0 nocí

Rozverná, propletená s úlem včelím zdála se mi ta noc Moc mladá - jako děkovné dopisy všech synů byla ta dívka, jež šla sama pod proudy nakrájeného ticha.

05. 12. 2007
0
1
586
Volné verše

Umělecká krize

/ zachráním jablkos cizoložným červempři pádu z okna /- dva dobré skutkyse tímto smažou -/ na ulici požehnám kolemjdoucímlistem právě narozeného stromu /- uvidět polibek hadího jazykanení nebezpečné -.

11. 05. 2007
3
11
825
Volné verše

Nekončící onanie / bez jedné plíce stále můžeme dýchat /

/ svezl se vlakem popraskaných šnečích ulit / - dvakrát denně jejich skořápky rozbíjel - / na okapu směšně zdobené haciendy visela (zlatá) hlava kohouta / - tělo mokvalo v pulsujících chřtánech které už na hlavu nedosáhly - / z obou stran neprůhledné zářezy vody vykonávaly jeho nekončící onanii / - zneužity deštěm dopadaly na poslední suchou ulitu mrtvého šneka -.

03. 05. 2007
2
3
682
Volné verše

Snad na konci?

Výběr

Stihneš vlak s kůží vesmírných kapek Černá světluška obletuje pole vydechujíce stín Zápas odsouzený k vítězství - Víra obdařena prohrou Stihneš vlak s pachem podpaží zápasníka Svázaný úhoř pokorný vůči průhlednému pohřebišti Možná snažím se vám říct, ať nehledáte strom - na kterém rostou klíče skryté v ovoci Zpěvem vyschlých studen nech se vést do zemí vypálených lesů Napij se svitu vrásčitých tváří Pozři je Odhoď vestu průzračného kamenu za skálu čekání na mokrý písek Přetáhni přes hlavu svetr z kůže slona Zahřeje tě Možná měl jsem řádky dotáhnout, abych vaše oči odradil - od následného nudného konce Vášnivý monolog jenž už nikoho nezajímá snažíš se vést pouze přede mnou Mám ti snad navléct do úst kůži slona. Matně slyším, říkáš ano. Musím se rozhodnout, je těžké snést úspěch vlastních slov Raději nemluv Vy, jenž jste konci věřili a k plavbě sněhem neměli kuráž, do svízelné situace mne nyní dostáváte Jelikož sám se chci zeptat: ,,Kdo z vás na sobě ještě neměl kůži slona. ''.

02. 05. 2007
2
4
599
Volné verše

Obraz nad postelí

Výběr

Sníh dopadána holé pláněvyčerpanépoctivostiUvnitř vločekzapáchající studpotřenýbělavou pastouPostel-Shnilé sídlojeho tajůSvětlo prostupujezvlhčenou matrací uprostředrozmačkaných zábranObraz-Stal se košíkemnekonečných pohledůběhemvečerníchtažení.

02. 04. 2007
5
10
958
Volné verše

Podvědomí

Obuj si boty a vyjdi bosaNa hoře, vrcholuuhoř plamenemUtop se v moři(písku)(vidiny)Další den,kdy uvidíš nocDalší sen,kdy ráno zazpívášHůl je pro slepce zbytečnáCelý životbude tvou holíUtop se v moři(písku)(iluze).

01. 04. 2007
3
5
690
Volné verše

Láska bez nohy

Výběr

Přál bych timilovat méústa- bez jazyka -Přál bych tipozřít mé oči- bez pohledu --Snad v něméřece najdemevynucená slova-Pomoz mivstáta usednina mé místoUtopfalešnou čelistbezmocnostíslin-Proč nemluvíša přitom měnenecháváš odejít.

01. 04. 2007
5
16
956
Volné verše

Okovy nitra

Výběr

Svěř mě okovům, malujíce cestu, schizofrenní O obličej odpadiště těžší jsem, chci jít ještě blíž Vyber pouť noci U řeky, zatlač mou lidskou masku pod vodu niterního výměšku Zanech mě proudu . vlastních mračen, tělesného potu Ze stromů padá plíseň, pot přetéká přes hořící břehy Blíží se vodopád, nejvyššího dna Pij pro mě, vysoušej půdu Z mých nohou setni okovy nitra Nevracej se.

01. 04. 2007
2
4
556
Volné verše

...

. . .

01. 04. 2007
3
7
767
Volné verše
Nahoru