Depeche Mode - Playing the Angel

p:first-letter {font-weight: bold}
p {text-align: justify}
Narozdíl od posledních dvou předchůdců toto CD nikterak nenudí, ba dokonce si troufám tvrdit, že bude patřit k těm nejlepším, které kdy DM vydali. Depeche Mode se jak vidno oklepali od předešlých problémů s cituji "osobními vztahy a pracovními postupy" a jejich nové písničky začaly znít velmi dobře a to nejen díky tradičně skvělému vokálu Davida Gahana, ale především díky propracovanosti a novému, dynamickému a modernímu zvuku, který hudbu DM uvádí do 21. století.
O úrovni nových nahrávek jste si mohli udělat obrázek již při pilotním singlu Precious, který jak se zdá, bude patřit k nejúspěšnějším singlům v dějinách této Basildonské kapely.

10. 10. 2005
2
0
1425
Recenze i neliterární

Deníček

P:first-letter {font-weight: bold}
P {text-align: justify}
Jako si spousta lidí píše deníček, i já si každý den vypisuji vše, co mě v mém životě potkalo, klady i zápory svého počínání, své myšlenky a názory. Začala jsem s tím proto, že si s rodiči moc nerozumíme a já chtěla přijít na to, proč. Zpětným vyhodnocením své osobnosti jsem zjistila, že jsem příliš tvrdohlavá, neústupná, možná i trošku sobecká a líná.
Tyto vlastnosti mi stojí v cestě k mým vysněným cílům.

20. 09. 2004
0
0
1188
Úvahy

Dan Bárta

Když Dan Bárta v listopadu roku 2000 vydal se skupinou, kterou sám sestavil, album "Illustratosphere", bylo přijato odborníky i laickou veřejností s nebývale velkým zájmem a ohlasem. Během několika týdnů se stalo jedním z nejprodávanějších CD nejen v České republice, ale i na Slovensku a za krátkou dobu získalo platinový statut. Ačkoli album obsahuje 10 většinou pomalých jazzově orientovaných písniček, hrály se snad ve všech celostátních i regionálních rádiích. Proto bylo s napětím očekáváno po tříleté pauze album nové s názvem "Entropicture".

31. 08. 2004
3
1
1350
Recenze i neliterární

Robert Balzar

Robert Balzar Trio -
Alone
Toto CD je bezesporu vyjímečná deska . Trio Roberta Balzara patří již dlouhá léta ke stálicím našeho jazzového nebe . A touto deskou to jen potvrzují . Všichni členové jsou mimořádně zdatní hudebníci což dokazují nejen na této desce ,ale především na koncertních podiích ,kde podávajízcela mimořádnévýkony .

06. 12. 2002
3
0
1045
Recenze i neliterární
Nahoru