Vztah

VZTAHKlečím tu před tebou mokrá a vzrušenáv zrcadle za tebou sama a vzdálená.

08. 05. 2007
0
1
842
Miniatury, hříčky

Koláž

KOLÁŽBubáci:RetrospektivaInfekce. Vina, která vás nepustíSmršť velkých vášníVykoupená zrtátou svobodyBolest a znecitlivěníPohodlná cestaŠuplík nebo vozíkKrizePachuť pokrytectvíKlišéVe spárech úchylůNa uliciZbytečnáLáskaSex, drogyStaré časySbohemPsychoNicBinec. A jaká je vaše výmluva. Zn.

26. 04. 2007
1
1
690
Ostatní nezařaditelné

Prosba

PROSBAV šedivých polotónech zatuchlé místnostiSídlí má mysl, duše i tvarZjizvené oči a zpuchřelé vlastnostiSmějí se smrti a zvěstují zmarV prastarých kufrech vyčichlá poezieZlámaná křídla prohraných nadějíNejasné stopy té, co dosud trochu žijeJen vyhaslé myšlenky sílu už nemajíStojím tu za sklem, proklínám temnotuKaždou noc hledávám dveře své celyBez tvojí pomoci nejsem a hniju tuNeumím bez lidí čelit Ničiteli(otevřeš. ).

12. 03. 2007
1
1
818
Vázané verše

Vražda v c moll

VRAŽDA V C MOLLLežíš tu na zemi s mým nožem zádechSkloňuješ bolest ve všech jejích pádechKoukáš se do prázdna, nechápeš nicMou vinou kráčíš teď své smrti vstřícDo tvých žil zvesela vstříkla jsem jedBylo mi lhostejné, že umím zabíjetPro svoji zábavu s tebou jsem žilaStopy své pýchy tím do tebe vrylaChtěl jsi mne vlastnit, kdo jsem jsi netušilPotom jsem odešla, krvácíš na dušiProto si, miláčku, vždy pozor dejZlé víly z ulice vícekrát nehledejSkončíš pak na zemi, budeš mít dostTo, co tě zabije, je ta má ZBABĚLOST.

11. 03. 2007
2
6
1078
Vázané verše
Nahoru