nečti

Ale takhle to nechces ackoli. no hlavne, ze hori tancim ulici a je mi fajn hlavne, ze maso patri ke kosti ale takhle to opravdu nechces ches to ciste jako svedomi ale slysis mozek nestvury ktera te u sousedu vzdy stvalakvetinu za 4,50 nechceschces teply dest a teplou narucpaneboze jak ona je krasnarecept je ovsem jednoduchytrochu cukru a hlavne uz upalujnikdo to takhle hrat nechcetenhle zvuk jsem nechtel slysetdevkaale ja. ja si patek zkazit nenechammam pocit, ze to takhle ma byt.

17. 04. 2009
6
6
745
Volné verše

TO ON

TO ONTO ON Poslední doba mi poskytuje dostatečné množství času, který plýtvám na nesmyslné přemýšlení o sobě samém, za což jsem na poslední dobu odpovídajícím způsobem nahněván. Googloval jsem tabulku, do které bych zadal tělesné a mentální parametry a tlačítko by mi vyplivlo např. " agilní intelektuál, který ke svou intelektualitu neprezentuje jen kulatými brýlemi; páteční bonviván se šarmem prvorepublikových milovníků; schopný mladík s citem pro věc, na jehož repliky se stojí fronta". Ano na to vše se při své skromnosti pasuji.

12. 06. 2008
6
5
1002
Úvahy

Polepším se

Polepšování
Zapálím chlév sJežískem.
Jenom sirky mít.
Prodám matku statínkem.

24. 04. 2008
0
5
1067
Smíšené verše

BUM

Mám mraveniště v hlavě. v panenkách dvě hlavně. toužím hrozně chladně.

18. 11. 2007
8
11
1210
Miniatury, hříčky

alpský kopec

Na kopec kde krávy serou jen az skonám chci být rozptýlen.

30. 01. 2007
7
11
1865
Blbůstky

Znáte takový ten pocit...

Znáte takový ten pocit jak člověk sedí . Leží . Ačkoli on může i snít . Může počítat do sta,může recitovat Fausta, může česat jabka ze stromu a může přepínat ono lukrativní tlačítko ON/OFF.

27. 01. 2007
3
9
1314
Úvahy

Nepřítomnost kýče činí náš život nesnesitelný

Kýč je vmnohých publikacích popisován jako něco naoko líbivého, ale umělecky bezcenného. Jako naprostému laikovi mi toto tvrzení přijde naprosto neurčité a nicneříkající , protože se vumění neorientuji a neznám hranice oddělující kvalitu od „plebsu“. Můj pohled nanějaký obrázek, sochu, či jiné dílo se utváří jen na základě mého subjektivního dojmu, který je jistě naprosto odlišný od názoru světových znalců. Ovšem troufám si tvrdit, že takových uměleckých analfabetů kráčí po světě několikanásobně více než kulturních labužníků, a pokud je právě pro nás určen umělci zavržený kýč, tak je jeho popularita bezpochyby obrovská.

27. 01. 2007
11
12
1734
Úvahy

Vyplatí se sledovat starého vola. Rumunské přísloví

Vyplácí se věřit kamarádům, vyplácí se opisovat, vyplácí se dobře poslouchat, vyplácí se sázení na chrty, vyplácí se vyplácet a oplácet a prý se vyplácí obchod s bílým masem. Ale proč by se mělo vyplácet následovat starého vola který jistě smrdí, což je dáno věkem a nikomu staršímu 30 let to nemůžu zazlívat pane profesore, jde pomalu, což opět nikomu staršímu nad30 let nemůžu vyčítat pane profesore, může mít nemoci, což nevyčítám už vůbec nikomu pane profesore, ale fakt je že může překvapit. Když jsem šel dnes ze školy domů, tak jsem si z davu před nejmenovanou výdejnou obědů vybral jednoho vola (výběr byl obrovský) a začal jsem jej následovat. U kostela jsem si ale uvědomil že vůl přede mnou asi nebude dostatečně starý, jelikož si vytáhl traktorová sluchátka a nechal svou mysl oddávat, nebo spíš odolávat zpěvu Evy Farné.

24. 01. 2007
4
14
1946
Úvahy
Nahoru