Pošli to 15ti lidem a tvůj idol si uvědomí že Tě miluje

…Pošli to 15ti lidem a tvůj idol si uvědomí že Tě miluje…
V podstatě každej den strávim minimálně půl hodinky na icq, kde si povídam s jednim mym nejmenovanym kámošem. Teď mě napadlo, jestli tady nemam udělat takovou menší vsuvku, co to ICQ vlastně je, ale spoléhám na to, že většina z vás ICQ má nebo aspoň ví, co to je.
No a ten nejmenovanéj kámoš mi občas pošle takový ty bláboly:…pošli to do hodiny 15ti lidem a tvůj idol si uvědomí, že tě miluje apod. Když už na tom internetu jsem, tak si zkontroluju e-mail, kde na mě čeká 5 dalších podobnejch věcí v powerpointu i ve wordu.

18. 05. 2006
0
0
443
Jen tak pro radost

Mezi nebem a peklem

Až jednou budu čestným hostem pohřebního průvodu, nebudu mít kpousmání asi mnoho důvodů. Tělo bude ležet vbedně a budou mi sólo hrát a má duše bude zatím u Boha se přimlouvat. Budu tiše dole čekat na nebeskou lokálku a moje duše zatím bude andělům cpát obálku. Bude prosit andělíčka, nebeskýho Ouředníka, ať přimluví se u vrchnosti, ať vnebi můžu složit kosti.

18. 05. 2006
1
0
410
Smíšené verše

Barbie Girls

BARBIE GIRL
Už aby to jelo, řikám si a stojim přitom na zastávce a jako každej den čekám na trolejbus č. 52, kterej mě odveze domu. Koukám se doblba a přemejšlim, co budu dělat večer. Že bych šla spartou do toho kina.

25. 11. 2005
0
0
504
Fejetony

Děsná nuda

DĚSNÁ NUDA
Taky se Vám stává, že najednou prostě nemáte co dělat. Jen tak sedíte doma a šíleně se nudíte. Ven nejdete, protože je tam buď hnusně, nebo nemůžete, protože jste nemocný a nebo se Vám prostě nechce.
Když rodičům oznámíte, že se nudíte, tak vám nadšeně odpověděj: „Tak začni uklízet a uvidíš, jak se hned zabavíš.

25. 11. 2005
0
0
393
Fejetony

Já jako důchodce v MHD

Já jako důchodce vMHD
Předem chci upozornit na to, že celý příběh je smyšlený a že jakákoliv podobnost je čistě náhodná. Prostě to berte srezervou:-)
Stojím na zastávce a čekám na autobus. Opírám se o hůl a těžce oddychuju. Konečně je tady ten autobus.

25. 11. 2005
0
0
568
Fejetony

The Action!

THE ACTION. Realita dopravní nehody - emotivně koncipovaná show, skutečný příběh o skutečných lidech se skutečnými zážitky. To není fikce, to je. The Action.

25. 11. 2005
0
0
439
Úvahy

Kluci, kluci a zase kluci...

Kluci, kluci a zase kluci.
Přesně tak. Tohle je takové dívčí okénko a podíváme se právě na kluky. Každej kluk je jinej, ale přece jen maj někteří dost věcí společnejch a o tom bude právě řeč.

25. 11. 2005
0
0
520
Blbůstky
Nahoru