Sloni, opice, hrnce & Apolota

kolotoč slonů klidná událost vytržení ze snu o starých opicích vzpomínky se tříští jak sklo na mých brýlích vzduchem létají tisíce (komárů, much a goril) další zklidnění přichází postupně opice už utekly stejně tak přítomnost zvu ji zpátky stejně tak opice ale nestíhají to a bubnují na hrnce "potřebuješ doktora" ozve s v mé hlavě mávnu rukou do vzduchu a dám ji na stehno překrásné indiánky říká: "Ahoj jmenuji se Apolota" "mě je to fuk" a bubnuju na hrnce --- bílé pláště se pohybují do rytmu deště ptáci zase zpívaj ale slunce. . už nesvítí.

12. 04. 2008
0
0
438
Volné verše

"Život je někdy i hezkej" pronesl klaun v citronovém saku

otevírám své srdce dětem s papouščí hlavou prasečími játry a cigaretovými vlasy je to skutečnost. zašeptá dívka s Kafkovskýma očima chtěl bych tomu věřit odpovím nad našimi hlavami se v úchvatném pianissimu vznáší tisíce rybích očí zahalených do sladké mlhy políbím její křehké prsty přivoním si její nedostupnosti přitisknu ji co nejtěsněji a předám ji kousek sebe.

24. 03. 2008
1
1
483
Volné verše

Shine

osamělí rackové hledají záblesky života na opilé pláži za svitu hudby probouzím se a v náruči držím rozbité piano s vyrytými iniciály nebe je zase tmavě modré rackové se slétají u mých nohou zahlédnu stíny domorodců kývnu na ně oni utečou a já pohlédnu na nebe voda šumí hvězdy pijou krev poslední zbytky skutečnosti a já znovu usínám.

24. 03. 2008
0
1
589
Volné verše

Zápisky z baru

1 zase v baru a zase pivo v ruce cigáro strašný klišé ale tady se cejtim bejt sám sebou sedim tu žiju přítomnost nejlepší věc na světě 2 těžká pára ti teče z pusy típeš to pak zas hudba rozumíš mi. dokážeš pochopit ten moment kdy dopíjíš pivo a objednáváš další. ta krásná chvíle kdy víš že to ještě neskončí 3 topim se ve svý vlastní genialitě (nebo je to chlast. ) další pivo lidi všude cíga na stole (fakt jsem tak omezenej.

24. 03. 2008
0
2
444
Miniatury, hříčky

Honey

I přes všechny ty kecyse mi líbíšmožná právě protože tak kecáškdyž jsi osamělalíbila ses miúplně nejvícjak to jen šlozatancujem si spoluna pět let starej hip-hopnebo nějaký příšerný diskárny. s tebou je mi to fukvěř midělám maximumvíc to už prostě nešlohezky se směješlehce ti cuká koutek(mě taky)budeš moje, neboj .

13. 03. 2008
0
0
547
Miniatury, hříčky

Mívám pocit...

mívám pocit že mi lidi kradou nápady který jsem nikdy nevyslovil že mi čtou myšlenky překrucujou je a používaj proti mně (když jsem nalitej nebo zhulenej) proudí do mě veškerý zlo světa a někdy už je to k nevydržení ale s každou další kocovinou se znovuzrodim a mám v sobě veškerý dobro světa.

08. 03. 2008
1
2
593
Miniatury, hříčky

Ubal další cígo

vypadá jako Katkachce to rozjetale nemá na tokluci zkoušejoživit několik letmrtvý hvězdya já jsem mimo.

03. 03. 2008
1
1
524
Miniatury, hříčky

Můj děda má grillz

dotkl jsem se nekonečna
děti si plnily pusu
ocelí a mědí
falešný diamanty

20. 02. 2008
1
1
569
Volné verše

Smrdim pivem

procházim se barem
pozoruju ostatní
popíjim pivo
poleju si mikinu

20. 02. 2008
1
1
385
Volné verše

Nosorožci

nosorožci se dostávali do ráže nasazovali si klobouky chlastali vodku prcali jednu mladou opuštěnou holku která se chtěla stát herečkou nejšílenějším z nich byl bez debat vůdce bongo rozvíjel teorie o mimozemšťanech a křečovitě se mračil na kolemjdoucí dalším z řady debilů byl nosorožec dingo smál se zrcadlu a nevěděl že to je on dráždil kobru bosou nohou a v kapse dusil kolibříky vetřel se mezi ně jeden chlápek kterej právě ulovil posledního žijícího golema a když se to nosorožci dozvěděli přestali se už úplně ovládat chlapovi ukousli obě ruce a přivázali ho ke stromu mladá dívka si prohlížela nehty a dělala že se jí to netýká bongo a dingo rozdělali oheň rozvázali lovce golemů kterého mezitím stihli surově zbít a donutili ho stát v ohni a spálit si tak chodidla mezitím se z davu nosorožců vynořil pavel zuna který byl celou dobu převlečený za samici gildu předvedl několik karate kopů aby nosorožce vylekal zatancoval si sambu aby nosorožce překvapil podrbal se na hlavě aby nosorožce zmátl a s neohroženým výkřikem „ber nebo neber“ se ve zpomaleném záběru rozběhl a všechny nosorožce zabil rozezněla se hrdinská hudba a zuna dal obě ruce nahoru ale ten chlap byl asi totální idiot protože i když už byli všichni nosorožci mrtví stál pořád v ohni.

10. 02. 2008
0
1
452
Jen tak pro radost

.dva blbci.

stáli tam dva klauni a povidali si o ženskejch jeden se furt afektovaně smál a padal na zem a zase se zvedal možná chtěl zaujmout ty dvě holky co stály za nima kouřili jednu za druhou asi si připadali dospělejší ani to nešlukovali idioti když ten druhej zase spadnul na zem už tam zůstal a brečel že ho bolí jazyk a ten druhej se mu jen smál a občas do něj kopnul.

23. 01. 2008
1
1
501
Volné verše

::::::::::

viděl jsemten pohyb duchůale pak jsem zjistil,že to jsou jen blbci v kostýmech.

23. 01. 2008
0
0
606
Miniatury, hříčky

Have You Ever Seen a Big Smiling Face In Your Coffee Cup?

-Jak to vypadá s novejma adeptama. zeptal se plukovník -Pane, nevím, pane. zařval důrazně jeden z vojínů. -Ty tam vzadu, poď blíž.

13. 10. 2007
1
3
636
Povídky

(vlož si vlastní název)

tak ti nevim
sedíš si tu sroztaženejma rukama
kouříš si ty svoje cíga
máš na mikině popel můžu ti ho oklepat

07. 03. 2007
1
1
650
Volné verše

Moje hlava

z mojí hlavy to nebylojá píšu zařvupřišli za mnou a řikaliže to neni nejlepší nápada sou jich milionya seděj u mýho ramenaa plivou mi na krka ty stropy padaja usedaj na mý těloa nemůžou pochopitže to nejsem jájen mi tam padá hlavaa napiju se pivaa je to v klidua nic neni za mnou a cigáro je na dosah rukyzačínám vypadávat ze svý hlavybrečící dítě nechce být obětíospalé vřavyměšťanů co bezdovodně křičí a koušou si vlasya jejich ženy tam stojej a snažej se prodat drogy na svoje děti aby nebyly píči a pomohly svejm dětema řikaj muže je paranoidní a von nenia možná mi uteklaale co neni to tak napořáda jeho piáno sedí v koutě teďkaa on jen tak občas hraje a sedí a čumí do zrcadlaa pozoruje odrazy co v něm vidí anic tam nenia von vidí jen tvářstarší babča ho přepadne za zatáčkou a řiká mumožná by bylo lepš kdybysme zůstali kámošia von ji řiká vo čem to sakra meleša vona prostě nevítak ji pozve na panákaa vona že nemůžeže má doma dědka.

06. 03. 2007
2
3
649
Volné verše

Change your heart no.2 (půlnoční zálesák)

půlnoční zálesák zkouřenej strejda se potácel barem zkoušejíc naběhnout na nůž sadistovi v klobouku zatracená replika klasickýho umění žehrající kameny uprostřed Shakespearova hrobu tavení železa v opuštěný továrně zvuky strojů odrážejíc se od plechů rezatejch, špinavejch, zmršenejch dělník po šichtě dělá ještě chvíli, aby uživil rodinu snaží se dostat se vejš vydělat navíc aby mohli jíst malý dítě musí ho vychovat musí bejt naživu jako odkaz něco po něm zůstane práci v továrně stejně nikdo neuvidí, ale dítě. snad něčeho dosáhne.

06. 03. 2007
0
4
548
Volné verše

naposledy

sedím spusou plnou zelí
cigareta típnutá
víno dopitý
ospalý pornohvězdy

05. 03. 2007
5
7
552
Volné verše

automaticky generovaný napětí

tělesný schránky se procházej po ulicichoděj, koukaj do prázdna, jen zírajcejtim se nesvůj mezi nimapár lidskejch bytostí, ale zbytekjen schránkystoletá babička mě napadla zezadunůž mi zajel pod krka já přestal dejchatuslyšel sem chraptěnísmrtelný objetízapad sem do strouhy a všude jen schránky.

22. 01. 2007
0
2
811
Volné verše

Change your heart

Zaseknutej na vesnici
Nedaleko stopy průmyslu
upocená práce ve fabrice
kovový špony a odpad

20. 01. 2007
3
3
656
Miniatury, hříčky
Nahoru