Vteřina (možná)

Cítila se ztuhlá a přitom jako by letěla k nebi na jednu starnu v téhle chvíli usazeno malé nic avšak na druhou to byla vteřina za kterou mohl člověk vytvořit fámozní myšlenku třeba o ráji třeba o lásce nebo o bohu možná o sázce. "ale dost těchhle hloupých rýmů. Hctěla bych se zeptat. jak vypadá vteřina.

23. 04. 2006
0
0
346
Jen tak pro radost

Smrt anděla

SMRT ANDĚLA
Byl jeden bílý anděl a začal se oblékat do černa,z nebe ho vykázali a on neveděl kam jít. Toulal se,procházel mezi lidmi ale nikdo se na něj ani nepodíval byl černý a oni bílý,proč. říkal si "proč jen nemám kam jít. "topil se ve své vlastní hlavě,bál se sám sebe a bál se jich.

22. 04. 2006
2
0
587
Povídky

Jiná

JINÁ
"Jiná" zvláštní slovo co říkáte. pár písmen a dokáží říct tolik věcí,tolik názorů a vět které lidi vyřkonou z úst a pak je tu ta dívka ta o které se před chvíli všichni bavili s opovrhujcím a zlostným úsměvem na rtech vlastně nic neudělala jen změnila svůj život své názory styl a ted jí všichni odsuzují ale jí se to líbí. líbí se jí když na ni lidi koukají s údivem skoro jako by byla z jiné planety a přitom přitom je vlastně ona normální a všichni ostatní sou jiní chovají se podle tradic a vytyčených názorů které jsou podle nich správné ale co když nejsou. a co když si to vlastně ani nemyslí.

22. 04. 2006
1
0
414
Povídky
Nahoru