Až sejdeme se po letech

Až sejdeme se po letech
Ticho jedné z tmavých kobek arabského vězení přerušovalo jen chroupání několika krys a marné snahy osamělého vězně dostat se z pout. Jeho pokusy však byly přerušeny náhlým zavrzáním dveří a několika páry nohou, jejichž kroky byly v tom tichu až nepřirozeně hlasité. Vedle vězně dopadl nějaký balík a po několika slovech v té podivné hatlapatilce, které absolutně nerozuměl, se ozvalo jen další prásknutí dveří.
„Bordel de merde, c´est chant.

13. 12. 2007
0
0
407
Povídky

Ty, já a oni

Ty, já a oni
Brzdy mezinárodního rychlíku právě dovrzaly u třetího nástupiště a já začal očima pátrat mezi davy lidí, kteří se jako mravenci hrnuli do vagónů a zase ven.
„Brašule. “
Sotva jsem se stačil otočit, už mi visela na krku. Moje malá sestřička.

25. 10. 2007
2
2
433
Ostatní nezařaditelné

Příští stanice Peklo

Příští stanice – Peklo
„Takže začneme. “ zeptal se postarší policista a položil na stůl diktafon, který spustil jednoduchým stisknutím tlačítka REC.
Dívka skrčená oprosti němu na židli, lehce přikývla
„Jak se jmenuješ. “

10. 06. 2007
3
3
543
Povídky

Stačí věřit

Milovaným návštěvám u příbuzných se občas nevyhne nikdo z nás.
Ať se snažíte, jak se snažíte, stejně na rozkaz rodičů budete muset jednou obléknout nejlepší oblečení, rozšířit tvář do širokého, „přirozeného“ úsměvu a následovat je do jámy lvové. pardon. chtěla jsem samozřejmě říci na návštěvu k příbuzným.

28. 03. 2006
2
0
874
Povídky

Osudu neutečeš

Ráno připravilo všem mužům v táboře nemilé překvapení. Hlídač byl poznamenaný velikou krví podlitou boulí na hlavě a stan, který měl hlídat, byl prázdný. Jediné, co zbylo, byly přeřezané provazy a vězeň. byl pryč.

19. 03. 2006
1
0
547
Povídky
Nahoru