Bohatství k nezaplacení

Bohatství knezaplacení
Chtěl bych se zamyslet nad otázkou, jak drazí jsou nám naši kamarádi a jak moc jim dokážeme opětovat jejich dobrotu.
Každý znás má mnoho přátel, kteří jsou si sobě svým způsobem podobní. Jinak by si dobře nerozuměli a neměli by se o čem bavit. Každého baví něco jiného.

15. 04. 2006
0
0
315
Úvahy

Sluníčko

Sluníčko
Sluníčko naše krásně zářivé, každý kdo kTobě vzhlédne, vzplane mu duše a pocítí sílu od Tebe. Sílu, kterou posíláš vpodobě svých pohledů, úsměvů vpodobě svých hřejivých paprsků. Každý Tě má rád, každý hoří po Tobě, každý se kTobě obrací. Neumíme bez Tebe žít.

13. 03. 2006
2
0
588
Fejetony

Dušičková setkání

Dušičková setkání
Byl zrovna den dušiček, kdy jsem se rozhodl, že zajdu na hřbitov. Jel jsem později večera a po vystoupení jsem spatřil zavřenou bránu. Spolu se mnou vystoupila na zastávce také jedna mladá slečna. Byla o něco nižší, stmavšími vlasy.

12. 01. 2006
0
0
335
Povídky

Jací jsme.?.?

Jací jsme.
Stalo se vám někdy, že ať se snažíte, jak se snažíte, dalším svým počínáním všechno jenom kazíte víc a víc. Mně se to stává skoro pravidelně. Ale asi by mohlo být i horší.

17. 10. 2005
0
0
422
Úvahy

Poslední objetí

Poslední objetí
„Aničko moje, mohla bys mi, prosím Tě, podat solničku, ležící u Tebe. “
„Ale jistě, miláčku“ doběhla si za ním pro polibek a podala mu solničku.
Usmál se na ni, ona na něj. Očima ji děkoval za sůl.

24. 08. 2005
0
0
391
Povídky

Na dosah

Na dosah
Procházel jsem se po pláži. Sluníčko krásně hřálo a horký písek mi příjemně ohříval chodidla, přičemž pofukoval jenom slabý větřík. Kráčel jsem bosky a jenom vplavkách. Sluníčko mne oslňovalo a moc před sebe jsem neviděl, když se najednou přede mnou začala objevovat postava.

17. 07. 2005
0
0
320
Povídky

Slovo má Láska

Slovo má Láska
Lukáš byl člověk, který nemíval často co na práci a zabýval se tím, že pomáhal jednomu člověku vjeho krámku a pomáhal mu tak sjeho chátráním. Měl sportovního ducha a tak často a rád posiloval své tělo během, cvičením a určitým druhem umění boje. Neměl moc peněz a tak chodil jenom vděravých botách, ze kterých mu trčely prsty ven. Při svých potulkách městem viděl na tržišti jednu ženu, která ho zaujala tím, jakým obratným způsobem dokázala dělat chleba.

19. 04. 2005
0
0
495
Povídky

Romantická setkání

Romantická setkání
I tentokrát se Karel vracel domů ze školy na víkend. Škola teprve začala a tak jezdíval domů častěji než obvykle. Těšil se, že zajde se svou kamarádkou Zdeňkou na zábavu. Se Zdeňkou se potkal koncem prázdnin kousek od Příboru, od města ve kterém bydlel i srodiči.

06. 03. 2005
0
0
352
Povídky

Lásko moje jediná

Lásko moje jediná
Boris patřil mezi lidi, kteří se rádi chodí bavit. Posledně se skámošem domlouval, že půjdou na nějakou větší akci. Koupili si lístky vpředprodeji na příští týden. Pak si oba sedli do blízké čajovny a objednali si.

23. 12. 2004
0
0
578
Povídky

Love story

Love Story
Jednoho hezkého večera se Olina sRomanem dodívali na film, kdy je napadlo, že by mohli jít ještě někam ven, zabavit se. Brzo ráno nepotřeboval vstávat nikdo znich, nuž se tedy rozhodli asi vjedenáct hodin večer, zajít si zatrsat na parket. Dlouho neváhali a vydali se do města, kde rychle zapadli vdavu tancujících lidí. Dali si po jednom pivu a připojili se ktancujícím.

17. 12. 2004
3
0
587
Povídky
Nahoru