Pohádka pro princezny

Všechny dívky, slečny, ženy, malé princezny, holčičky a paní jsou předurčené ktomu, aby se jim plnilo vše, co se jim odráží vočích. Občas se na to zapomíná, ale je to tak.
Ale měla bych vlastně začít od začátku.
Takže byla jednou jedna malá víla.

16. 08. 2005
0
0
1143
Pohádky

krokodýlí pohádka

Dalo by se říct, že to je hrozně jednoduché, prostě jen si tak nakreslit krokodýlka.
Vezmu si jednu pastelku, prosím.
Ale je vtom veliká odpovědnost. Co když se ten krokodýlek nebude sám sobě líbit.

30. 12. 2004
7
0
4193
Pohádky

O puntících

Šestnáct malinkých puntíků šlo si pěkně na výlet.
Ale každý ten puntík (i dyž to byly všechno puntíci a taky pár punťátek) vypadal úplně jinak.
První puntík vypadal asi takhle: .
Druhý zas takhle: .

18. 12. 2004
3
0
2714
Pohádky

Mrazová holčička

Mrazová děvčátka to mají hrozně těžké; taky se snima už asi nesetkáte, protože jich je vlastně hrozně málo. Jsou to drobné dívenky, které mají krátké rozcuchané vlasy a modré oči. Asi by Vám připadaly strašně bledé, ale je to jenom proto, že se chudinky nemají kde ohřát.
Vruce vždycky žmoulají sněženku a snaží se usmívat, i když jim do smíchu nikdy není.

27. 11. 2004
4
0
1562
Pohádky

o stýskaňátkách

Každé správné stýskaňátko má svou chundelatou peřinku. Ale každá ta peřinka je tuze maličká, protože i stýskaňátka jsou drobná stvoření. A taky je všem strašlivá zima, jelikož takové stýskání není vůbec teplé a hřejivé.
A kdo to vlastně jsou stýskaňátka.

21. 11. 2004
9
0
3930
Pohádky

snůšky drobečků

Dnes tedy prvním dnem se stalo to, že ty první malé snůšky liliovitých a studených drobečků začaly tanečně vířit a byly tak vášnivé, že moje malinká stvoření téměř zastudenila, tím svým antiohněm… avšak ta moje stvoření se nakonec ukázala silnými a nepodlehly, ale potom přehořce plakaly a plakaly a… nu věru to byla zajímavá podívaná, protože jakmile drobečci se začaly dotýkati země obstoupila je plačící stvoření a svými slzičkami je rozpouštěla, takže vlastně to byly drobečci, kdo měly ten největší problém snastálou situací…
ale nakonec se všichni usnesli na tom, že stvoření půjdou pěkňounce dotepla a nebudou obtěžovati a navíc také zabíjet a zcela zbytečně ronit jiné drobečky než ty, kteří mají přijít, a… také tam byly zvonivé víly, které tam běhaly se zvonečky, které růžově a trochu modře a taky černě kterékovaly a mouřivovaly, protože se to od nich prý očekávalo.
jo a nesmím zapomenout na barevné lízazazazátko, které lepilo šatičky vil a ony si proto převelice ztěžovaly, avšakvšak lízátko se převelice proto smutnilo a nemohlo sebou hnout. a víly hrozivě křičely. Vyřešily to drobečci.

20. 11. 2004
2
0
2337
Pohádky
Nahoru