Krohas

Gnorové vylezli ze svých děr a vyli na obrovský rudý měsíc. Pjadi se slétali v obrovských hejnech a chystali se na hostinu. Brogové hromadně opouštěli své nory a stavě se na zadní větřili. Větřili krev.

10. 02. 2007
0
0
326
Povídky

Adventure story

Black, Dwertix Black tak zní mý ctěný jméno. Zkuste si ho zapamatovat protože vás bude provázet celou touhle zatracenou historií. Celá ta sračka začala jednoduše, prostě jsem se tak trochu pohádal s jedním maníkem vo jednu holku to ale není důležitý. Důležitý je že si na mě ještě ten den počkal když jsem se vracel tu noc z hospody.

10. 02. 2007
0
0
322
Próza na pokračování

Báseň o Nozdře

Kose lehce vjela do těla , ale vytáhnout se dát nechtělata železná potvora se asi fikla o žebra. Když se žebra zlámala a kosa ven se dostala, tak už tak potvara stará byla rezavá úplně celá, což mě docela nas*alo a a kosu jsem zahodil-na trvalo. Nyní zabíjím pilou vždy obět úplně celou rozřežu na malý kousíčky a ty pak schovávám u babičky. Sice u ní už příšerně smrdí naštěstí jí to vůbec nevadí, asi to bude tou přepážkou nosní která jí vyrostla když byla maličká, teda má babička.

10. 02. 2007
0
1
258
Blbůstky

Vize

Mysl lidská jenž se každou generaci mění, ale strach z nich v podvědomí zapsán všichni mají, sic nevědouc a to bez ohledu na stáří. Jen blázni a duševni choří vědí o nich. Lid dnešní prý nevěří, že jsou bytosti zvláštní-že existují. A přece jsou tu schováni v mlhavém šerosvitu fabnazie, zahaleny v matným stříbřitých vidinách.

10. 02. 2007
0
0
347
Ostatní nezařaditelné

Poslední

Najednou nastalo nepřirozené ticho. Vítr se zázračně ryhcle uklidnila zničehonic přestalo pršet. ticho kolem narušilo až hlasitézaskřípění. To se otevřely dveře chatrče stojící proti ní.

10. 02. 2007
0
1
271
Povídky
Nahoru