Okno

Nedávno jsem seděla v autě, ve vozíku za ním byly dvě postele a krabice s oblečením. Mávala jsem mamce, která stála u okna a jela s mužem svých snů vstříc novému životu. Teď stojím u toho okna, koukám za odjíždějícím autem. Na vozíku má dvě postele a pytle s oblečením.

07. 01. 2007
0
0
313
Úvahy

Tak konečně ......

Tak konečně jsem se zbláznila. Občas mívám v práci takové stavy, kdy chci jít na záchod a snažím se dveře od záchodu otevřít klíčem od trezoru, nebo nesu papíry do úplně jiné kanceláře, než kam patří. Taky se mi občas stává, že doma zvonící telefon zvednu a ohlásím se jako bych byla v práci. Už se mi to stalo dokonce i u domácího telefonu.

06. 12. 2006
2
4
355
Jen tak pro radost

Musíme si pomáhat

"Mami, já potřebuju čůrat". Slyším zoufalý hlas své desetileté dcery. Stojíme uprostřed náměstí, s námi dalších dvacet lidí a čekáme na průvodkyni, je hrozné vedro. "No jo, ale kde najdeme záchod.

05. 12. 2006
1
3
469
Jen tak pro radost

Cholesterol

Cestou do banky si jen tak na chvilku skočím k doktorce, dlužím jí peníze za preventivní prohlídku. Vběhnu do čekárny, tam nikdo, tak klepuna dveře, otevřou se a v nich sestra "no, jen pojďte dál pani Nováková". Už v tom tónu slyším něco, co tam nemá být. Doktorka jí nařizuje, ihned mi změřit tlak.

25. 11. 2006
0
0
395
Úvahy
Nahoru