Nákupní horečka

Jako každý v dnešní době se ráda dívám na televizi. A v ní se každou chvilku vysílají reklamy. Ať už nám paní doktorka Suralová nabízí vůni na toaletu nebo nám děcka předvádějí jak efektivně zdevastovat byt a jejich rodiče, jak si koupí nový za výhodnou cenu, jsou všechny vymyšleny jen proto, aby nás dříve nebo později dostaly.
Už delší dobu mě pronásleduje noční můra, která je pokaždé stejná.

21. 03. 2005
1
0
1023
Fejetony

Ptáčci =)

Když nad hlavou máš hejno ptáků,
pod nimi hoven jak máku,
oni vrací ti všechno to zrní,
kterým se v zimě u tebe krmí.

05. 11. 2004
1
0
1162
Blbůstky

Čas nám běží

Den za dnem,k smrti se přimykáš,noc za nocí,od života utíkáš. Hluboké a temné jako voda v moři,vzpomínky jsou na tebe,je děsivé co všechno láska stvoří,a pak zanechá bez sebe,tak prázdné,tak osamělé. Den za dnem,jsi k smrti blíž,noc za nocí,dál ode mě spíš.

24. 10. 2004
1
0
1239
Smíšené verše

Dvojí tvář

Rozhlédni se, všude jsou tví přáteléjdi blíž a pohleď do očí trýznitelenavenek nevinná legrace, gestajá jsem ten, kdo tě trestáBlíží se půlnoc, utíkej, slabochuani v kostele nenajdeš útěchunic si nenamlouvej, neunikneš trestujá jsem ten, kdo si vždy najde cestuJsem ďábelvstup do mého světado světa přetvářekSílím každým tvým pokusem zapomenoutjen přede mnou jsi mohl stanoutminulosti již nemůžeš zabránitjá jsem ten, kdo tě může zachránitTak podívej se už do zrcadla časusvým životem sis určil svou trasukaždý radost a štěstí strádájá jsem ten, kdo ti je dáváJsem andělvstup do mého světado světa přetvářek

23. 10. 2004
8
0
4811
Volné verše

Naše růžová budoucnost

Asi každý v životě zažil úspěch i zklamání, radost i smutek. Jednou z těch radostí je slyšet anebo sám říkat: "Mám tě rád. "
Už když se narodíme, slyšíme ta krásná slova, kterými rodiče dětem mažou med kolem úst, aby neviděli pravdu. Aby si užívali svůj bezstarostný dětský život a důvěřovali těm, kteří je MAJÍ RÁDI.

21. 10. 2004
2
0
1488
Úvahy
Nahoru