Legenda o praotci futráloviči

Dávno, dávno již tomu.
Na počátku byl praotec futrál, jež nesl jméno Bonifác. Ve své nekonečné moudrosti se rozhodl poznat sám sebe, a tak stvořil futrál sobě téměř rovný a umístil ho do Ráje. Ráj bylo překrásné místo, oplývající medem, nektarem a violama.

01. 09. 2005
0
0
1177
Blbůstky

Příhoda v bazénu

Jana na své lepé nožky
rukávky si dala,
nehledě na hloubku vody
bójka se z ní stala.

10. 01. 2005
1
0
1832
Jen tak pro radost

Brkoslav a Frikadella aneb střes se hněvu uražených morčat

Vjednom malém zapadlém západočeském městě žili byli dva přátelé: Brkoslav a Frikadella. Znali se už od mládí a postupem času se znich stala nerozlučná dvojka, přestože byli oba tolik odlišní – Brkoslav se zajímal spíše o přírodní vědy, zejména pak o ornitologii, zato Frikadella svůj zájem upírala směrem ke gastronomii, zejména pak kmasným produktům. Jednoho lednového odpoledne Frikadellu napadlo, že by mohli sBrkoslavem postavit ze sněhu sochu. Brkoslav nic nenamítal, a tak se spolu odebrali na místo vybrané konomu uměleckému aktu, tedy na dětské hřiště.

08. 01. 2005
5
0
2064
Povídky

Včera mne napadla lepra

Včera mne napadla lepra. Zcela neočekávaně, bez nějakého ohlášení či varování a sprostě se mi usadila na levé ruce. Mnozí si možná mysleli, že je to jen moje černá chlupatá rukavice, která prostě jen ladí kmému svetru, ale to by se šeredně pletli. Šlo o to, že teď, když se mi uhnízdila na ruce, stala se zmojí ruky velice nevyzpytatelná končetina, kterou jsem absolutně neměla pod kontrolou.

15. 12. 2004
0
0
1827
Povídky

Zblblost

Jsem zblblá,jsem tak zblblá ze píšu báseň. Zblblou.

13. 10. 2004
4
0
6010
Blbůstky

Učitelé a my aneb Dělají si z nás srandu, nebo to (proboha) myslí vážně?!?

Touto (dalo by se říct) recenzí bych chtěla zcela NEZAUJATĚ povyprávět na už výše zmínělé téma. Abych splnila svůj slib, který jsem dala již úvodem, musím nejdříve vysvětlit (opět zcela nezaujatě) pojem "učitel". Pokud bych nebyla z gymplu (a na gymplu, jak je známo, jsou jsou inteligentní, chytří, bystří a především nafoukaní studenti) formulovala bych je asi takto: zapšklí nudní týpkové, sadističtí spiťaři, úzkoprsí přízemní troubové, nelítostní nestvůrní intouši kterýma cloumá senilita, uslintaní slizouni, neurotičtí narušení pomatenci, praštění brejlatí prznitelé dětí, prolhaní úskoční a sviňský prevíti, dementní kastrolové, nesnesitelní pošuci, malicherní byrokratičtí hnidopiši (bystří čtenáři v tomto místě zbystří, jelikož narážím na jistého. echm.

06. 10. 2004
4
0
4945
Úvahy
Nahoru