Zacatky a konce

Jak krásne zacatky me,jak krusne konce zle,jak pochopit lásku ve mě,jak. Jedine ze vcítíte se do mě. Bolest a zal v srdci mém se nachází,jako tuláci,co do oken kameny hází. Proc oni to dělají,proc lásky se zdráhají,nejsou to hlupáci,ale asi nemaji nic na praci.

17. 02. 2006
1
0
446
Smíšené verše

Láska ;)

Proc laska bolí,Proc nas trapí,Proc srdce nase tluce,kdyz laska tece,vypada ze neutece,ale hle v tu chvílí pretece,v neco silného,a pěkného,jako jsou dvě slova,slova co slyšíš znova. Pro toho kdo slyšet je chce,jsou silná a prijme je. Kdo nechce,zavre se do klece. Ty slova jsou Miluji te,ale ty slyset je nechces,ja se trápím urputně,slysim jen kamaradi budme.

17. 02. 2006
0
0
514
Smíšené verše

Láska krutá květina

Láska nebo přátelství věčné polemizování,věčné uvažování co lepší se zdá,láska ,těžká někdy chladná,ale krásny to cit v srdcích našich,jako když krev protéká v nich,je krásné žít a lásku mít říká se tomu "milování"Me láska souzena není,cítím se jako by mě bodalo trní,s růží co tak rád mám,když jejich vůni čichávám,ale to jsou jen sny co sním,lásku stejne timto nespasím. Milovat umím to jediné jest,ale me nikdo nemiluje to pro me ten nejhorsi trest.

17. 02. 2006
0
0
302
Smíšené verše

Písnička

Když song od Mandy Moor si pustím,zavřu oči a hned sny tím spustím,co v nich vidím holku co rám moc mám,někoho bez koho žít život nehodlám. Je těžké věci pochopit,je to jako nůž uchopit,pevně jej držet,a pomalu do srdce jej vrážet. Bolí to, chlad žene se mi do těla,ale bolest náhle zmizela. Tunel bílý vidím,je krásný lépe se cítím.

17. 02. 2006
0
0
438
Smíšené verše

Svět

Svet je desnej svet je zlej,proc na nem byt kdyz je k nam tak krutej. Svet se neumi smat neumi nam nic dat,umi nam jen zivoty brat,tak zivot svuj uz ukoncim,a se svetem se rozloucim. Mel jsem vas rad,jako kamarad,ted oci zaviram,a do tmy se ubiram.

17. 02. 2006
0
0
463
Smíšené verše

Tezky zivot

Zivot tezky je a sam kazdy asi zustane,je tezke zivot zit a bez lasky ho pochopit,laska boli kdyz radi mame,kdyz lasky od druhe osoby se nedockame. Proc myslenky takove zenou se mi hlavou,a ja se za nimi zenu jako lev za potravou. Boli myslenky na lasku vic nez kudla v srdci,mam mzitky pred ocima a zivot se mi ztraci. Nechce se mi bez ni zit,a ten zpropadeny zivot pochopit,nechce se mi zit,a ani se uz probudit.

17. 02. 2006
0
0
401
Smíšené verše

Radost ze života

Radost ze životaRadost mám když život začínám,když jako malý v postýlce usínám. S pohádkou od maminky jdu spát,ale já si chtěl ještě hrát. Možná sny mě budou hřát,jak položím hlavu na polštář. Skoro už spinkám,ukolébavku do tmy zpívám.

17. 02. 2006
1
0
379
Smíšené verše

Muž

MužVěrný umí být,o své lásce snít. Jen pro jednu jeho srdce bije,on pro ni život žije. Aby se měla krásně,skládá jí úžasné básně. Je to jeho bohyně,usíná tak nevinně.

17. 02. 2006
1
0
415
Smíšené verše

Snít o ni

Snít o ni
I když nespím,Tak sním,o tom jak tě miluju,když tvé jméno po sešitech maluju. Tvé jméno tak krásné,jako hvězdy na neby jasné. Očka tvé modré jak dvě studánky,kdo do ních nahlédne utopí se navěky. Jsi tak krásná,že chápu proč tě nemohu mít,chci abys byla šťastná,a proto o tobě můžu jen snít.

17. 02. 2006
0
0
457
Smíšené verše

Dědeček

Osoba co míval já ze všech nejraději,proč on umřít musel,asi vláček do nebe na něj čekal na koleji,když on umíral ja zlostí a žalem brečel. Já měl ho strašně moc rád,proč on musel mi sbohem dát, on pro mě byl něco jako nejlepší kamarád. Teď už jen na fotkách a ve snech jeho tvář vídávám,bez něj cítím se strašně sám, ale rád na něj vzpomínám. Jeho první rady byly co jak dělat mám,teď jeho parte do kola se slzami v očích čítávám.

17. 02. 2006
0
0
404
Smíšené verše

Maminka

MaminkaOsoba co život nám dala,žena co mnohé s námi zažila. Jediný člověk co hříchy nám odpustí,pomůže v těžkých chvílích, když někdo se nám mstí. Jediná kterou celý život milujem,obrázky, když jsme malý pro ni malujem. První slůvko, které slyšet by chtěla "Máma" je,pro ni každý z nás život žije.

17. 02. 2006
1
0
428
Smíšené verše

Láska

LáskaCo je to láska. Slovo co u srdce hřeje nás. Je to pár písmenek či sem tam nějaká hláska. Je v každém z vás.

17. 02. 2006
0
0
313
Smíšené verše

Valentýn

Valentýn je tu,komu já přáníčko dám,tajné přání mám, když vídím padat kometu,nezůstat na tento svátek sám. Už to tak bude,v tento den je láska cítit všude. Za kamarády a kamarádky jsu rád,jsem váš věrný kamarád. Aspoň pro vás todle skládám,děkuju vám, že nejsu sám.

17. 02. 2006
0
0
391
Smíšené verše

Bráška

Bráška
Bráška můj vším pro mě je,záchranou loďkou co po moři pluje. Bráško děkuji ti za vše co pro mě dděláš,ty nikdy nic nepoděláš. Jako ty bych chtěl jednou být, a nikdy tě neztratit. Ty za mě bojuješ a nikdy mě nezradíš,do všeho jdeme spolu, kdyť to víš.

17. 02. 2006
0
0
578
Smíšené verše

Nejlepší kamarádka

Jediné osůbce chtěl bych poděkovat moc,za každou semnou probdělou noc. Pomáhá mi v každé chvíli,když opouštějí mě mé síly. Je to moje nejlepší kamarádka,možná nejlepší má sázka. Ať je den, či noc,pomůže mi vždycky strašně moc.

17. 02. 2006
0
0
422
Smíšené verše

SRDCE

Srdce bolí,kvulí princezne v bílem kroji,je krásná,k ní mě žene hřejivá láska. Ja zamiloval se do ní,tezke zit bez ni. Nebudu bez ni zit,zivot necham si zbabele vzit. Umrit to poslani me je ted,ja uz jen cekam, kdy prijde ta chvile, hned.

17. 02. 2006
1
0
349
Smíšené verše

Slzy

Miluji a zároveň pláču,brečím a nemůžu přestat,kaluže slz se tvoří, už přes ně jen skáču,na jednu osobu musel se já upoutat. Ona moc přirostla mi k srdci,můj život bez ní se ztrácí. Říká jako kamaráda ráda tě mám,ale todle stále celý život slýchávám. Tesknu po lásce kterou neznám,poznat ji chci a prožít jako každý,pro mě to má velký význam,tak bud semnou,obejmi me a rekni Miluji tě navždy.

17. 02. 2006
1
0
458
Smíšené verše
Nahoru