Piráti a černý trojzubec

Tento příběh začíná v jednom přímořským městě v Texasu. Mladý kluk Max Rauen a jeho sestra Nataša se učí dobře v šermířství a také se zajímají o dějiny. Jednoho dne však Max narazí na divného člověka, který je záhy zastřelen. Ještě včas však předá Maxovi nějakou starou mapu.

22. 12. 2006
0
0
393
Povídky

Earth of Rings and two rings

Vtomto prvním díle se dozvíte některá důležitá tajemství o prstenu a ,Země, atd. Dále se dozvíte nějaká tajemství o naších několika hrdinech a nakonec se sami dozvíte, jak dopadne celý děj prvního dílu…V tomto příběhu znamená ,Země, ne planetu, ale takový menší kontinent. Dobrodružství teda začíná…* * *Země, se rozhodla po dlouhých letech zbavit se tří prstenů, které jsou někde ukryty v této ,Zemi, . Jenže to se stalo osudným pro celou Zemi, na kterou se řítí velké války a bitvy z ,Temné a Zlé, strany, která probudí nakonec nejtemnějšího pána ,Renthzilla,.

22. 12. 2006
0
0
362
Povídky

Karis

Existuje jeden velký a prastarý les, který je obklopen neviditelným štítem, který se skládá z neznámé látky, kterou nakonec objeví jeden ze stavitelů bomb. Tato látka má tvar mřížky a se styku s tou samou látku se buď roztáhne, nebo naopak zhroutí. Vliv má na to, z jaké strany bude působit neznámá látka…
Tento příběh se odehrává ještě za starých časů před více jak tisíci lety v jedné zemi. Karis, jako mladý archeolog, vykopává, a to ještě se svým o něco mladším bratrem Rayem, pradávné kostry, které patřily jak dravým, tak i býložravým dinosaurům, kteří už dávno a dávno vyhynuli.

22. 12. 2006
0
0
308
Povídky
Nahoru