Hovadiny na pokračování

Nejhorší ze všeho je, když chci něco napsat ale nevím vůbec co. Psát o tom že nic nevím se při moji přirozené ješitnosti vůbec nechce. Mohl bych taky napsat kterak sem včera viděl jak v jednom pohostinství jeden muž zakopnul o spícího číšníka. Ale vzhledem k tomu že upadnuvší muž spěchal na záchod nebot´jak sám říkal že má od oběda řídkou stolici(vaří jeho matka)nemá cenu to rozepisovat dále.

05. 07. 2007
0
2
485
Blbůstky

Holky z bohatejch rodin.

Člověk by si o mě myslel že sem měl to štěstí na holky z bohatejch rodin ale není tomu tak. Tahle událost mě poznamenala napořád a od bohatších mladých slečen sem si dal pěknej odstup. Vlastně moje jediná současná přítelkyně pochází z poměrů normálních a já sem celkem spokojenej.
Vlastně mimo mě je chudší už jen bezdomovec a to už je co říct.

23. 06. 2007
1
3
516
Povídky

Alkohol je metla lidstva!!!

Kdysi v hospodě sem zaslechl výraz ,že metla lidstva je alkohol. Podle jednoho namtence je slovo "metla"příbuzné od slova být nameten to znaména tedy být opilý.
Má to svoji logiku. Třeba v měsici prosinci chodí od domu k domu svatý Mikuláš a opírá se o nám známou metlu.

22. 06. 2007
1
6
503
Fejetony

jak na ženy?

O tom že ženy často nemyslí vážně vše co řeknou svědči mimo jiné i příhoda kdy mě jistá Pavlína P. skoro rozkazem řekla abych si jí za žádných okolností nikdy nevšímal. Proto mi jednou utekl pes plemena bojovného a jindy rozkošnou Pavlínku zahnal na korunu nevysokého stromu. Pochopitelně její žádosti o pomoc sem nemohl vyhovět.

17. 06. 2007
3
9
569
Fejetony

nemam rad zeny

to je asi tak vsechno co sem chtel rict.

21. 08. 2006
0
3
707
Jen tak pro radost
Nahoru