další ze snů 6

jeli sme v noci autem kolem Ňákejch zpustlejch zahrad. měli sme se dostat k ňáký vinici, ale nešlo to, protože cesta měla chrosně moc hrbolů a já sem vzadu na sedadle navždy usínala. měla jsem velký strach.

20. 12. 2005
0
0
445
Ostatní nezařaditelné

další ze snů 5

zdálo se mi že obrýlený chlapec s nagelovanou patkou v hnědym obleku šel na oslavu. místo aby šel jednoduchou lesní zkratkou zdlouhavě kráčel přes několikakilometrový řbitov který byl zatopený povodní a eště ke všemu zamrzlý a zasněžený. snažil se našlapovat na vršky šedých mramorových křížů ale dycky mu sjela noha a led začal křupat a uvolňovat se v okrajích. na konci řbitovu po překonání mnohých úskalí už nebyl led ale jen tuny špinavý břečky kterou projížděl malý řbitovní náklaďáček pana údržbáře.

19. 12. 2005
5
0
318
Ostatní nezařaditelné

další ze snů 4

šílenou rychlostí jsem se dostala k lesním jezerům. šechny byly obklopeny spoustou děsivých jehličnanů. jezera ústila jedno v druhé. vlévala se do sebe úzkými potůčky.

18. 12. 2005
0
0
327
Ostatní nezařaditelné

další ze snů 2

ohnivého draka na mě vypustili neškodného ale tak děsivého a pak do cirku mě zvali ve venkovní malé aréně stříbrný lachtan s bizarním obsahem tlamičky stál na zadních ploutvích podivně se prohýbal kosmickému tanci se to podobalo nevěřila bych že je skutečný kdybych mu neviděla až do chřtánu na jeho mnohořadý chrup jehož řady končily snad až někde v útrobách někomu sklouzla noha obutá do žluté holínky do středu bazénu já šla dva kilometry dál po prosluněné zelené louce bez horizontu až došla jsem k dřevěnému nízkému hrazení chvíli jsem pozorovala šestnáctimetrová pravěká zvířata se zplstnatělou srstí podivovala se nesmyslnému uspořádání smyslových orgánů na jejich hlavách pak mě polekalo že četla mi myšlenky a pohrdavě mě okukovala běžela jsem tedy dál dalších pár kilometrů až k šapitó kde měla být drezůra poníků ale odlákala mě vůně obětního kouře jiným směrem k lesu narazila jsem na malé ohniště na kraji suchého lesa kolem kterého se občas objevil člověk domorodého vzhledu občas držel ovečku s černou kůží a bílou srstí nad tím ohněm hypnotizoval jí pak když byla zhypnotizovaná jí vykloubil přední nohy aby měla tvar ukřižovaného po sléze jí položil na znak do středu řeky nechal plout po proudu já nad ovečkou letěla hleděla do jejích strnulých očí četla z nich dostala jsem se do skladu vývarných potřebkde na měznovu vypustili draka schoulila jsem se v prostoru za zelenou pohovkouplakala jsem

17. 12. 2005
0
0
304
Ostatní nezařaditelné

další ze snů 3

s někým jsem se domlouvala, že přijdu tajně večer do zoo k lachtanímu výběhu a oni se mnou udělají složiťoučký proces. přišla jsem mnohem později než bylo domluveno, až ve2ráno. bylo vlhko a zima. povolaná osoba mi sdělila že mě zavřou do jakési turbíny spolu se třemi lachtany,kteří vypadali jako tři béžoví tuleni.

17. 12. 2005
1
0
338
Ostatní nezařaditelné

další ze snů

zdálo se mi že máma pospíchala na parník ale v běhu usnula proměnila se v medůsu já se jí snažila odlepit z písku aby jí neozobali místní ptáci pak se mi zdálo že žiju v chlévě uprostřed širé pláně tajného ufo prostoru náhle přiletělo spřežení se santou clausem táhli ho lamy zkřížený s ledníma medvědama já je musela napojit mýdlovou vodouhnětla jsem to mýdlo uvnitř chlévu aby byla co nejopojnější mezi tím jsem zároveň bloudila obrovskou tmavou místy mramorovou místy sametovou školou narvanou k prasknutí dětmi jedna z žákyň byla moje dětská láska moje kamarádka zamilovaly jsem se do sebe znovu bylo to perversní ve škole byla kina přednáškové sály byla obrovská mě před očima se všechno slévalo dohromady něco bylo animované dvojrozměrné hypnotické ocitla jsem se na pláži kde byla máma jako medúsa snažila jsem se jí oživit ale zmátly mě duhové klobouky kterými byly ověšené okolní bambusy běžela jsem se informovat co se děje sbírala všechny papírky prospekty noviny co jsem po cestě našla ležet nějaký černoušek vznášející sena froté ručníku mi vyprávěl vtipnou historku já se jí nesmála zpět ve škole orientální zpěvačka houpající se na lustru visícím na elastickém laně mě vyváděla z míry rockový koncert tam probíhal během toho a já běžela na záchod měla jsem bezdůvodnou stíhu pak jsem běžela do kostela před ním stál spisovatel fantasy románů neustále do mě nepříjemným hlasem hustil samozřejmosti nudné banality a tak já se přitom snažila zahnat duchy kteří se snažili do kostela proniknout vybudovala jsem složitou konstrukci pohyblivých sošek z neidentifikovatelného materiálu postavila jí na smaragdový oltář ale nebylo to nic platné běžela jsem do obchůdku s keramikou podivná žena se mnou hovořila o umění dál si nepamatuju

15. 12. 2005
2
0
473
Ostatní nezařaditelné
Nahoru