory v něm berte prosím s rezervou J
Patriarcha
… pro obranu svodody a nezávislosti České Republiky jsem připraven obětovat i svůj život.
Tak přísahám.

20. 08. 2004
0
0
1142
MIMO

Noční můra

Noèní mùra
Noc ta co pøináší šílenost noèních mùr zmocní se Vás a Vy ani nevíte jste-li èi nejste-li. Je to stav bytí bez bytí a vše je ve své neskuteènosti skuteènìjší než je vùbec možno. Èlovìk se propadne do svìta znìhož není návratu a setrvá tam na vìky vìkù i když jen po krátký okamžik snìní…
Byl vlahý letní veèer takový ten co Vás nutí se pøevalovat na lùžku neustále hledajíce tu správnou pozici a nakonec jako vkrutém žertu Vás spánek zastihne uprostøed myšlenky pocitu touhy a ta jako po Božím zásahu získá vlastní život, život vèase bez èasu vnekoneèném koneènu a tohle je pøíbìh jednoho znich. Hlavou mi prolétaly myšlenky a dìsily mne pøedstavy ze zítøejška, ale to pøece není možné … vtom okamžiku jsem spal a myšlenka ožila a zahrála si srealitou krutý žert.

18. 08. 2004
0
0
910
MIMO

Pohádka jednoho dne

Pohádka jednoho dne Krásný den začíná krásnými věcmi, které jakoby právě vypadly z batůžku Santa Klause, člověk se probouzí ze spánku z té uvědomělé smrti z vězení i ráje snů. Malinký človíček se probudí, posadí se na postýlku a rozespalýma očičkama mžourá a kolem něj je ten nekrásnější svět, jaký kdy viděl. Obléká se a jde ven. Okolo něj procházejí krásní lidé a v krásách světa je míjí, aniž by colkoliv řekl.

17. 08. 2004
1
0
979
Úvahy
Nahoru