STAAAR TREK: Zneuctění

Qvík, qvík“ zakvíkal komunikátor„Jsme na pozici, kapitáne. “ ozval se hlas z komunikátoru„Už tam jdu. “ Odpověděl kapitán a vydal se na můstek, vstříc své první misi. „Máme vizuální kontakt, kapitáne.

10. 05. 2005
1
1
1134
Blbůstky

Lord Podpantoflák neboli samozvaný šlechtic Abak

Lord Podpantoflák neboli samozvaný šlechtic Abak
Původ: neznámý druh hmyzu, pravděpodobně pavoukaOblíbená gamesa: Vietcong Oblíbená hláška*: Bang. Bang. (to promluvila pistole)Celým jménem: viz výšeJak je známo všem těm, kteří zahlédli jeho pro nedostatek lepších výrazů tvář bez masky, lord Abak přišel do redakce z říše hmyzu. Bylo od Mata nesporně velice hezké, že se rozhodl teplým místečkem v jinak bezvýznamné redakci zaměstnat místní variantu sloního muže.

21. 04. 2005
0
0
1556
Blbůstky

STAAAR TREK

Epizoda I: Zneuctění
Většina lidí má admirály za jakési nadlidské bytosti. Ověnčeni poctami zasedají v Radě Federace a rozhodují o budoucnosti stovek planet… pravdou však je, že to jsou povětšinou senilní dědové, kteří se rádi slézají a vyprávějí si anekdoty a příhody z mládí. A když jich je hodně na kupě, tak se tomu říká schůze Rady Federace„Víte, ze těch několik let co učím na Hvězdné akademii, jsem zjistil, že asi desetina procenta důstojníků, kteří úspěšně složí závěrečnou zkoušku a začnou sloužit na lodích jako vysocí důstojníci jsou, abych tak řekl, úplní ksindlové. “ Začal společenskou konverzaci admirál s šedivými vlasy a nevyléčitelnou nemocí svěračů močového měchýře.

07. 04. 2005
2
0
985
Próza na pokračování

Balada o smutném konci pinky démona

Pinky démon ve světnici
právě převrátil lavici,
když zahlédl střely letící.
Roztříštily mu palici.

20. 01. 2005
0
1
1254
Miniatury, hříčky

Klub sráčů

Klub sráčů
aneb Augustus and Abak go very large
„Tak vypadá tobogán, když tam není tobogán. “
další zAugustových smyslově nesmrtelných výroků.

20. 10. 2004
0
0
1452
Fejetony

Pravda o AAAgames

Zápis ze setkání číslo…ony vlastně nemají čísla, protože pak by bylo skutečně vidět, jak je jich málo. Dejme tomu, že mu dáme číslo 1, jelikož to je první schůze, kterou jsem zaznamenal*(Doufám, že ne poslední). Co mě k tomu vedlo. Je přece naprostá zbytečnost pečlivě zapisovat výroky nějakého kreténa, v tomto případě skupinky kreténů, ne.

18. 10. 2004
1
0
1322
Fejetony
Nahoru