Telepatie

- Ještě hlt bych prosil. -
„Ne, už ti to dnes stačilo. “
- Nestačilo. -
„Ale no tak.

07. 10. 2006
3
0
442
Povídky

Šel pro šle

- dobrý denjá jsem sipřišel pro šle- vítám vásmáme teďnově došléasistentpro ně hnedv mžiku pošleurčitě budete spokojen- mně stačínějakéběžné kšandyklidně vámprozradímbeze srandydůvod, jenžvede měk obchoduze světachystám sek odchodu- to snad neto by přecbyla škodavždycky senajde kdoruku podákaždý jsmez životamnohdy ušlínení všakřešenískončit u šlí.

29. 07. 2006
1
0
675
Miniatury, hříčky

Proklet

je mužjemužvždy čnínůžžena jedí: "Žena jemůj pud. "a stále řezá je.

29. 07. 2006
4
0
571
Miniatury, hříčky

Z bible do ble

kdysi dávno - v dávnověkuvyslyšel Bůh národ hladnýz nebe spadla manaŽer. v moderním dnes davu, spěchuz pekla as dští, málo platnývěc nejedlá - manažer.

15. 07. 2006
0
0
759
Miniatury, hříčky

Pomsta lykantropa

v jeskyni vědmastohy knih věd mádle některých z nich kuchtísmrad nebetyčný vzduch tí- vždyť fúrie se krmívším co na stezkách strmýchroste nebo lezeteď zastižena před slují ó běda. jak vysedává zrovna u obědakdyž právě vlkodlaka jíslyš, v trávě vlk odláká jimezi keře, mezi trníkde smečka zlá temně vrnínenasytná baba dáleživa není v šeru lesnímza pečeni z vlků králejedená, již nic víc nesní.

16. 06. 2006
5
0
646
Miniatury, hříčky

Pády sýce

Pády sýcevěnováno památce Emanuela Fryntypříbuzné na honu pokloval tetřev"jistě měl vzteklinu. " zní lesem tet řevprocitnul ve stromu spící tam sýchoukl jak na lesy, kuši vzal strýcve mžiku zaměřiv hruď toho ptákapod fousy zahrozil, bude-li krákat:"zalez do dutiny zpět sýci, sicvyzkouším samostříl ze slůvka -pic-"strýcova výhrůžka neděsí sýcedál sedí na větvi rovný jak svícedrnkla tak tětiva, zasvištěl kovsýci se hebký mech proměnil v rovplačící tetičky želejí sýcekterého kvůli nim není -krát víceoproti tomu zas dumá strýc o sýcijak v honu triumfu skrze něj dosíciv hloubání náhle se zachmuří líc:vřískavá ústa žen mnohá klid tícv střehu jej ruší, když máchá kušístejně jak se sýcem skoncoval záhysrovnal si rovněž je do střelné dráhyzesnulé neruší již strýce tetkyk památce vetkl v jich vlas sýce letky.

14. 06. 2006
9
0
1177
Miniatury, hříčky
Nahoru