Cirkus za 40,- Kč

Včerejší odpoledne vypadalo jako každé jiné běžné odpoledne rozespalé a unavené peelinky. Na sobě pouze růžový župan, vyvalená na posteli a vhlavě představa plného talíře řízků splným kýblem bramborového salátu (má nejhříšnější představa dne. ).
Takhle nažhavená a rozesněná jsem pomaličku usínala a přestala vnímat okolí.

17. 05. 2005
2
0
888
Ostatní nezařaditelné

Linoleum

Když jsem se včera ráno vzbudila, musela jsem se hooodně přemáhat, abych dostala své znavené tělo z postele, přiměla se k poklusu do sprchy apřipravila se na 1,5 hodinovou cestu k mé ženské doktorce. Nakonec se ale podařilo a já se trkala vlakem na takovouvětší dědinu, kde všichni vědí o všem a kde si starostka pro sebe nahrabala víc, než je zdrávo (má rodná ves to ale není).
Kupodivu vlak neměl zpoždění, tak jsem na místě byla včas a do čekárny jsem se dostala jako první (2 minuty po mém příchodu už byla místnost zaplněná - znamení, že dojely busy z okolních vesnic). Sestřička vesele běhala po ordinaci, připravovala si karty a něco si prospěvovala pod nosem.

14. 04. 2005
1
0
761
Ostatní nezařaditelné

Chci na procházku!

Toho odpoledne rtuť teploměru vyšplhala na neuvěřitelných 36ºC. Na obloze ani mráček, všude vonělo seno a mouchy se líně poflakovaly po zdi. To vedro je zmohlo víc než nás. Leželi jsme spoldou vposteli a koukali jsme do stropu.

13. 04. 2005
7
0
1254
Povídky
Nahoru